Nallikari keskellä kauneinta luontoa

Nallikarissa ulkoilumaastot sekä aktiviteetit ovat vain oven avauksen päässä. Kävelymatkan ulottuvilla ovat mm. Hietasaaren historiallinen huvilamiljöö, luontopolut, lintutorni, minigolf, hiihtoladut ja palloiluhalli. Nallikarin alueella on myös huvittelumahdollisuuksia vauvasta vaariin aina Suomen suurimmasta kesäteatterista koko perheen Vauhtipuistoon. Nallikarissa on myös kylpylä, ravintoloita sekä kahviloita, jotka palvelevat ympäri vuoden.

Kesällä kahvilatarjonta lisääntyy lukuisilla jäätelökioskeilla ja Majakka-kahvilalla. Talvella Nallikarin Talvikylä, kansainvälinen lumenveistokilpailu Baltic Snow Call ja jäätynyt meri houkuttelevat lystin pitoon. Tuulilajeja tarjotaan ohjatusti Leijakoulu Lappiksen vetämänä.

Nallikarin ranta

Nallikarin kilometrin mittainen hiekkaranta vilisee kesällä tuhansia auringonpalvojia. Oululaisten ympärivuotinen ”olohuone” kutsuu viettämään aikaa rannalla. Kesällä ranta täyttyy myös rullaluistelijoista, pyöräilijöistä, kuntoilijoista, rantalentiksen ja -jalkapallon pelaajista sekä leikkialueilla viihtyvistä lapsiperheistä. Alueella palvelee Ravintola Nallikari ja kesällä Nallikarin maamerkissä, Majakassa, toimii kahvila ja vesiurheilukeskus. Rannalta löytyy myös uimavalvonta, pukukopit sekä wc-tilat.

Rannalla on kolme rantalentopallokenttää, rantajalkapallokenttä, kuntoilulaitteet, kiipeilyteline sekä lasten leikkikenttä. Kaikki ovat Nallikarin kävijöiden käytettävissä vapaasti.

Nallikarissa tapahtuu!

Nallikari on myös lukuisten tapahtumien keskipiste: Hailuotoajot, Nallikarin Kingi -pilkkitapahtuma, BeachSoccer ja lukuisat muut!

Käy kurkkaamassa Nallikarin tapahtumakalenterista mitä kaikkea lähiaikoina on tarjolla: https://nallikari.fi/nallikarissa-tapahtuu/!

 

Nallikarista löytyy jokaiselle jotain!

www.vauhtipuisto.fi

www.talvikyla.fi

www.eventours.fi

www.kahvilaloma.fi

www.ravintolanallikari.fi

www.merioulu.fi

www.nallisport.com

www.ole.fit/eden

www.sokoshotels.fi/fi/oulu/sokos-hotel-eden

www.pohto.fi

www.lappis.fi

www.villasalmenranta.fi

www.ponitouhut.fi

Oulun tarjonnasta saa lisää infoa osoitteesta www.visitoulu.fi.