Välinevuokraus

Vuokraa välineet itsenäiseen harrastamiseen ja liikkumiseen Oulun Nallikarista ympäri vuoden.

Vietä vapaa-aikaa tai lähde lomalle Oulun Nallikariin ilman raskaita kantamuksia ja omia urheiluvälineitä! Oulun Nallikarista vuokraat tarvitsemasi välineet tilapäisiin tarpeisiin ympäri vuoden.

Nallikari Safariksen toimipiste palvelee kesäkaudella 1.6.-31.8. päivittäin klo 10-20 Nallikarin Aallon alakerrassa osoitteessa Nallikarinranta 10. Valikoimasta löytyy kesäkaudella kajakit, sup-laudat ja kaupunkipyörä Jopot, talvella sukset, lumikengät ja liukulumikengät sekä ympäri vuoden fatbiket eli läskipyörät. Löydä parhaat välineet ja nauti aktiivisesta elämästä Oulun upeissa maisemissa meren äärellä!

Välinevuokraus ympäri vuoden

Näitä välineitä vuokraamme vuoden jokaisena päivänä.

Fatbiket eli läskipyörät

Läskipyörät ovat vakaita leveärenkaisia pyöriä ja omiaan pyöräilyyn pehmeässä ja epävakaassa maastossa, kuten lumella, hiekalla, suolla tai mudassa.

Varaukset läskipyöriin tulee tehdä Nallikari Safariksen verkkokaupassa.

HINNAT:
2 h – 25 €
3 h – 30 €
7 h – 40 €
Vuorokausi – 50 €

Tee varaus
Perhe kiikkumassa Poiju Villojen edustalla

Maksuttomat pihapeli- ja urheiluvälineet Lomakylässä majoittuville

Nallikari Lomakylä tarjoaa majoittujille mahdollisuuden lainata pihapelejä ja urheiluvälineitä vastaanotosta.

Välineet saa käyttöönsä vastaanotosta aukioloaikojen puitteissa. Välineille ei ole ennakkovarausmahdollisuutta.

Välinevuokraus kesällä

Kesäkausi ajoittuu huhtikuulta lokakuulle riippuen jokaisen vuoden sää- ja lumitilanteesta.
Tällä hetkellä vuokraamme kaupunkipyörä Jopoja vastaanotostamme.

Kaupunkipyörä jopot vuokrattavissa Nallikari lomakylän vastaanotosta kesäkaudella.

Kaupunkipyörä Jopo

Pyörävuokraus Oulun Nallikarissa! Jopot ovat näppäriä kaupunkipyöriä, joilla ottaa haltuun Nallikarin rantabulevardi ja keskustaan vievät jokisuiston pyörätiet.

Pyörävuokraus onnistuu Nallikari Lomakylän vastaanotossa osoitteessa Leiritie 10 aukioloaikojen puitteissa. Pyörillä ei ole ennakkovarausmahdollisuutta.

HINNAT:
Päivä (palautus samana päivänä): 15 €
Vuorokausi (24 tuntia): 20 €

Kajakit

Melonta Oulussa on mukavaa ja tarjoaa kaupunkimaisemia aivan uudenlaisesta perspektiivistä.

Nallikarin melontakalusto koostuu aloittelijoille soveltuvista Rainbow Oasis – yksikkö- ja kaksikkokajakeista. Kajakeissa on etu- ja takapakkausluukut, 4-pistejalkatuet ja kansiverkko. Kajakin vuokraan sisältyy aina myös mela, aukkopeite ja yleiskoon kelluntaliivi. Saatavilla myös kalastuskajakkeja ja kanootteja.

Varaukset tulee tehdä Nallikari Safariksen verkkokaupassa. Nouto Nallikari Safariksen toimipisteestä osoitteesta Nallikarinranta 10.

Tee varaus

SUP-laudat

SUP-lauta on vesiurheiluväline, joka muistuttaa suurta kelluntalautaa. Se tarjoaa monipuolisen tavan liikkua vedessä ja samalla nauttia luonnosta ja maisemista. SUP-lautailu sopii hyvin eri ikäisille ja taitotasoisille lautailijoille.

SUP-lautoja vuokrataan Nallikari Safariksen toimipisteellä osoitteessa Nallikarinranta 10. Vuokraan sisältyy mela, kelluntaliivi sekä turvallisuusohjeistus ja pikaopastus SUP-lautailuun.

HINNAT:
1 h – 25 €
2 h – 35 €
3 h – 40 €
8 h – 50 €

Tee varaus

Välinevuokraus talvella

Talvikausi ajoittuu marraskuulta huhtikuulle riippuen lumitilanteesta.
Talvikausi on talven 2023-2024 osalta päättynyt.

Vuokraa sukset Nallikari Lomakylästä

Sukset

Hiihtäminen on monipuolinen ja terveellinen tapa liikkua talvella. Se kehittää fyysistä kuntoa, tasapainoa ja koordinaatiota, ja tarjoaa samalla mahdollisuuden nauttia talvisista maisemista ja ulkoilmasta.

Suksien vuokraus onnistuu Nallikari Lomakylän vastaanotosta aukioloaikojen puitteissa. Suksia ei voi vuokrata ennakkoon. Lähin Oulun kaupungin ylläpitämä hiihtolatu löytyy 200 metrin säteellä Lomakylästä.

HINNAT:
Päivä (palautus samana päivänä): 15 €
Vuorokausi (24 tuntia): 20 €
Lomakylässä majoittuville suksivuokrista -5 € etu.

Välinevuokraus Nallikarissa

Liukulumikengät

Liukulumikengät ovat lumikenkien ja suksien moderni sekoitus. Liukulumikengät jakavat lumikenkien tapaan painoa laajemmalle alueelle estäen jalkojen uppoamisen syvään lumeen. Suksimainen muoto auttaa liukumaan hangen päällä ja tekee liikkumisesta perinteisiä lumikenkiä kevyempää.

Varaukset liukulumikenkiin tulee tehdä ennakkoon Nallikari Safariksen verkkokaupassa. Nouto Nallikari Lomakylän vastaanotosta aukioloaikojen puitteissa.

HINNAT:
Sis. liukulumikengät ja sauvat
2 h – 20 €
3 h – 25 €
8 h – 35 €

Tee varaus
Lumikenkäily Nallikarissa

Lumikengät

Lumikenkäily on talviurheilulaji, jossa käytetään erityisiä lumikenkiä liikkumiseen lumisessa maastossa. Lumikengät jakavat painon laajemmalle pinta-alalle, estäen uppoamista syvälle lumeen ja helpottaen liikkumista pehmeässä hangessa. Tämä mahdollistaa ulkoilun lumisilla alueilla, joissa muuten liikkuminen olisi hankalaa. Lumikenkäily on suosittu harrastus ja kuntoilumuoto talvisilla alueilla.

Lumikenkien vuokraus onnistuu Nallikari Lomakylän vastaanotosta aukioloaikojen puitteissa. Lumikenkiä ei voi vuokrata ennakkoon.

HINNAT:
Päivä (palautus samana päivänä): 10 €
Vuorokausi (24 tuntia): 15 €

Talvi Nallikarissa meren jäällä

Potkukelkat

Potkukelkkailu on talviurheilulaji, jossa henkilö liikkuu kelkan päällä potkimalla jalkojaan lumella tai jäällä. Potkukelkka koostuu istuimesta ja ohjaustangosta, ja liikkuminen tapahtuu työntämällä itseään jaloin maasta tai hangesta. Laji tarjoaa hauskan tavan liikkua lumisessa ympäristössä ja on suosittu kuntoilumuoto.

Potkukelkkojen vuokraus onnistuu Nallikari Lomakylän vastaanotosta aukioloaikojen puitteissa. Potkukelkkoja ei voi vuokrata ennakkoon.

HINTA:
10 € / päivä

Nallikari Lomakylä
Leiritie 10 • 90510 Oulu

Vastaanotto: 

044 703 1353 • reception@nallikari.fi

Myyntipalvelu: 

044 703 1329 • sales@nallikari.fi