Majoitusinfo Lomamökit & Villat

LUETTEHAN LÄPI ALLA OLEVAN TÄRKEÄN INFON KOSKIEN VARAAMISTA JA VARAUSEHTOJA

VARAUS-, MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT

MÖKKIVARAAJAN TULLE OLLA 18-VUOTTA TÄYTTÄNYT JA VILLAVARAAJAN TULEE OLLA 22-VUOTTA TÄYTTÄNYT

LEMMIKIT MAJOITUKSESSA

Lemmikit ovat sallittuja Lomamökeissä, Messi Kesämökeissä sekä osassa Poiju Villa Soolo-huoneistoja lisämaksusta.

Lemmikkivapaissa huoneistoissa lemmikit eivät voi majoittua myöskään terasseilla. Olettehan yhteydessä, mikäli tarvitsette lemmikeille sallittua majoitusta, jotta voimme tarvittaessa tarkistaa vaihtomahdollisuuden.

Lemmikistä tulee ilmoittaa aina ennakkoon. Emme takaa majoituksen järjestymistä, mikäli lemmikistä ei ole ilmoitettu ennakkoon / varaus on tehty lemmikkivapaaseen majoitukseen.

PALJUN TUONTI

Paljun voi tuoda tilaussauna Meriholstin edustalle. Lisätietoja Meriholstin tilasta ja tilavuokrasta. Muiden majoituksien pihaan paljua ei valitettavasti voi tuoda.

VARAUKSEN VAHVISTAMINEN MAKSUKORTILLA & KORTIN TARKISTUS

SISÄÄN- JA ULOSKIRJAUTUMINEN

Vastaanoton aukioloajat 1.9.-31.5. päivittäin klo 9-21 & 1.6.-31.8. päivittäin klo 8-23. Sisäänkirjautuminen alkaa klo 15 ja luovutus on klo 11 mennessä.

Sesongin ulkopuolella aikaisempi sisäänkirjaus ja myöhäisempi luovutus ovat saatavilla varaustilanteen mukaan lisämaksusta:

Huomioittehan, että kesäsesonkina kesä-elokuussa aikaisempi sisäänkirjautuminen / myöhäisempi luovutus eivät ole mahdollisia.

SAAPUMINEN AUKIOLOAIKOJEN ULKOPUOLELLA

LIINAVAATTEET JA PYYHKEET SISÄLTYVÄT MAJOITUSHINTAAN

Tarkista majoituksen koko varustelu.

LÄHTÖSIIVOUS & LISÄPALVELUT

HILJAISUUDESTA JA VARTIOINNISTA

RAVINTOLAPALVELUT

Bistoria Patio palvelee Nallikarin Aallon alakerrassa ja Ravintola Nallikari rannalla upeissa merimaisemissa! Ajantasaiset aukioloajat sekä menut löydätte ravintoloiden omilta kotisivuilta.

SAAPUMINEN, PYSÄKÖINTI & KULJETUSPALVELUT

AKTIVITEETIT

Alueen aktiviteeteista löydät tietoa täältä.

PALAUTETTA?

Arvostamme palautetta ja käymme kaikki palautteet läpi järjestelmällisesti. Risut ja ruusut voit jättää palautesivustomme kautta!

Lämpimästi tervetuloa!