Majoitu Oulussa meren rannalla!

RAKENNAMME UUTTA!!
Uuden majoitus- ja liiketilarakennuksen rakentaminen Nallikarin rannalle alkaa lokakuussa 2022. Työmaalta voi kantautua rakennusääniä pääasiassa arkisin klo 7–16. Pahoittelemme mahdollista häiriötä!


Nallikari Lomakylän alueelta löytyy monta hyvää vaihtoehtoa majoitukseen vuoden jokaisena päivänä! Eri majoitusvaihtoehtojen sijainnit voi katsastaa aluekartaltamme.

Lomakylän alue on paraatipaikoilla lähinnä Nallikarin kuuluisaa rantaa ja kaikki majoitustilat ovat kävelymatkan päässä rannasta. Nallikarin lomakylän alueella sijaitsevat Pooki ja Masto Lomamökit sekä tasokkaat Poiju Villat ovat käytössä läpi vuoden.

Camping-alueen puolella sijaitsevat kesäkäytössä olevat Messi Kesämökit. Ympärivuotinen matkailuajoneuvoalue palveluineen sekä kesällä toimiva teltta-alue täydentävät kokonaisuuden.

Oulun keskustaan on autolla matkaa noin 5 km ja bussi keskustaan kulkee vierestä. Kävellen tai pyöräillen Oulun edustan saarien maisemareittejä myöten on matkaa Oulun Kauppatorille noin 3,5 km.

Nallikari Lomakylä on sitoutunut majoitustoiminnan ympäristörasituksen pienentämiseen. Lue lisää ympäristöpolitiikastamme täältä.

Poiju Villat

Pooki & Masto Lomamökit

Messi Kesämökit