Pikkujoulut Nallikarissa meren äärellä

Pikkujoulut Oulun Nallikarissa – Tutustu valikoimaan!

12.9.2023

Pikkujoulukausi on taas täällä, ja mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa sitä kuin viettää aikaa upeassa Oulun Nallikarissa? Tämä artikkeli on omistettu erityisesti pienille yritysryhmille ja yksityisille kaveriporukoille, jotka etsivät unohtumatonta pikkujouluelämystä. Tervetuloa tutustumaan siihen, mitä Nallikari tarjoaa joulun juhlintaan!

Poiju Villa – Juhlakauden ihanteellinen majoitus

Ensimmäinen askel täydellisten pikkujoulujen järjestämisessä on löytää niille sopiva tukikohta. Nallikarin upeat Poiju Villat ovat ihanteellinen valinta sekä majoittumisen että virkistäytymisen näkökulmasta. Löytyyhän alueelta myös saunatiloja, ravintoloita sekä aktiviteetteja!

Poiju Villat tarjoavat majoitustilaa 5 aikuiselle ja ne soveltuvat erinomaisesti pienille yritysryhmille ja ystäväporukoille. Mukavat makuuhuoneet ja tilava oleskelualue mahdollistavat hyvät yöunet meren äärellä. Majoitustilan lisäksi Poiju Villat ovat tilavia ja viihtyisiä yhteisen ajan vietolle. Tupakeittiöstä löytyy kuuden hengen pöytä, jonne kattaa juhlaillallisia ja jonka ympärillä pelata lautapelejä ja vaihtaa kuulumisia. Oman Villan löylyt pitävät kehot lämpiminä ja iso terassi tarjoaa vastapainoksi viilennystä.

Virkistys- ja saunatilat rentouttavilla hetkillä kiitos!

Meriholstin saunatila
Meriholstissa on 2 saunaa ja tilaa enimmillään 20 hengelle

Poiju Villat ovat omiaan majoittumiseen ja rauhallisiin illanviettoihin pienellä porukalla, mutta Nallikarin sauna- ja kokoustilat lisäävät mahdollisuuksia aktiivisten pikkujoulujen suunnittelulle.

Meriholstin saunatilassa lämpenee kaksi saunaa ja tilaa riittää parhaimmillaan jopa 20 henkilölle. Saunatilan eteen voi tilata itse paljun, jossa rentoutua saunomisen lomassa koko porukalla. Tiloihin voi tuoda joko omat tarjottavat tai käyttää catering-palveluja. Täyden palvelun pakettia etsiville Nallikarin myynti on mielellään avuksi.

Aktiviteetti- ja kulttuuririennoille

Saunomisen ja jouluruoan päälle saattaa kaivata raikasta ilmaa, liikuntaa ja kulttuurikokemuksia yhdessä koko tiimin kanssa. Lähtekää retkelle Nallikarin upealle rannalle tai kokeilkaa fatbike-pyöräilyä Hietasaaren virkistysreiteillä. Pyörät kannattaa vuokrata etukäteen Finnactionin verkkokaupasta ja opaskin järjestyy mukaan tarvittaessa. Muita hauskoja aktiviteetteja ryhmille löytyy kootusti täältä.

Kulttuurinnälkäisille löytyy sopivia rientoja vain noin 3,5 kilometrin päässä sijaitsevasta Oulun keskustasta. Nallikarin valmiin teatteripaketin puitteissa pääsee nauttimaan koskettavasta Tommi Kinnusen menestysromaanin perustuvasta Ei kertonut katuvansa -esityksestä. Oulun Teatteri tarjoaa myös erilaisia teatterikierroksia ja ohjelman yhteyteen on mahdollista järjestää myös ruokailut.

Laita ylös myös nämä tapahtumat

4.-8.10. The Irish Festival of Oulu: Maailman pohjoisimmat irkkufestarit järjestetään Oulussa! Luvassa paljon musiikkityöpajoja, tarinankerrontaa, elokuvia sekä irlantilaista musiikkia.

17.-19.11. Lumo Light Festival: Lumo valofestivaali valaisee Oulun keskustan taiteella ja tapahtumilla marraskuun pimeimpänä aikana. Tapahtuma on maksuton ja levittäytyy keskustan alueelle.

Katso myös mm. Mallassaunan, Voimala1889:n ja 45Specialin keikat ja tapahtumat.
Lisää vinkkejä Oulun ja Oulun seudun pikkujoulukauteen löytyy kätevästi VisitOulun sivuilta!

Tutustu Nallikarin pikkujoulupaketteihin tästä ja varaa yritysryhmälle tai kaveriporukallesi virkistävää aikaa yhdessä!

Oma idea mielessä? Jätä ryhmätarjouspyyntö täällä ja räätälöimme mielellämme juuri sinun porukallesi soveltuvat pikkujoulut!

044 703 1329 • sales@nallikari.fi

Uusimmat artikkelit