Perhe talvivaatteissaan Nallikarissa Poiju Villan edustalla

Lapsiperheiden hiihtoloma Oulussa – katso vinkit Nallikariin

22.1.2024

Hiihtolomakausi kolkuttaa ovella! Oulun Nallikarissa yhdistyy urbaani kulttuuri, lähiluonto ja erinomainen palvelutarjonta meren äärellä.

Majoitusvaihtoehdot lapsiperheille

Uutta majoitusta meren äärellä – Nallikarin Aalto avaa ovensa!

Nallikari Lomakylän Aalto revontulien alla
Nallikarin Aalto avaa ovensa hiihtolomille 26.2. ja tarjoaa korkeatasoista lapsiperheille soveltuvaa majoitusta suorilla merinäköaloilla.

Aivan kuuluisan Nallikarin uimarannan tuntumaan rakentuva Nallikarin Aalto avaa ovensa hiihtolomille 26.2. ja tarjoaa korkeatasoista lapsiperheille soveltuvaa majoitusta kahdessa kerroksessa suorilla merinäköaloilla. Alakerran ravintola-, aktiviteetti- ja hyvinvointipalvelut täydentävät kokonaisuuden ja takaavat viihtyvyyden vaikka ihan koko lomaviikoksi!

Koko perheelle soveltuvat Aava Superior+ -huoneistot ovat tilavia päätyhuoneistoja, joissa on tilaa jopa 5-6 hengelle. Tilavassa tupakeittiössä on parivuode ja vuodesohva suorilla merinäköaloilla. Erillisessä makuuhuoneessa on lisäksi kaksi erillistä vuodetta. Kylpyhuoneeseen mukavuutta tuo oma sauna ja parvekkeelta löytyy oma lisämaksusta käyttöön otettava poreallas. Tässä huoneistossa koko perhe hurmaantuu ja nauttii lomasta!

Nallikarin Aallon valikoimaan kuuluu myös parivuoteella ja vuodesohvalla varustetut 3-4 hengen Hiekka Standard- ja saunalla varustetut Kuura Superior -huoneistot.

Alakerrassa sijaitsevat kaikki lomailijalle tärkeät palvelut; nauti aamupalasta ja illallisesta elävän tulen loimussa Bistoria Patiossa, vuokraa välineet ja varaa talven retket Nallikari Safarikselta ja ota yhteistä aikaa rentoutuen Osfysion hyvinvointipalveluista nauttien.

Kodinomaista mukavuutta moderneissa Poiju Villoissa

Poiju Villa Duo
Kodinomaiset saaristolaistyyliset 2 makuuhuoneen Poiju Villat tuovat lapsiperheille tilaa, käytännöllisyyttä ja tyyliä samassa paketissa.

Kodinomaiset saaristolaistyyliset Poiju Villat tuovat lapsiperheille tilaa, käytännöllisyyttä ja tyyliä samassa paketissa. Kaksi makuuhuonetta, hyvin varusteltu keittiö, oma sauna ja iso patio takaavat mukavuutta ihan koko lomalle. Väliovella yhdistettävät paritalohuoneistot Villa Försti ja Villa Seilori ovat hyvä vaihtoehto, kun mukaan lähtee myös esimerkiksi isovanhemmat tai tuttavaperhe. Yksittäisiin Poiju Villa sooloihin ovat tervetulleita myös perheen lemmikit.

Nallikarin hurmaavat Lomamökit

Perinteiset 3-5 hengen Lomamökit ovat mukava budjettivaihtoehto meren äärellä, joihin tervetulleita ovat myös perheen lemmikit. Nallikarin Lomamökeissä on kompakti tupakeittiö, viihtyisä lasten suosima parvi ja oma kylpyhuone. Saunatilat löytyvät läheisestä huoltorakennuksesta ja ne lämpenevät talvikaudella muutaman kerran viikossa.

Talviloma tekemistä lapsille

Nallikarin Talvikylä on hiihtoloman suosikkikohde

Nallikarin Talvikylä on talvisen tekemisen keskipiste
Nallikarin Talvikylä on lasten talvinen suosikkikohde meren äärellä.

Nallikarin Talvikylä sijaitsee aivan Nallikarin ytimessä ja tarjoaa koko perheen talvisuosikit yhdestä paikasta. Mönkijät lapsille, tuubimäet, hoijakkakelkka, rekikyyti mönkijällä, lumilabyrintti sekä Vauhtipuistosta tutut Hupsut Kupit sekä Karusellipaviljongissa sisätiloissa pyörivä Taikakaruselli pitävät lapset ja aikuiset tyytyväisinä.

Tämän talven uutuutena asiakkaita palvelee myös uusi juuri valmistunut ravintola Huvilinna. Kodikkaassa ravintolassa tarjotaan Talvikylän aukioloaikojen puitteissa lasten suosikkeja buffetista. Talvikylässä on lisäksi saatavilla kuumaa juotavaa, munkkeja, vohveleita, makkaraa sekä muuta pientä purtavaa. Kaikkea, mistä jokainen lapsi voi vain haaveilla!

Nallikarin Talvikylä on avoinna 10.2.- 31.3.2024 la – su 11-16 ja viikolla 10 joka päivä klo 11-16.

Välinevuokrausta ja ohjattuja retkiä kaiken ikäisille

Liukulumikenkäilemässä Nallikarissa
Jäätynyneellä merellä on mahdollista harrastaa erilaisia talvilajeja itsenäisesti ja ohjatuille retkille osallistuen.

Nallikarin kaupunkiluonto ja horistonttiin jatkuva meren jää antavat erinomaiset puitteet harrastaa erilaisia talvilajeja. Nallikari Safariksen toimipisteestä on mahdollista vuokrata välineet itsenäiseen harrastamiseen tai varata ohjattu talviretki kokeneen oppaan kanssa. Pilkkiretket meren jäällä, perheen yhteiset lumikenkäretket tai vaikkapa tähtihetket metsässä revontulia metsästäen – talviset aktiviteetit tuovat lisäarvoa lomaan ja varmistavat, että kaikki löytävät oman intohimonsa talvisten aktiviteettien parissa.

Sekä välineet että ohjatut retket on mahdollista varata etukäteen Nallikari Safariksen verkkokaupasta ja se on suositeltavaa. Henkilökunta auttaa mielellään puhelimitse ja paikan päällä mieluisten talvilajien ja sopivien varusteiden löytämisessä.

Hiihtolomavinkit Ouluun ja Oulun seudulle

Oulun kaupunki sijaitsee upean jokisuiston toisella puolella vain noin 3,5 kilometrin päässä meren ääreltä Nallikarista. Oulun keskusta on helposti saavutettavissa omalla autolla, bussilla numero 15 sekä pyörällä ja jalan. Halaa Toripolliisia, hae iltaherkut Oulun kauppahallista ja nauti kauppakeskus Valkean tarjoamista ostospaikoista ja koko perheelle soveltuvista ravintoloista keskellä Oulua.

Lue lisää Oulun nähtävyyksistä ja mahdollisuuksista Visit Oulun nettisivuilta visitoulu.fi.

Uusimmat artikkelit