Ryhmämajoitus Nallikarissa

Nallikarin monipuolinen majoitusvalikoima tarjoaa hyviä vaihtoehtoja isommilekkin ryhmille. Luokkaretket, urheilutapahtumat ja yritysten virkistyspäivät. Sukukokoukset, ystäväporukan viikonloppureissut ja perheen lomaretket. Aktiviteetit ja ruokailut on mahdollista varata kylkeen yhden luukun periaatteella. Lue lisää vaihtoehdoista ja pyydä tarjous!

4-6 hengen Poiju Villat

54 m² Poiju Villa huviloissa on kaksi makuuhuonetta neljällä vuoteella sekä levitettävä vuodesohva. Nämä modernit huvilat on suunniteltu ryhmien tarpeeseen ja niissä on riittävästi tilaa yhteisille aktiviteeteille ja ruokailuille. Täysin varustellut keittiöt mahdollistavat omien aterioiden valmistamisen ja yhdessä kokkailun ryhmän kesken. Lisäksi huviloissa on oma sauna, erillinen wc ja tilava terassi.

Poiju Villa huviloita suositellaan maksimissaan neljälle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Villoja löytyy sekä paritalomallisia Duo-huoneistoja että yksittäisiä Soolo-huoneistoja. Duo-huoneistot ovat lemmikkivapaita.

8-12 hengen Villa Försti & Villa Seilori

Villa Försti ja Villa Seilori ovat molemmat 108 m²:n kokoisia huviloita ja koostuvat kahdesta väliovella yhdistettävästä kuuden hengen huoneistosta. Molemmat huviloista ovat lemmikkivapaita ja Villa Seilorin huoneistot ovat lisäksi esteettömiä.

Villa Försti ja Villa Seilori sopivat monipuolisesti erilaisille ryhmille. Huoneistojen väliovi tuo tilat yhteen, mutta antaa myös yksityisyyttä esimerkiksi useamman perheen tai tiimin kesken matkustettaessa. Huvilat ovat erinomaisia sekä isojen porukoiden majoituksessa että pienten juhlien järjestämisessä.

6-8 hengen Villa Kippari

Lähimpänä rantaa sijaitseva kolmen makuuhuoneen ja 92 m² Villa Kippari on Nallikarin suurin yksittäinen Villa ja majoittaa parhaimmillaan 8 hengen ryhmiä. Tilava tupakeittiö, erillinen wc ja oma pyykinpesukone tuovat kodikkuutta ja mukavuutta pidempäänkin viipymään.

Huvilan tilavat oleskelutilat luovat rennon ja mukavan ilmapiirin, jossa nauttia yhdessäolosta ja juhlahetkistä koko ryhmän kanssa. Olipa suunnitelmissa sitten rento illanvietto, peli-ilta tai vaikkapa yhteinen ruoanlaitto, Villa Kippari tarjoaa sopivat puitteet jokaiseen tilaisuuteen.

Juhla- ja kokouskäytössä Villaan mahtuu enimmillään noin 15 henkeä. Kattaukset sopivat hyvin tupakeittiön saarekkeelle ja saunatiloista löytyy erillinen minijääkaappi. Huvilan terassille on lisäksi tuotavissa palju.

3-5 hengen Lomamökit

Lomamökit ovat ihanteellinen valinta pienemmille ryhmille tarjoten edullista perusmajoitusta lähellä Nallikarin aktiviteetteja ja palveluita. Lomamökeistä löytyy pieni tupakeittiö, kylpyhuone ja parvi yhdellä vuoteella. Studio Lomamökeissä on kaksi vuodetta tupakeittiössä ja yhden makuuhuoneen Lomamökeissä vuoteet sijaitsevat erillisessä huoneessa. Osassa Lomamökkejä parvella on vuoteen lisäksi kaksi patjaa. Jokaisen mökin edustalla on maksuton pysäköintipaikka. Isommille ajoneuvoille löytyy tilaa saatavuuden mukaan leirintäalueeltamme.

Myyntipalvelu palvelee arkisin klo 9-16
0447031329  sales@nallikari.fi