Telttailu Masto alueella

Teltta-alue

Lomakylän alueelta löytyy 150 sähkötöntä nurmipohjaista telttapaikkaa, joiden viereen pääsee kätevästi omalla autolla. Käytössä ovat kaikki camping-alueen tarjoamat palvelut.

Telttapaikat

Nallikari Lomakylän camping-alueelta löytyy omat paikat telttailuun. Reppureissaajat, festarikansa, retkeilijät, tai vaan yksinkertaisesti telttailusta pitävät matkaajat tapaavat alueella sielunsiskojaan ja -veljiään.

Kaikki 150 telttapaikkaa ovat sähköttömiä. Mikäli haluat sähköllisen paikan, voit varata myös caravan-paikan teltallesi. Lisätelttapaikkoja on tarjolla perheille (vanhemmat + alle 18 v. lapset) erikoishintaan. Lisätelttapaikat ovat varattavissa ennakkoon vastaanotosta tai paikan päälle saapuessa. Telttapaikat ovat varattavissa ennakkoon varaussivustoltamme www.nallikari.fi/varaukset.

Kaikilla yöpyjillä on käytössään veloituksetta yleinen saunavuoro (päivät vaihtelevat sesongin mukaan) ja alueen grillikatokset. Lisämaksusta käytössä on myös huoltorakennuksen pyykkitupa.

Erillisten siirreltävien saunojen ja paljujen käyttö matkailuajoneuvo- ja teltta-alueella ei ole sallittua. SFC- kortilla saa alennusta 1€ perusmaksusta.

Ruorin huoltorakennus

Huoltotilat ja palvelut

Nallikari Lomakylän alueella lomailevilla on käytössään kaikki alueen tarjoamat palvelut: huoltorakennukset, yleinen sauna, käyttöveden täyttö sekä lisämaksusta myös huoltorakennuksen pyykkitupa.

Lue lisää
Telttailu Masto alueella

Hinnasto

Telttapaikan hinta koostuu aina perusmaksusta + henkilömaksuista. Tutustu leirintäalueen hinnastoon ja tee ennakkovaraus suoraan Nallikarin varauskanavan kautta.

Lue lisää

Lemmikit

Lemmikit ovat tervetulleita soolo villoihin, lomamökkeihin, kesämökkeihin sekä camping-alueelle.

Esteettömyys

Camping-alueen tiestö on esteetön ja alueelta löytyy esteettömät huoltotilat.

Nallikari Lomakylä
Leiritie 10 • 90510 Oulu

Vastaanotto: 

044 703 1353 • reception@nallikari.fi

Myyntipalvelu: 

044 703 1329 • sales@nallikari.fi