Sähköauton lataus Nallikarissa

Majoitu Nallikarissa ja lataa samalla sähköautosi. Lomakylän AC-tyyppinen latausasema löytyy alueen perältä vanhan vastaanottorakennuksen edustalta. Teho on 11kW / paikka ja latauspaikkoja on yhteensä neljä. Laitteet soveltuvat kaikkien ladattavien autojen lataukseen. Käyttäjällä tulee olla mukanaan oma kaapeli. Muista Nallikari Lomakylän pistorasioista lataaminen on kielletty!

Auton sähkölataus maksetaan EasyPark sovelluksen kautta. Hinnoittelu on aikaperusteinen, eli hinta muodostuu ladatuista minuuteista 0,01€/min ja Easypark-tapahtumamaksusta, joka on 15% pysäköinnin loppusummasta (väh. 0,59€). EasyPark tarjoaa tapahtumamaksujen osalta myös eri hintaisia kk-paketteja.

Latauksen hinnoitteluun, sekä tehtyihin veloituksiin liittyen pyydämme ottamaan yhteyttä EasyParkin asiakaspalveluun 09 4345 2020 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@easypark.net.

EasyPark asiakaspalvelu avoinna ma-pe klo 7-21, la klo 9-18 ja su klo 12-18. Asiakaspalvelu on suljettu yleisinä juhlapäivinä.

Auton pysäköinti sähkölatauspisteellä on sallittua ainoastaan latauksen aikana. Latauspisteet on tarkoitettu vain Lomakylässä majoittuville. Nallikari Lomakylä ei korvaa latauksen aikana aiheutuvista vahingoista tms.

Latausohje:

  1. Avaa EasyPark-sovellus autosi lähellä ja syötä latauslaitteen numero. Puhelimen GPS tulee olla päällä. Vasen laite: 1115, Oikea laite: 5111
  2. Valitse pistoke
  3. Pyöritä kiekkoa valitaksesi ajan, jonka arvioit tarvitsevasi lataukseen. Paina sitten ALOITA LATAUS -painiketta.
  4. Lopettaaksesi latauksen, paina LOPETA LATAUS -painiketta. Hinta määräytyy akkuun ladatun sähkön määrän mukaan.