Nallikarin Aalto

Nallikarin Aalto

Nallikarin Aalto kutsuu nauttimaan korkeatasoisesta majoituksesta ja palveluista meren äärellä.

Nallikarin Aalto on nyt avoinna! Nallikarin Aalto pitää sisällään 21 korkeatasoista ja merinäköalalla varustettua huoneistoa, ravintola Bistoria Pation, Nallikari Safariksen välinevuokraamon ja elämyskeskuksen sekä Osfysion hieronta -ja hyvinvointipalveluja. Tule nauttimaan korkealaatuisesta majoituksesta ja monipuolisista palveluista meren äärelle.

Aalto rantahuoneistot

Standard-huoneistot ja Hiekan pehmeys,
Superior-huoneistot ja Kuuran eksotiikka,
Superior Plus-huoneistot ja Aava näkymä vuodenaikojen muovaamalle merelle.

Tervetuloa nauttimaan ensiluokkaisesta majoituksesta Nallikarin Aaltoon. Rantamaisemiin, jota meri ja muuttuvat vuodenajat tähdittävät. Tutustu, varaa ja anna matkallesi unohtumaton alku.

Hiekka Standard
33,5 m² – 2+2 henkilöä

Korkeatasoiset Standard-huoneistot meren äärellä.
Kompakti hyvin varusteltu keittiö, oma kylpyhuone ja oleskelutila verholla erotetulla parivuoteella ja vuodesohvalla. Oma parveke, josta avautuu suora näkymä merelle. 

Kuura Superior
33,5 m² – 2+2 henkilöä

Kompakti hyvin varusteltu keittiö, oma kylpyhuone saunalla ja oleskelutila verholla erotetulla parivuoteella ja vuodesohvalla. Kaikissa huoneistoissa on lisäksi parveke, josta avautuu suora näkymä merelle. 

Aava Superior Plus
47 m² – 4+2 henkilöä

Perheiden ykkösvalinta!
Huoneistot koostuvat kompaktista hyvin varustellusta keittiöstä, kylpyhuoneesta omalla saunalla, erillisestä makuuhuoneesta kahdella erillisvuoteella sekä oleskelutilasta, jonka yhteydessä on parivuode ja levitettävä vuodesohva. Lisäksi huoneistoissa on tilava parveke, jonka kruunaa ulkoporeallas. 

Kuura Sviitti
33,5 m² – 2+2 henkilöä

Kuura Sviitti sijaitsee kolmannessa kerroksessa upein merinäköaloin ja tarjoaa ripauksen luksusta arkeen ja tuo ylellisen lisän juhlapäiviin. Huoneistossa on kompakti keittiö, kylpyhuone omalla saunalla ja oleskelutila, josta löytyy parivuode ja vuodesohva. Kuura Sviitissä on lisäksi iso lasitettu parveke ja ulkoporeallas.

Nallikarin Aalto tarjoaa palveluita meren äärellä

Ravintola Bistoria patio on lämminhenkinen ravintola meren äärellä

Ravintola Bistoria Patio

Rento italiaishenkinen ravintola tarjoaa päivittäin katetun aamupalan, rotisserie-grillissä valmistettua kanaa herkullisine lisukkeineen ja aidossa pizza-uunissa valmistettua napolilaistyylistä pitsaa. Kesäisin Bistoria Pation valikoimasta pääsee nauttimaan Aaltoaukealle avautuvalla yli 100 hengen terassilla.

Lue lisää

Välinevuokraamo ja elämyskeskus Nallikari Safaris

Nallikari Safariksen välinevuokraus ja elämyskeskuksesta löytyvät monipuoliset luontoelämykset ja aktiviteetit sekä ryhmille että vapaa-ajan viettäjille. Tarjolla on ohjattuja retkiä ja laaja kattaus laadukkaita vuokravälineitä omatoimisille retkeilijöille.

Valikoimaan kuuluvat kajakit ja SUP-laudat kesällä, liukulumikengät talvella sekä fatbikepyörät ja kalastus ympäri vuoden.

Hyvinvointipalvelut OS Fysio

Oulunseudun Fysioterapian palveluihin kuuluvat kokonaisvaltaiset ja vastuulliset terveys- ja hyvinvointipalvelut. Saapuminen on mahdollista aina suoraa ilman lääkärin lähetettä.

Lue lisää
Nallikari Lomakylän Poiju Villan kattaus

Tarjoukset

Tutustu kuumimpiin tarjouksiin ja varaa loma Nallikarissa parhaimpaan hintaan.

Tarjoushinnat varattavissa vain suoraan Nallikari Lomakylän varaussivustolta.

Tutustu

Nallikari Lomakylä
Leiritie 10 • 90510 Oulu

Vastaanotto: 

044 703 1353 • reception@nallikari.fi

Myyntipalvelu: 

044 703 1329 • sales@nallikari.fi