Keskellä kauneinta luontoa

Nallikarissa ulkoilumaastot sekä aktiviteetit ovat vain oven avauksen päässä. Kävelymatkan ulottuvilla ovat mm. Hietasaaren historiallinen huvilamiljöö, luontopolut, lintutorni, minigolf, hiihtoladut ja palloiluhalli. Nallikarin alueella on myös huvittelumahdollisuuksia vauvasta vaariin aina Suomen suurimmasta kesäteatterista koko perheen Vauhtipuistoon. Nallikarissa on myös ravintoloita sekä kahviloita, jotka palvelevat ympäri vuoden.

Kesällä kahvilatarjonta lisääntyy lukuisilla jäätelökioskeilla. Talvella Nallikarin Talvikylä, kansainvälinen lumenveistotapahtuma Nallikari Snow Fest ja jäätynyt meri houkuttelevat lystin pitoon. Tuulilajeja tarjotaan ympäri vuoden ohjatusti Leijakoulu Lappiksen vetämänä.

Nallikarin ranta

Nallikarin kilometrin mittainen hiekkaranta vilisee kesällä tuhansia auringonpalvojia. Oululaisten ympärivuotinen ”olohuone” kutsuu viettämään aikaa rannalla. Kesällä ranta täyttyy myös rullaluistelijoista, pyöräilijöistä, kuntoilijoista, rantalentiksen ja -jalkapallon pelaajista sekä leikkialueilla viihtyvistä lapsiperheistä. Alueella palvelee Ravintola Nallikari. Rannalta löytyy myös uimavalvonta, pukukopit sekä wc- ja suihkutilat.

Rannalla on useita rantalentopallokenttiä, rantajalkapallokenttä, kuntoilulaitteet, kiipeilyteline sekä lasten leikkikenttä. Kaikki ovat Nallikarin kävijöiden käytettävissä vapaasti.

 

Nallikarissa tapahtuu!

Nallikari on myös lukuisten tapahtumien keskipiste: Hailuotoajot, Nallikarin Kingi -pilkkitapahtuma ja lukuisat muut!

Käy kurkkaamassa Nallikarin tapahtumakalenterista mitä kaikkea lähiaikoina on tarjolla: https://nallikari.fi/nallikarissa-tapahtuu/!

 

Nallikarista löytyy jokaiselle jotain!

www.vauhtipuisto.fi

www.talvikyla.fi

www.oulusafaris.com

www.nallikaribb.fi

www.ravintolanallikari.fi

www.merioulu.fi

www.nallisport.com

www.kuntosali.fit

www.lappis.fi

Oulun tarjonnasta saa lisää infoa osoitteesta www.visitoulu.fi.