Vastuullisuus

Nallikaria kehitetään vastuullisesti ihmiset ja ympäristö huomioiden vuoden jokaisena päivänä. Ensimmäinen GreenKey -sertifikaatti saatiin alueelle jo vuonna 2018. Vuoden 2030 tavoite on olla hiilineutraali.

Sertifikaatit kehittämisen tukena

Green Key

Nallikari Lomakylä sai Green Key -sertifikaatin ensimmäisenä lomakylä-leirintäalueena Suomessa jo vuonna 2018 merkiksi sitoutumisesta vastuullisuusohjelman vaatimusten mukaiseen ympäristötyöhön.

Tutustu
Nallikari Lomakylän Sustainable Travel Finland -merkki.

Sustainable Travel Finland

Nallikari Lomakylälle myönnettiin Sustainable Travel Finland -merkki vuonna 2021. Merkin saa tunnustuksena Suomen kansallisten kestävän matkailun kriteerien täyttämisestä.

Tutustu
Nallikari Lomakylälle on myönnetty Welcome Cyclist -tunnus

Tervetuloa pyöräilijä

Tervetuloa Pyöräilijä -merkin omaavana kohteena panostamme pyörämatkailijoiden tarvitsemien palveluiden saatavuuteen, sujuvuuteen ja laatuun.

Tutustu
Vankkurihymiö

Vankkurihymiö

Nallikari Lomakylälle on myönnetty Vankkurihymiö -laatumerkintä vuosille 2021-2023. Vankkurihymiö -tunnus kertoo siitä, että alueen peruspalvelut ovat kunnossa ja tilat ovat hyvin hoidettuja.

Tutustu
Luotettava kumppani logo

Luotettava kumppani

Käytämme Vastuu Groupin tarjoamaa luotettava kumppani -palvelua, joka koostaa tilaajavastuulain mukaiset tiedot eri rekistereistä ja pitää ne aina ajan tasalla

Luotettava Kumppani -merkki kertoo, että yrityksen tilaajavastuulain alaiset tiedot ovat kaikkien nähtävillä ja toiminta on läpinäkyvää.

Lue lisää ja katso raportti