Illanviettoihin tai kokouksiin

Meriholstin tilaussauna ja kokoustila löytyy alueen takaosasta Holstinsalmen varrelta! Meriholstissa on kaksi puolta, Ulappa ja Majakka, jotka yhdistetään oleskelutilan osalta väliovella.

Majakan puolelta löytyy hyvin varusteltu keittiö, jossa varusteena mm. jääkaappi, kahvi- ja vedenkeitin, mikroaaltouuni, astianpesukone, liesiuuni ja astiat (ruokailu- / kahviastiasto n. 20 hengelle).

Tilassa myös takka puineen. Meriholstin takapuolelta löytyy terassi, jossa voi vilvoitella löylyjen välissä. Katso 360° virtuaaliesittelyt


➡️ MERIHOLSTI HINNASTOTärkeää! Huomioittehan, että tila on käytössänne varaamanne ajan. Mikäli tarvitsette valmisteluaikaa, tai olette tuomassa esim. paljun ennakkoon,  tila tulee varata tarvittavalle kokonaisajalle.

☑️ Suositushenkilömäärä kokouskäytössä max 15 henkilöä. Kokousvälineistönä löytyy videotykki, valkokangas ja fläppitaulu. Huomioittehan, ettei tilassa ole internet-yhteyttä.

☑️ Suositushenkilömäärä vapaamuotoisemmassa tilaisuudessa max 20 henkilöä

☑️ Tila varattavissa klo 24 asti (alueella alkaa hiljaisuus klo 23)

☑️ Tilaan voi tuoda omat ruoat ja juomat. Cateringin suhteen suosittelemme olemaan yhteydessä Ravintola Nallikariin.

☑️Hintaan sis. loppusiivous, mutta pyydämme jättämään tilan perussiistiin kuntoon ja viemään omat tavarat lähtiessä mukana. Löytötavaroita voi tiedustella vastaanotosta.

☑️ Meriholstin edustalle on myös mahdollista tuoda rentouttava palju! Vuokraamista suosittelemme Oulun paljulta. Olettehan yhteydessä varaustiedusteluista suoraan heille. Yhteystiedot, hinnat ja varauskalenterin paljulle löydätte osoitteesta www.oulunpalju.fi


Voit olla yhteydessä haluamastasi ajankohdasta sales@nallikari.fi tai saunavaraustiedustelu-lomakkeella.