Esteetön pysäköintipaikka löytyy Nallikari Lomakylän vastaanoton edestä

Saapuminen ja pysäköinti

Oulun Nallikariin on helppo saapua omalla autolla, julkisilla bussiyhteyksillä ja kevyenliikenteen väyliä pitkin. Päiväkävijöille löytyy pysäköintipaikkoja Leiritien varrelta.

Kartta ja ajo-ohjeet

Nallikari Lomakylä sijaitsee noin 4 km Oulun keskustasta länteen. Matkaa rautatieasemalle on 5 km ja Oulun lentoasemalle 20 km.

Etelästä tultaessa: aja suoraan pohjoista kohti Oulujoen yli, heti joen ylitettyäsi käänny Kuusamo-opastekyltin kohdalta Kuusamon liittymälle (ramppi nro 10) ja ensimmäisestä risteyksestä vasemmalle. Aja tätä tietä niin kauan, että näet Nallikari-opasteet.

Pohjoisesta tultaessa: käänny Kuusamo-opastekyltin nähdessäsi tälle Kuusamon liittymälle ja heti ensimmäisestä risteyksestä oikealle. Aja tätä tietä niin kauan, että näet Nallikari-opasteet.

Tutustu Nallikarin aluekarttaan täällä.

Taksi- ja kuljetuspalvelut – Otaxi

Nallikari Lomakylässä majoittuville kuljetukset sopimushintaan! Hinta per auto (max 8 henkilöä). Varaukset vastaanotosta.

Oulun lentoasema – Nallikari Lomakylä 70 € / Nallikari Lomakylä – Oulun lentoasema 70 €
Oulun rautatieasema – Nallikari Lomakylä 32 € / Nallikari Lomakylä – Oulun rautatieasema 32 €

Tutustu tarkemmin tilauspalveluun ja kuljetusehtoihin tästä.

Normaalin taksikyydin tilaus: Otaxi – p. 0600 30081 – otaxi.fi

Liikenneyhteydet

Linja-auto – osl.fi
Nallikariin pääset linjalla numero 15.

Kaupunkijuna Potnapekka – vauhtipuisto.fi/kaupunkijuna/
Vauhtipuiston omat kaupunkijuna Potnapekka liikennöi kesä- elokuun välisenä aikana Nallikarin ja keskustan väliä. 

Biketaxi – p. 044 7456 700 – biketaxi.fi
Ekologisia elämyskyytejä sähköpolkupyörällä. Biketaxi liikennöi toukokuusta syyskuuhun sähkökäyttöisillä riksoilla myös Nallikarissa.

Pysäköinti

Vastaanoton edusta ja Leiritien pysäköintipaikat

Vastaanoton edustalta ja Leiritien varrelta löytyy yleisiä parkkipaikkoja, joille voi pysäköidä parkkikiekkoa käyttäen 2 tunnin ajaksi. Vastaanoton edustan parkkipaikalta löytyy yksi merkattu esteetön pysäköintipaikka matkailuyhdistelmää varten. Asiakkaita pyydetään pysäköimään ajoneuvo (myös matkailuajoneuvot) parkkipaikalle sisäänkirjautumisen ajaksi. Näin vältetään puomille syntyvät jonot ja taataan sujuva sisäänajoliikenne alueelle.

Pysäköinti Nallikari Lomakylässä

Majoittujat: Mökkien & Villojen edustalla on yksi maksuton pysäköintipaikka majoitusyksikköä kohden. Mikäli teillä on useampi auto, saatte lisätietoa pysäköinnistä vastaanotostamme. Telttapaikoilla henkilöauton voi ajaa nurmelle teltan viereen. Villa Kipparilla, Villa Förstillä ja Villa Seilorilla on jokaisella kaksi pysäköintipaikkaa. Meriholstin sauna- ja kokoustilojen asiakkaat: Meriholstin pihaan mahtuu max 4 autoa (huom! kesäaikana poikkeuksia pysäköinnissä varaustilanteen mukaan). Pyydämme jättämään ylimääräiset ajoneuvot vastaanoton edustan p-paikoille. Huom! Vastaanoton edustan paikat ovat 2 h kiekkopaikkoja. Lisätietoa pitempiaikaista pysäköintiä koskien saatte vastaanotostamme.

Majoittujien pyöräpysäköinti

Tarjoamme Nallikarissa majoittujille ja pyörällä saapuville mahdollisuuden jättää pyörät yön ajaksi turvalliseen sisätilaan säilöön vastaanottomme viereen. HUOM. Palvelu saatavilla vain kun saapuu ja lähtee vastaanoton aukioloaikoina. Kysy lisätietoja vastaanotosta.

Sähköauton lataus

Nallikari Lomakylän asiakkailla on käytössään alueen perällä sijaitseva nelipaikkainen sähköautojen latausasema.

Nallikarin aluekartta

Tutustu Nallikarin aluekarttaan ja löydä etsimäsi käyntikohteet, palvelut ja aktiviteetit.

Nallikari Lomakylä
Leiritie 10 • 90510 Oulu

Vastaanotto: 

044 703 1353 • reception@nallikari.fi

Myyntipalvelu: 

044 703 1329 • sales@nallikari.fi