Kuura Suite in Aalto apartments

Kuura Sviitti

Omalla porealtaalla varusteltu sviitti tuo luksusta arkeen ja ylellisyyttä juhlapäiviin.

Kuura Sviitti sijaitsee kolmannessa kerroksessa upein merinäköaloin ja tarjoaa ripauksen luksusta arkeen ja tuo ylellisen lisän juhlapäiviin. Tässä 33,5 m² sviitissä on vuodepaikat 2 henkilölle ja vuodesohvalla majoittuu tarvittaessa kaksi lisähenkilöä. Sviitti on varusteltu kompaktilla keittiöllä, kylpyhuoneella, omalla saunalla ja oleskelutilalla, josta löytyy verholla erotetultu parivuode, vuodesohva sekä näyttävä puupanelointi. Kuura Sviitissä on lisäksi iso lasitettu parveke omalla porealtaalla.

Aamiainen on katettu päivittäin alakerran Bistoria Patiossa ja kuuluu majoituksen hintaan varatun henkilömäärän mukaisesti. Huomioittehan, että lapsihinta on voimassa lapsille alle 12 vuotta.
Lemmikit eivät ole sallittuja Kuura Sviitissä. Ilmainen pysäköinti mahdollista huoneistohotellin p-alueella (1 paikka / huoneisto). Sähköautonlataus mahdollista virallisella latauspisteellä.

Varustelu

Lisäpalvelut

Kuura Sviittien varausikäraja on 22 vuotta. Majoitusvuorokausi alkaa huoneistoissa klo 15 ja päättyy klo 11 mennessä. Lemmikit eivät ole sallittuja huoneistoissa.

Aamiainen

Aloita aamu maittavalla aamiaisella meren äärellä. Aamiainen tarjoillaan päivittäin Nallikarin Aallon alakerrassa Bistoria Patiossa ja kuuluu majoituksen hintaan.

Tutustu Bistoria Patioon

Majoitusvaraustiedustelu

Teemme mielellämme tarjouksen isommille ryhmille (min. 4 huoneistoa) sekä tapahtumiin.

Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu Nallikari Lomakylän varaus- ja peruutusehtoihin jo ennen matkaa.