Hiekka Standard

Hiekka Standard-huoneistot vievät ajatuksissa lämpimiin kesäpäiviin ympäri vuoden.

Huoneistot ovat kooltaan 33,5 m² ja niissä on vuodepaikat 2 henkilölle sekä levitettävällä vuodesohvalla majoittuu tarvittaessa kaksi lisähenkilöä. Hiekka Standard huoneistot on varusteltu kompaktilla keittiöllä, kylpyhuoneella ja oleskelutilalla. Jokaisessa Standard-huoneistossa on lisäksi iso parveke, josta avautuu suora näkymä merelle.

Aamiainen on katettu päivittäin alakerran Bistoria Patiossa ja kuuluu majoituksen hintaan varatun henkilömäärän mukaisesti. Huomioittehan, että lapsihinta on voimassa lapsille alle 12-vuotta.
Lemmikit eivät ole sallittuja Hiekka-huoneistoissa. Ilmainen pysäköinti mahdollista huoneistohotellin p-alueella (1 paikka / huoneisto). Sähköautonlataus mahdollista virallisella latauspisteellä.

Katso Aalto-huoneistojen pohjakuvat täältä.

Varustelu

Lisäpalvelut

Hiekka standard -huoneistojen varausikäraja on 22 vuotta. Majoitusvuorokausi alkaa huoneistoissa klo 15 ja päättyy klo 11 mennessä. Lemmikit eivät ole sallittuja huoneistoissa.

Aamiainen

Aloita aamu maittavalla aamiaisella meren äärellä. Aamiainen tarjoillaan päivittäin Nallikarin Aallon alakerrassa Bistoria Patiossa ja kuuluu majoituksen hintaan.

Tutustu Bistoria Patioon

Majoitusvaraustiedustelu

Teemme mielellämme tarjouksen isommille ryhmille (min. 4 huoneistoa) sekä tapahtumiin.

Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu Nallikari Lomakylän varaus- ja peruutusehtoihin jo ennen matkaa.

Nallikari Lomakylä
Leiritie 10 • 90510 Oulu

Vastaanotto: 

044 703 1353 • reception@nallikari.fi

Myyntipalvelu: 

044 703 1329 • sales@nallikari.fi