Kuura Superior -huoneisto

Kuura Superior

Kuura Superior -huoneistot sijaitsevat Nallikarin Aallossa meren äärellä. 33,5 m² ja 2+2 hengen huoneistoissa on tilava tupakeittiö parivuoteella ja vuodesohvalla sekä oma sauna.

Kuura Superior-huoneistot henkivät talven eksotiikkaa myös lämpiminä kesäpäivinä. Huoneistot ovat kooltaan 33,5 m² ja niissä on vuodepaikat 2 henkilölle, sekä levitettävällä vuodesohvalla majoittuu tarvittaessa kaksi lisähenkilöä. Huoneistot on varusteltu kompaktilla keittiöllä, kylpyhuoneella, omalla saunalla ja oleskelutilalla. Jokaisessa Kuura-huoneistossa on lisäksi iso parveke, josta avautuu suora näkymä merelle.

Aamiainen on katettu päivittäin alakerran Bistoria Patiossa ja kuuluu majoituksen hintaan varatun henkilömäärän mukaisesti. Huomioittehan, että lapsihinta on voimassa lapsille alle 12 vuotta.
Lemmikit eivät ole sallittuja Kuura Superior-huoneistoissa. Ilmainen pysäköinti mahdollista huoneistohotellin p-alueella (1 paikka / huoneisto). Sähköautonlataus mahdollista virallisella latauspisteellä.

Katso Aalto-huoneistojen pohjakuvat täältä.

Varustelu

Lisäpalvelut

Kuura Superior -huoneistojen varausikäraja on 22 vuotta. Majoitusvuorokausi alkaa huoneistoissa klo 15 ja päättyy klo 11 mennessä. Lemmikit eivät ole sallittuja huoneistoissa.

Aamiainen

Aloita aamu maittavalla aamiaisella meren äärellä. Aamiainen tarjoillaan päivittäin Nallikarin Aallon alakerrassa Bistoria Patiossa ja kuuluu majoituksen hintaan.

Tutustu Bistoria Patioon

Majoitusvaraustiedustelu

Teemme mielellämme tarjouksen isommille ryhmille (min. 4 huoneistoa) sekä tapahtumiin.

Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu Nallikari Lomakylän varaus- ja peruutusehtoihin jo ennen matkaa.