Wellness ja hyvinvointi

Rentoudu meren äärellä. Tutustu Nallikarin hierontapalveluihin ja saunatiloihin.

Uppoudu rentoutumisen ja hemmottelun maailmaan meren äärellä. Nallikarissa voit nauttia OsFysio Wellness:n monipuolisista hierontapalveluista ja jalkahoidoista Nallikarin Aallon alakerrassa. Hieronnat on suunniteltu lievittämään stressiä, rentouttamaan lihaksia ja palauttamaan kehon tasapaino. Nallikarin saunatiloissa voi kokea suomalaisen saunan lämmön ja puhdistavan vaikutuksen. Saunatilat sopivat sekä yksittäisille porukoille että isommille ryhmille.

Hyvinvointia meren äärellä

Osfysio Wellness

Hoitavaa ja rentouttavaa hierontaa, vastuullista ja koskettavaa fysioterapiaa ja jalkojen terveyttä tukevia hoitoja. Osfysio Wellness tarjoaa vankalla ammattitaidolla tuotettuja hyvinvointipalveluja meren äärellä.

Lue lisää ja varaa aika

Saunatilat

Meriholstin saunatila

Meriholsti

Meriholstissa on kaksi yksityissaunaa, joissa kylpee kerralla isompikin porukka. Tilat ovat varattavissa kokouksiin, virkistyspäiviin, illanviettoihin ja saunavuoroihin.

Tutustu
Ravintola Nallikarin ulkoporeamme

Ravintola Nallikarin juhla- ja saunatilat

Rannan pohjoispäädyssä sijaitsevan Ravintola Nallikarin saunatiloista löytyy kaksi saunaa sekä 7 hengen ulkoporeallas. Saunatilat on mitoitettu 20 ja 40 henkilölle.

Tutustu

Catering

Paikallisista ravintolapalveluista ja cateringista vastaa Nallikarin ravintolat omistava ProDine Oy.

Ryhmävaraukset

Nallikarissa viihtyy isompikin ryhmä. Majoitus, ruokailu ja aktiviteetit järjestyvät samalta alueelta.