Aava huoneiston tupakeittiössä on nurkkaus parivuoteelle

Aava Superior Plus

4+2 hengen korkealuokkaiset Aava Superior plus – päätyhuoneistot tarjoavat ulkoporealtaan ja upean näköalan merelle ympäri vuoden.

Aava Superior Plus – päätyhuoneistot sijaitsevat toisessa ja kolmannessa kerroksessa, tarjoten lasitetulta parvekkeelta upean näköalan merelle ympäri vuoden. Näissä 47 m² huoneistoissa on vuodepaikat 4 henkilölle sekä levitettävä vuodesohva, jossa lisävuodemahdollisuus 2 henkilölle. Huoneistot on varusteltu kompaktilla keittiöllä, oleskelutilalla, kylpyhuoneella ja omalla saunalla. Huoneistossa on parivuode oleskelutilan yhteydessä, kaksi erillistä vuodetta makuuhuoneessa ja levitettävä vuodesohva olohuoneessa. Aava – Superior Plus -huoneistoissa on lisäksi ulkoporeallas omalla parvekkeella.

Aamiainen on katettu päivittäin alakerran Bistoria Patiossa ja kuuluu majoituksen hintaan varatun henkilömäärän mukaisesti. Huomioittehan, että lapsihinta on voimassa lapsille alle 12 vuotta.
Lemmikit eivät ole sallittuja Aava Superior+ huoneistoissa. Ilmainen pysäköinti mahdollista huoneistohotellin p-alueella (1 paikka / huoneisto). Sähköautonlataus mahdollista virallisella latauspisteellä.

Katso Aalto-huoneistojen pohjakuvat täältä.

Varustelu

Lisäpalvelut

Aava Superior plus -huoneistojen varausikäraja on 22 vuotta. Majoitusvuorokausi alkaa huoneistoissa klo 15 ja päättyy klo 11 mennessä. Minimivarausaika viikonloppuisin 2 vrk. Lemmikit eivät ole sallittuja huoneistoissa.

Aamiainen

Aloita aamu maittavalla aamiaisella meren äärellä. Aamiainen tarjoillaan päivittäin Nallikarin Aallon alakerrassa Bistoria Patiossa ja kuuluu majoituksen hintaan.

Tutustu Bistoria Patioon

Majoitusvaraustiedustelu

Teemme mielellämme tarjouksen isommille ryhmille (min. 4 huoneistoa) sekä tapahtumiin.

Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu Nallikari Lomakylän varaus- ja peruutusehtoihin jo ennen matkaa.