Näe, koe & nauti

Elämää pursuavassa Nallikarissa riittää tekemistä ja kokemista ympäri vuoden.

Nallikarin alue on niin paikallisten kuin matkailijoidenkin suosima virkistysalue, jossa riittää nähtävää, koettavaa ja nautittavaa vuoden jokaisena päivänä.

Nallikarin kilometrin mittainen hiekkaranta vilisee kesällä tuhansia auringonpalvojia ja kutsuu viettämään aikaa rannalla ja kipuamaan Nallikarin majakkaan ihailemaan maisemia. Syksyinen ruska houkuttelee Hietasaaren luontopoluille nauttimaan väriloistosta. Talvinen Nallikari tarjoaa kävijöille mahdollisuuksia monenlaiseen talviaktiviteettiin. Nallikarin alueen ravintolat tarjoavat maistuvia makuelämyksiä meren äärellä vuoden ympäri.

Näe Nallikarissa

Nallikarin uimaranta

Nallikarin uimaranta

Nallikarin loivasti syvenevä hienosta hiekasta koostuva kilometrin mittainen uimaranta on Oulun suosituin ja tarjoaa kokemista ympäri vuoden.

Lue lisää
Nallikarin majakka

Nallikarin majakka

Nallikarin majakka on kuva-arkistojen kestosuosikki ja yksi Oulun ikonisimmista rakennuksista.

Lue lisää
Ohjatut aktiviteetit Nallikarissa

Hietasaaren luontopolut

Nallikarin alueelta löytyy vehmaita virkistysreittejä ja viiden kilometrin edestä luontopolkuja.

Lue lisää
Hauskaa Nallikarin uimarannalla

Tekemistä Oulussa

Oulu on kaupunki, jossa tekeminen ei lopu kesken. Oulun ainutlaatuinen sijainti tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia tekemiseen ja kokemiseen ympärivuotisesti.

Lue lisää
Läskipyöräily on suosittua Oulun Hietasaaressa

Tutustu lähiluontoon läskipyörällä

Läskipyöräily on mahtava tapa kokea pyöräily ja Oulun lähiluonto aivan uudella tavalla. Suuret renkaat tarjoavat uskomatonta pitoa ja vakautta eri maastoissa, oli kyseessä sitten lumiset polut, hiekkaiset rannat tai juurakkoiset metsät!

Lue lisää

Tilaisuuksiin ja illanviettoon

Meriholstin kokoustila

Meriholsti

Meriholstin sauna- ja kokoustila soveltuu 15-20 hengen tilaisuuksiin. Tiloista löytyy kaksi väliovella yhdistettävää tilaa saunoilla sekä moderni kokousvarustus 72″ näytöllä, kameralla ja äänentoistolla.

Lue lisää

Ravintola Nallikarin juhlatilat

Monipuoliset ja laadukkaat juhla-, sauna- ja kokoustilat meren äärellä Nallikarin rannan pohjoispäädyssä. Kokoustilat on mitoitettu 12‒82 henkilölle ja tiloista löytyy kaksi saunaa sekä 7 hengen ulkoporeallas.

Lue lisää

Suosittelemme myös näitä elämyksiä

Oulun Teatteri

Korkeatasoinen Oulun teatteri on Pohjois-Suomen suurin ammattiteatteri ja tarjoaa yleisölle tasokkaita ja kunnianhimoisia esityksiä. Oulun Torin laidalla.

Reenis

Reenis on luova liikuntasali monipuoliseen harjoitteluun Meri-Toppilassa 2,5 kilometrin päässä Nallikarista. Tiloista löytyy kuntosali ja erilaisia trampoliineja.