Aktiviteetit ryhmille

Kokoa tiimisi ja luo ikimuistoinen päivä yhdessä – tarjoamme monipuolisia aktiviteetteja erilaisille ryhmille sekä tiimi- ja tyky-päiville ympäri vuoden. Tutustu aktiviteetteihin, ota yhteyttä ja varaa päivä täynnä yhdessäoloa ja hauskuutta!

Ympärivuotiset aktiviteetit

Ohjatut aktiviteetit Nallikarissa

Leikkimieliset olympialaiset

Koe tiimityöskentelyn voima, huikeaa hauskanpitoa ja ikimuistoisia hetkiä yhdessä koko tiimin kanssa!

Leikkimieliset olympialaiset ovat täydellinen tapa irrottautua arjen kiireistä ja antaa tiimille ansaittua virkistystä. Tämä on päivä, jolloin kaikki työroolit jäävät taka-alalle, ja jokainen saa heittäytyä mukaan leikkimieliseen kilpailuun. Olympialaiset tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden vahvistaa työyhteisön yhteenkuuluvuutta ja luoda entistä vahvempia siteitä tiiminjäsenten välille. Yhdessä kokeiltuja haasteita, voittoja ja tappioita muistellaan vielä pitkään ja niistä ammennetaan inspiraatiota tuleviin työtehtäviin.

Aktiviteetti sisältää opaspalvelun ja kaikki tarvittavat välineet. Kesto: 1,5 – 2 tuntia. Saatavilla ympäri vuoden noin 8-100 hengen ryhmille.

Pyydä tarjous
Läskipyöräily on suosittua Oulun Hietasaaressa

Kiertoajelut fatbikeilla

Pyöräseikkailuja, joissa yhdistyy luonnon kauneus ja liikunnan riemu!

Kiertoajelut fatbikeilla tarjoavat mahdollisuuden paeta arjen kiireitä ja nauttia Oulun kauneimmista maisemista pyörän selästä käsin.

Tarjolla on kahdenlaisia ohjattuja pyöräretkiä: Ensimmäinen vie tutustumismatkalle Oulun tunnetuimmille käyntikohteille. Toisella retkellä keskitytään Hietasaaren merenrantaa- ja metsäalueita halkoville reiteille.

Fatbikeretki sopii erinomaisesti ryhmille, jotka haluavat yhdessä kokea uusia seikkailuja ja luoda yhteisiä muistoja. Pyöräretket sisältävät opaspalvelun ja kaikki tarvittavat välineet. Kesto: 2-3 tuntia. Saatavilla ympäri vuoden noin 6-20 hengen ryhmille.

Pyydä tarjous

Talviaktiviteetit

Välinevuokraus Nallikarissa

Liukulumikenkäilyä Hietasaaressa tai Pilpasuolla

Lähde ohjatulle liukulumikenkäretkelle ja koe valkoiset hanget parhaimmillaan!

Liukulumikenkäretki on täydellinen tapa tutustua talvisen luonnon kauneuteen ja samalla nauttia aktiivisesta ja hauskasta ulkoilusta porukalla. Retki voidaan toteuttaa toiveiden mukaan joko Nallikarissa meren äärellä, tai Pilpasuolla erämaan rauhassa.

Liukulumikenkäretkelle osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta. Aktiviteetti sisältää opaspalvelun ja kaikki tarvittavat välineet. Pilpasuolla tapahtuvissa retkissä kuljetus Nallikarista voidaan laskea mukaan lisämaksusta. Retken kesto sijainnista riippuen noin 2-4 tuntia. Saatavilla talvikaudella lumitilanteen mukaan.

Retket voidaan toteuttaa myös ilta-aikaan, jolloin ripauksella onnea päästään ihailemaan kaunista tähtitaivasta tai peräti revontulia.

Pyydä tarjous

Pilkkiretki Nallikarissa

Opi pilkinnän salat ja koe raikkaan puhdasta iloa talvisen meren jäällä!

Pilkkiretki Nallikarissa meren jäällä tarjoaa loistavan tilaisuuden tutustua talvikalastuksen saloihin. Kokenut opas jakaa arvokkaita vinkkejä ja hyödyntää kalaparvien etsimisessä kaikuluotainta. Mikäli matkassa on ripaus onnea, retken kruunaavat pannukarkeat kalaherkut.

Retkeen sisältyy opastus, lämmitetty pop-up-teltta, pilkkivavat, pilkit, syötit, jääkaira, pilkkijakkara ja yksi pilkkikaikuluotain koko ryhmälle. Tarjoukseen voidaan laskea mukaan myös eväät, talvivaatteet ja kuljetukset. Retken kesto on noin 4 tuntia. Saatavilla talvikaudella 6-30 hengen ryhmille, kun meren jäätilanne on sopiva.

Pyydä tarjous

Öinen metsäretki mahdollisuudella nähdä revontulet

Lähde yölliselle seikkailulle suomalaiseen metsään jahtaamaan revontulia otsalamppujen valossa!

Retkellä kuljetaan metsäpolkuja pitkin otsalamppujen valossa, nautitaan suomalaisesta luonnosta puhtaimmillaan ja pysähdytään herkuttelemaan perinteisellä makkaralla ja kuumalla juomalla avotulen äärellä. Mikäli matkassa on ripaus onnea, voi retken aikana nähdä revontulien tanssivan taianomaista tanssiaan taivaalla.

Retki voidaan järjestää pimeään aikaan syyskuulta huhtikuulle 10-100 hengen ryhmille. Retki sisältää opastuksen, otsalamput ja eväät. Talvivaatteet, lumikengät ja mahdolliset kuljetukset voidaan järjestää pakettiin lisämaksusta.

Pyydä tarjous
Nallikarin Talvikylä on talvisen tekemisen keskipiste

Nallikarin Talvikylä ryhmille

Koe Nallikarin Talvikylä unohtumattomine aktiviteetteineen yksityisesti omalla porukalla.

Lumesta rakennetut liukumäet ja mönkijäradat, jääveistosten tekeminen ja talviset aktiviteetit. Nallikarin Talvikylä on talvisen tekemisen keskipiste!

Nallikarin Talvikylässä onnistuu yksityiset kymmenen ja jopa yli tuhannen hengen tapahtumat. Tarjoukseen voidaan liittää talviset aktiviteetit, kuljetukset ja ruokailut. Vierailun kesto voi olla tarpeiden mukaan parista tunnista koko päiväksi.

Pyydä tarjous

Kesäaktiviteetit

Melontaretki Oulujokisuistossa

Valmistaudu nauttimaan Oulun vesistöistä ja kaupunkimaisemista uudesta näkökulmasta!

Melonta tarjoaa loistavan tilaisuuden tiimityölle, yhteishengen luomiselle ja luottamuksen vahvistamiselle. Retken aikana koetaan Oulujokisuisto parhaimmillaan, kierretään suiston väliin jääviä saaria ja nautitaan raikkaasta ilmasta kuunnellen veden solinaa. Tarjoukseen voidaan laskea mukaan myös makkarat ja nokipannukahvit saaressa.

2-3 tunnin mittainen retki sopii hyvin vasta-alkajille ja toteutetaan alusta loppuun saakka ammattiopastuksessa. Kaikki tarvittavat välineet sisältyvät retken hintaan. Saatavilla 6-20 hengen ryhmille.

Psst. Retki voidaan toteuttaa pyynnöstä myös keskellä yötä nauttien keskiyön auringosta ja yöttömästä yöstä.

Pyydä tarjous
SUP-lautailu

SUP-lautailua Oulujokisuistossa

Liikuntaa, luontoa ja lautailua!

SUP-lautailu on kasvava suosikkiaktiviteetti, joka tarjoaa sekä liikuntaa että hauskanpitoa samassa paketissa.

Retki alkaa ammattitaitoisen oppaan johdolla, joka esittelee SUP-lautailun perusteet ja opastaa oikean tekniikan ja tasapainon löytämiseen laudan päällä. Tämän jälkeen matka jatkuu läpi jokisuiston kauniiden maisemien tarjoten loistavan tilaisuuden rentoutumiseen ja hetkestä nauttimiseen.

2-3 tunnin mittainen retki sopii hyvin vasta-alkajille ja toteutetaan alusta loppuun saakka ammattiopastuksessa. Kaikki tarvittavat välineet sisältyvät retken hintaan. Saatavilla max 10 hengen ryhmille.

Pyydä tarjous
Tervaveneellä Oulujoella

Tervaveneellä Oulujoella

Oulujoen rauhalliset vedet kätkevät sisäänsä historiaa ja perinteitä.

Tällä retkellä pääset soutamaan vanhojen aikojen tapaan 16-paikkaisella tervaveneellä. Soutaminen Oulujoella tarjoaa mahdollisuuden ihailla alueen kauneutta ja kuunnella oppaan tarinoita historiasta.

Retki kestää 2-3 tuntia ja voidaan aloittaa mistä tahansa laskeutumispaikalta. Retki sisältää tarvittavat välineet ja opastuksen. Kuljetus ja ateriat voidaan sisältää ohjelmaan lisämaksusta. Retki soveltuu 10-115 hengen ryhmille.

Pyydä tarjous
Kaupunkipyörä jopot vuokrattavissa Nallikari lomakylän vastaanotosta kesäkaudella.

Kiertoajelu Jopoilla

Hyppää perinteisen suomalaisen kaupunkipyörän kyytiin ja tutustu Oulun tunnetuimpiin käyntikohteisiin pyörän selästä. Retki kestää kierroksesta riippuen 1-3 tuntia ja sopii hyvin myös vasta-alkajille. Retkeen sisältyy pyörät ja opastus ja se voidaan järjestää 15-30 hengen ryhmille.

Pyydä tarjous

OTA YHTEYTTÄ
044 703 1329 • sales@nallikari.fi