Esteettömyys

Vietä mukavaa ja laadukasta aikaa esteettömästi Nallikarissa meren äärellä.

Nallikarista löydät esteettömiä majoituspalveluita, ravintoloita ja leveän rantabulevardin.

Pysäköinti

Nallikarista Leiritien varrelta löytyy useita yleiseen pysäköintiin tarkoitettuja asfalttipohjaisia parkkipaikkoja. Nallikari Lomakylän vastaanoton edessä olevalta parkkipaikalta löytyy liikuntaesteisten pysäköintipaikka matkailuyhdistelmäajoneuvolle, jonka erottaa maahan maalatusta opasteesta.

Majoitustilojen edustalla on yksi parkkipaikka majoitusyksikköä kohden. Alueen tiestö on esteetön, mutta pysäköintipaikkoja ei ole määritetty esteettömiksi.

Lue lisää saapumisesta ja pysäköinnistä Nallikarissa

Majoitus

Nallikari Lomakylän vastaanotto

Nallikari Lomakylän vastaanotto sijaitsee lyhyen matkan päässä edustan parkkipaikalta. Vastaanottorakennuksen sisäänkäynnillä on loiva ja kiinteä 108 cm leveä ramppi. Ramppi kulkee rakennuksen seinien suuntaisesti ja siinä on käsijohde. Pääsisäänkäynnillä on sähköinen oven avaus ja ovi on noin 90 cm leveä. Sisäänkäynniltä on selkeä reitti vastaanottoon.

Vastaanottotiski on 115 cm korkea ja henkilökuntamme on aina valveutunut palvelemaan myös tiskin toisella puolella. Vastaanottotiskillä on induktiosilmukka ja se on merkitty selkein kyltein.

Esteettömät villat A22-A24

Nallikari Lomakylän esteettömät Villat löytyvät Villa-alueen toiselta lenkiltä alueen perältä. Villoihin pääsee sisälle loivaa, kiinteää ramppia pitkin ja huoneistoissa on laminaatti- ja laattalattiat ja 90 cm leveät ovet.

Huoneistoissa on kaksi erillistä makuuhuonetta, joissa molemmissa on 80 cm leveät sängyt. Sänkyjen vieressä on molemmin puolin tilaa noin 25 cm ja sängyt ovat noin 50 cm korkeita. Kylpyhuoneet on varustettu suihkutuolilla ja niissä on 41 cm korkea wc-istuin, jossa ei ole erillisiä käsinojia.

Katso Villa Kipparin 6+2 henkilöä, 92 m2 pohjapiirustus ja lue lisää Villoista täältä.

1 makuuhuoneen lomamökit

Nallikari Lomakylän 1 makuuhuoneen Lomamökkien sisäänkäynnin edustalla on portaat, joiden eteen on mahdollista saada siirrettävä ramppi. Ulko-oven ja mökin välinen kynnys on 6 cm ja lomamökkien ovet ovat 90 cm leveitä. Lomamökeissä on laminaatti- ja laattalattiat. Makuuhuoneista löytyy kaksi erillistä 80cm leveää ja 50 cm korkeaa sänkyä. Sänkyjen väliin on järjestettävissä tilaa n. 110cm. Kylpyhuoneessa on 41 cm korkeat wc-istuimet, joissa ei ole käsinojia. Suihkutuoleja on saatavilla pyynnöstä ja niitä on rajoitettu määrä.

Tutustu Lomamökkeihin tarkemmin täällä.

Leirintäalue

Nallikari Lomakylän camping-alueelta löytyy esteetön tiestö, tasaisia asfaltti-, sora- ja ruohopohjaisia camping-paikkoja sekä esteettömät huoltotilat.

Ruorin huoltorakennukseen pääsee loivaa seinustan mukaisesti menevää 115 cm leveää ramppia pitkin. Kaide löytyy seinän vierestä. Sisällä on esteettöät wc-tilat ja suihkut.

Kuunarin alueen huoltorakennuksessa on liikuntarajoitteisille soveltuva keittiö, pyykinpesu- ja kuivaushuone sekä yleinen sauna. Ovet tiloihin ovat 90 cm leveitä ja kynnykset enimmillään 2cm korkeita. Keittiössä tasot ja hellalevyt ovat 90 cm korkeudella. Ruokapöydät ovat siirrettäviä ja huoneeseen saa järjestettyä enimmillään 2 metrin edestä tilaa. Pyykinpesukone ja kuivausrumpu ovat maan tasalla. Polettilaite löytyy 150 cm korkeudelta. Yleisistä saunatiloista löytyy tilava pukuhuone sekä noin 80 cm leveitä suihkuloosseja. Suihkutiloissa on yksi suihkutuoli, joka mahtuu hyvin myös saunaan.

Nallikarin uimarannan rantabulevardi on esteetön ja rannalle on asennettu kumimatto helpottamaan liikkumista

Nallikarin uimaranta

Nallikarin uimarannan rantabulevardi on esteetön ja se on saavutettavissa kolmen sisääntuloväylän kautta. Keskimmäisen sisäänkäynnin varrelta löytyy esteetön bajamaja sekä uimavalvojien tornille ja hiekkarannalle vievä punainen kumimatto. Kumimatto auttaa liikkumista lastenrattaiden, rollaattorin tai pyörätuolin kanssa rannan ja rantabulevardin välillä. Rantavalvonta on perinteisesti paikalla päivittäin kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin saakka. Tänä aikana uimavalvojilta voi lainata hippocampe-maastopyörätuolia, jonka avulla pyörätuolia käyttävä pääsee veteen uintisyvyyteen asti. Ravintola Nallikarin edustalta löytyy lisäksi nuotiopaikka, jonne on esteetön kulku rantabulevardia pitkin.

HUOM. Nallikarin uimarannan rantabulevardilla ei ole talvikunnossapitoa.

Lisätietoa Nallikarin uimarannan ajankohtaisista asioista löytyy Oulun kaupungin sivuilta.

Ravintola Nallikari

Ravintolat

Vastaanottorakennuksen Nallikari Bakery & Bistroon esteetön kulku tapahtuu vastaanoton oven kautta. Rannan pohjoispäädyssä sijaitsevan Ravintola Nallikarin esteetön kulkuväylä löytyy rakennuksen takaa. Ravintolan sisältä löytyy esteettömät wc:t.

Paikallisista ravintolapalveluista vastaa ravintolat omistava ProDine Oy. Yrittäjät antavat mielellään lisätietoa tilojensa esteettömyydestä puhelimitse ja sähköpostitse.

+358445151500 / myynti@prodine.fi

Nallikari Lomakylä
Leiritie 10 • 90510 Oulu

Vastaanotto: 044 703 1353 • reception@nallikari.fi
Myyntipalvelu: 044 703 1329 • sales@nallikari.fi