Ryhmät

Oulun Nallikarista löytyy hyvät puitteet ryhmille. Ryhmämajoitus, ryhmäaktiviteetit ja kokoukset järjestyvät helposti samalle alueelle meren äärelle.

Oulun Nallikari tarjoaa ryhmille mahtavat puitteet majoittumiseen ja rentojen kokouksien viettoon. Villoissa voi majoittua saman katon alla jopa 12 henkilöä. Kun edullinen perusmajoitus riittää, vaihtoehtona ovat mukavat Lomamökit. Ilmaista pysäköintitilaa riittää useammallekin autolle tai bussille.

Nallikarin monipuoliset ja laadukkaat juhla- sauna- ja kokoustilat sopivat sekä pidempiin kokouspäiviin että rentoihin virkistäytymistilaisuuksiin. Urheiluporukoille tarjoamme kätevän sijainnin läheltä Nallisporttia. Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa, voimme myös tarjota ravintolapalvelut ja aktiviteetit ja tehdä täyden palvelun tarjouksen tarpeiden mukaan.

Palvelut ryhmille

Poiju Villan tupakeittiö on tilava ja siitä löytyy takka

Ryhmämajoitus

Nallikarin monipuolinen majoitusvalikoima tarjoaa hyviä vaihtoehtoja isommilekkin ryhmille.

Luokkaretket, urheilutapahtumat ja yritysten virkistyspäivät. Sukukokoukset, ystäväporukan viikonloppureissut ja perheen lomaretket.

Tutustu ja pyydä tarjous
Meriholstin kokoustila

Kokous- ja saunatilat

Nallikarista löytyy monipuoliset ja laadukkaat juhla-, sauna- ja kokoustilat meren ääreltä.

Lue lisää

Ohjatut aktiviteetit ryhmille

Kajakkimelonta, fatbike-pyöräily, avovesikalastus, pilkintä, tiimikisailut ja saunajooga. Tarjoamme räätälöidyt ohjelmapaketit kokous- ja virkistyspäiviin.

Lue lisää

Ravintolat & Catering

Paikallisista ravintolapalveluista ja cateringista vastaa Nallikarin ravintolat omistava ProDine Oy.

Ravintolat ja catering

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS
0447031329
sales@nallikari.fi