Ohjatut aktiviteetit Nallikarissa

Ohjatut aktiviteetit

Nallikarissa on tarjolla aktiivista tekemistä ympäri vuoden.

Ohjatut aktiviteetit ovat mukava tapa tutustua ryhmässä uusiin lajeihin ja Nallikarin maisemiin. Sesonkiaikoina yleinen viikko-ohjelma tarjoaa takuulähtöjä, jotka toteutetaan, mikäli niihin ilmoittautuu yksikin osallistuja. Fatbike-retket, melonta ja pilkintä. Virkistyspäivät ja räätälöidyt aktiviteettipaketit.
Tutustu tarjontaan ja ota yhteyttä!

Kesän viikko-ohjelma 2023

Kesän viikko-ohjelman aktiviteetit ovat helppo ja hauska tapa tutustua uusiin lajeihin Nallikarin kauniissa maisemissa. Retket järjestetään takuulähtöinä  1.6. – 31.8.2023 välisenä aikana ja ne sopivat hyvin sekä yksittäismatkailijoille että ryhmille.

Kiertoajelu maastopyörillä

Torstaisin klo 17.30-20.30
Nauti Oulun kauneimmista maisemista fatbiken selästä. Viikko-ohjelman kiertoajelu alkaa Nallikarin Lomakylän vastaanoton edustalta. Lähtöpaikalta ajelu suuntautuu Hietasaaren kauniita merenranta- ja metsäalueita halkovalle reitille. Sieltä safari jatkuu Pikisaaren kulttuurihistoriallisten puitteiden, Hupisaarten ja viihtyisän Ainolan Puiston läpi päättyen lopulta takaisin Hietasaareen. Safari noudattelee niin polkupyöräreittejä kuin maastopolkuja.

Aktiviteetin järjestäjä: Finnaction
Hinta: 49 € / henkilö
Lisätiedot ja varaukset: www.finnaction.fi/viikko-ohjelma/yleinen-kiertoajelu-maastopyorilla-oulussa

Melontasafari Oulujokisuistossa

Tiistaisin klo 17.30-20.30 ja lauantaisin klo 14.00-17.00
Koe Oulun kauneimmat maisemat vesirajasta käsin kokeneen oppaan johdolla. Melontasafari alkaa Oulun Hietasaaresta ja vie tutustumisretkelle Oulujokisuiston ja Mustasalmen maisemiin. Retki sopii hyvin sekä vasta-alkajille että kokeneille melojille.

Aktiviteetin järjestäjä: Finnaction
Hinta: 49 € / henkilö
Lisätiedot ja varaukset:
www.finnaction.fi/viikko-ohjelma/yleinen-melontasafari-oulujokisuistoon

Ryhmät

Ohjatut aktiviteetit ja koko tiimin virkistyspäivät. Löydä ryhmälle sopivat majoituskohteet, kokoustilat ja palvelut Oulun Nallikarista.

Tutustu
Tarjoukset

Tarjoukset

Tutustu kuumimpiin tarjouksiin ja varaa majoitus Oulusta, Nallikari Lomakylästä parhaaseen hintaan. Tarjoushinnat varattavissa vain suoraan Nallikari Lomakylän varaussivustolta.

Tutustu

Nallikari Lomakylä
Leiritie 10 • 90510 Oulu

Vastaanotto: 044 703 1353 • reception@nallikari.fi
Myyntipalvelu: 044 703 1329 • sales@nallikari.fi