Illanviettoihin tai kokouksiin

Meriholstin tilaussauna ja kokoustila löytyy alueen takaosasta Holstinsalmen varrelta! Meriholstissa on kaksi puolta, Ulappa ja Majakka, jotka yhdistetään oleskelutilan osalta väliovella. Tilassa myös takka puineen. Meriholstin takapuolelta löytyy terassi, jossa voi vilvoitella löylyjen välissä.

Tilasta löytyy myös hyvin varusteltu keittiö, jossa varusteena mm. jääkaappi, kahvi- ja vedenkeitin, mikroaaltouuni, astianpesukone, liesiuuni sekä astiasto 10-15 hengelle. Huomioittehan, ettei tilassa ole erillisiä tarjoiluastioita. Isompi ruokailu- / kahviastiasto n. 30 hengelle saatavilla Ravintola Nallikarin cateringin yhteydessä.


KOKOUSTA MERIHOLSTISSA

Meriholstin kokousvarustukseen kuuluu neuvotteluvalmis 72″ esitysnäyttö HDMI-liitännällä, kameralla sekä äänentoistolla. Tilassa on Wifi ja langaton yhdistäminen näyttöön on mahdollista myös  Apple Airplayn, Windows Screen Mirroring sekä Google Chrome Castin kautta. Tilassa on myös fläppitaulu.


➡️ MERIHOLSTI HINNASTO Tärkeää! Huomioittehan, että tila on käytössänne varaamanne ajan. Mikäli tarvitsette valmisteluaikaa, tai olette tuomassa esim. paljun ennakkoon, tila tulee varata tarvittavalle kokonaisajalle.

☑️ Suositushenkilömäärä kokouskäytössä max 15 henkilöä ja vapaamuotoisemmassa tilaisuudessa max 20 henkilöä.

☑️ Tila varattavissa klo 24 asti (alueella alkaa hiljaisuus klo 23)

☑️ Tilaan voi tuoda omat ruoat ja juomat

☑️Hintaan sis. loppusiivous, mutta pyydämme jättämään tilan perussiistiin kuntoon ja viemään omat tavarat lähtiessä mukana. Löytötavaroita voi tiedustella vastaanotosta.

☑️ Meriholstin edustalle on mahdollista tuoda rentouttava palju! Vuokraamista suosittelemme Oulun paljulta. Olettehan yhteydessä varaustiedusteluista suoraan heille. Yhteystiedot, hinnat ja varauskalenterin paljulle löydätte osoitteesta www.oulunpalju.fi


VARAUSTIEDUSTELUT

  • TILA TAI TILA + MAJOITUS: Nallikari Lomakylän myyntipalvelu +358 44 703 1329 / sales@nallikari.fi tai varaustiedustelulomakkeella.
  • CATERING /  TILA + CATERING-PAKETTI: Ravintola Nallikarin myyntipalvelu +358 44 515 1500 / myynti@prodine.fi