Poiju Villat

Nallikarin lippulaiva Poiju Villa -alue valmistui kesällä 2016. Alueella on 24 modernia ympärivuotista huvilaa, lähinnä 4+2 hengen villoja. Kaikissa huviloissa on keittiö, ruokailutila, sauna, kaksi makuuhuonetta, tilava tupakeittiö oleskelutiloineen, takka ja iso terassi. Osa huviloista on paritaloja ja kaksi on yhdistettävissä jopa 8 + 4 hengelle.

Suurin villoista, Villa Kippari, sijaitsee lähimpänä rantaa ja sopii 6+2 hengelle. Huvilassa on kolme kahden hengen makuuhuonetta, iso tilava olohuone, ruokailutila ja sauna. Villa Kippari sopii myös yritysten kokouksiin ja illanviettoihin.

Kaikki huvilat sijaitsevat niin, että voit nauttia päivänvalosta sekä auringonpaisteesta terassilla läpi vuoden. Poiju Villat ovat moderneja, saaristolaistyylisiä rakennuksia. Isot ikkunat tuovat luonnon melkein sisälle!
Lemmikit eivät ole sallittuja huviloissa.

Poiju Villat 4+2 henkilöä, 54 m2
Villa Försti 4+2 henkilöä, 54 m x 2
Villa Seilori 4+2 henkilöä, 54 mx 2
(Förstin ja Seilorin huoneistot voidaan yhdistää yhdeksi isoksi huoneistoksi)
Villa Kippari 6+2 henkilöä, 92 m2

Varustelu:

Sauna, WC, keittiö varusteineen, takka ja TV. Jokaisen Villan yhteydessä on oma parkkitila sekä autopistoke. Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyvät hintaan. Katso tarkempi varustelukuvaus varaussivustoltamme

Katso 360° virtuaaliesittelyt

Pohjapiirrustukset löytyvät linkeistä

Poiju Villa 54 m2

Yhdistettävät Poiju Villat

Katso hinnat ja varaa majoitus

Varausehdot

Pyydä tarjous