Meriholsti

Meriholstin sauna- ja kokoustila soveltuu 15-20 hengen tilaisuuksiin.

Tiloista löytyy kaksi väliovella yhdistettävää tilaa saunoilla sekä moderni kokousvarustus 72″ näytöllä, kameralla ja äänentoistolla.

Meriholstin tilaussauna ja kokoustila löytyy alueen takaosasta Holstinsalmen varrelta! Meriholstissa on kaksi puolta, Ulappa ja Majakka, jotka yhdistetään oleskelutilan osalta väliovella. Tilassa myös takka puineen. Meriholstin takapuolelta löytyy terassi, jossa voi vilvoitella löylyjen välissä.

Kokousta Meriholstissa

Tilavarustelu

Meriholstin kokousvarustukseen kuuluu neuvotteluvalmis 72″ esitysnäyttö HDMI-liitännällä, kameralla sekä äänentoistolla. Tilassa on Wifi ja langaton yhdistäminen näyttöön on mahdollista myös Apple Airplayn, Windows Screen Mirroringin sekä Google Chrome Castin kautta. Tilassa on myös fläppitaulu.

Kokoustarjoilut

Tilasta löytyy hyvin varusteltu keittiö, jossa varusteena mm. jääkaappi, kahvi- ja vedenkeittimet, mikroaaltouuni, astianpesukone, liesiuuni sekä astiasto 10-15 hengelle. Huomioittehan, ettei tilassa ole erillisiä tarjoiluastioita. Isompi ruokailu- / kahviastiasto n. 30 hengelle saatavilla kokouspakettien oston yhteydessä.

Illanvietot Meriholstissa

Tila ja tilavarustelu

Meriholstin oleskelutila koostuu kahdesta väliovella yhdistettävästä puolesta. Molemmilla puolilla on oma sauna. Takaterassi on kiva paikka vilvoitella löylyjen välissä!

Toisella puolen oleskelutilaa on tunnelmallinen takka. Hyvin varusteltussa keittiössä on mm. jääkaappi, kahvi- ja vedenkeitin, mikroaaltouuni, astianpesukone, liesiuuni sekä astiasto 10-15 hengelle. Huomioittehan, ettei tilassa ole erillisiä tarjoiluastioita.

Tarjoilut

Tiloihin voi tuoda omat ruoat ja juomat. Cateringin suosittelemme tilaamaan Ravintola Nallikarista. Ravintola Nallikarin cateringin yhteydessä on saatavilla myös isompi ruokailu- / kahviastiasto n. 30 hengelle.

Tila varattavissa klo 24 asti (alueella alkaa hiljaisuus klo 23).
Hintaan sisältyy loppusiivous, mutta pyydämme jättämään tilan perussiistiin kuntoon ja viemään omat tavarat lähtiessä mukana. Löytötavaroita voi tiedustella vastaanotosta.

Hinnasto

Tutustu Meriholstin hinnastoon ja varaa tila tarvitsemaasi käyttöön.

Kokouspaketit

Tutustu kokouspaketteihin ja varaa tila ja ruoat yhden luukun taktiikalla.

Paljun vuokraus

Meriholstin edustalle on mahdollista tuoda rentouttava palju.

Myyntipalvelu palvelee arkisin klo 9-16
0447031329  sales@nallikari.fi