Majoitusinfo Leirintä & Messi Kesämökit

LUETTEHAN LÄPI ALLA OLEVAN TÄRKEÄN INFON KOSKIEN VARAUSTANNE JA VARAUSEHTOJA

VARAUS-, MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT

PYSÄKÖINNISTÄ

Asiakkaita pyydetään pysäköimään ajoneuvo (myös matkailuajoneuvot) vastaanoton edustan parkkipaikalle sisäänkirjautumisen ajaksi. Näin vältetään puomille syntyvät jonot ja taataan sujuva sisäänajoliikenne alueelle. Huomioittehan parkkikiekon! Lisätietoja pysäköinnistä.

Mökkien vieressä on yksi ilmainen pysäköintipaikka majoituksen ajaksi.

SISÄÄN- JA ULOSKIRJAUTUMINEN

Vastaanoton aukioloajat 1.9.-31.5. päivittäin klo 9-21 & 1.6.-31.8. päivittäin klo 8-23. Ilmoitattehan ennakkoon, mikäli olette saapumassa aukioloaikojen ulkopuolella.

Caravan- ja telttapaikat: Sisäänkirjautua voi tulopäivänä mihin aikaan tahansa, mikäli paikkoja on vapaana. Matkailuajoneuvo- ja telttapaikan luovutus on klo 15 mennessä.

Messi Kesämökit: Sisäänkirjautuminen alkaa klo 15 ja luovutus on klo 11 mennessä.

Huomioittehan, että kesäsesonkina kesä-elokuussa aikaisempi sisäänkirjautuminen / myöhäisempi luovutus eivät ole mahdollisia. Sesongin ulkopuolella aikaisempi sisäänkirjaus ja myöhäisempi luovutus ovat saatavilla mökkeihin varaustilanteen mukaan lisämaksusta:

SAAPUMINEN KLO 18 JÄLKEEN / AUKIOLOAIKOJEN ULKOPUOLELLA

Pidätämme oikeuden testata kortin toimivuus ennen saapumista varmentamalla kortilta katevarauksena ensimmäisen yön majoitusmaksu.

MESSI KESÄMÖKIT

Tutustu majoituksen koko varusteluun.

CARAVAN-PAIKOISTA

SÄHKÖAUTON LATAUS

Sähköauton lataus on sallittua ainoastaan virallisilla sähköauton latauspisteillä. Lisätietoja latauksesta.

LEMMIKIT LEIRINTÄALUEELLA & MESSI KESÄMÖKEISSÄ

Lemmikit ovat sallittuja leirintäalueella ja Messi Kesämökeissä. Ethän jätä lemmikkiäsi kuitenkaan yksin, ja pidä lemmikkisi aina kiinni kytkettynä. Yleisen viihtyvyyden vuoksi siivoathan lemmikkisi jätökset. Tarvittaessa saat ilmaisen kakkapussin vastaanotosta! Lisää infoa lemmikkien kanssa majoittumiseen löydät täältä. Lemmikkilisä Kesämökeissä 10 € /vrk (max 50 € /vierailu).

HILJAISUUDESTA & VARTIOINNISTA

RAVINTOLAPALVELUT

Bistoria Patio palvelee Nallikarin Aallon alakerrassa ja Ravintola Nallikari rannalla upeissa merimaisemissa! Ajantasaiset aukioloajat, sekä menut, löydätte ravintoloiden omilta kotisivuilta.

AKTIVITEETIT

Alueen aktiviteeteista löydät tietoa https://nallikari.fi/nae-koe-nauti/aktiviteetit/

Lämpimästi tervetuloa!

Nallikari Lomakylä
Leiritie 10 • 90510 Oulu

Vastaanotto: 

044 703 1353 • reception@nallikari.fi

Myyntipalvelu: 

044 703 1329 • sales@nallikari.fi