Nallikarin Studiolomamökin tupakeittiössä on kaksi erillistä vuodetta.

Kesän paras mökkiloma vietetään Oulun Nallikarissa

24.5.2023

Vuokramökit Oulusta, rentoudu laadukkaissa vuokramökeissä Nallikarissa

Koe unohtumaton mökkiloma luonnonkauniissa Nallikarissa. Tarjoamme täydellisen tilaisuuden rentoutua ja nauttia upeista maisemista meren rannalla. Mökit tarjoavat täydellisen pakopaikan, jossa ladata akkuja ja luoda ikimuistoisia hetkiä läheisten kanssa. Herää raikkaaseen merituuleen, nauti kahvia terassilla ja sukella meriveteen. Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta kokemusta – varaa oma mökkilomasi jo tänään!

Nallikari, ihanteellinen matkakohde

Nallikari tarjoaa kaikkea mitä mökkilomalta voi toivoa. Alue on tunnettu upeista luontomaisemistaan, joissa voi uppoutua luonnon rauhaan ja kauneuteen. Ainutlaatuinen sijainti lyhyen matkan päässä Oulun kaupungista, tarjoaa mahdollisuuden nauttia kaupungin monipuolisesta kulttuuri- ja ravintolatarjonnasta. Täällä nautitaan luonnonrauhasta päivisin ja virkistävistä kaupunkielämyksistä iltaisin. Sijainti yhdistää parhaat puolet luonnosta ja kaupungista, mikä tekee Nallikarista täydellisen kohteen rentoutumiselle, seikkailulle ja ikimuistoiselle lomalle. Nallikarin mökit tarjoavat erinomaisen tukikohdan lomalle.

Nallikarin mökit tarjoavat täydellisen pakopaikan, jossa ladata akkuja ja luoda ikimuistoisia hetkiä läheisten kanssa.

Vuokramökit

Vuokramökit tarjoavat korkealaatuista majoitusta ja yltäkylläistä mukavuutta, jotka takaavat viihtyisän ja rentouttavan loman. Kaikkiin majoituksiin kuuluu liinavaatteet, pyyhkeet sekä loppusiivous, joten mökkeilystä on helppo nauttia ilman turhia huolia. Valikoimasta löytyvät perinteiset Lomamökit sekä leirintäfiilistä huokuvat Messi kesämökit. Kannattaa tutustua myös moderneihin Poiju Villoihin sekä vasta valmistuneisiin korkealaatuisiin Aalto -hotellihuoneistoihin.

Aktiviteetit Nallikarissa

Nallikarin aktiviteettivalikoima tekee mökkilomasta unohtumattoman seikkailun. Alueen vesistöt tarjoavat loistavan mahdollisuuksiin erilaisiin vesiurheilulajeihin kuten melontaan ja SUP-lautailuun. Nallikarissa rentoudutaan myös hiekkarannalla, nautitaan auringosta ja uidaan raikkaassa merivedessä.

Luonnosta kiinnostuneille Nallikari tarjoaa upeat puitteet patikointiin, pyöräilyyn ja kävelyretkiin. Tee päiväretki Pikisaaren läpi, tutki alueen metsiä ja nauti samalla raikkaasta ilmasta. Alueella on erinomaisesti hoidettuja ulkoilureittejä, joilla liikkua niin kävellen kuin pyöräillen.

Nallikarin lähellä sijaitseva Oulun kaupunki tarjoaa monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja. Tutustu kaupungin historiallisiin kohteisiin esimerkiksi tuomiokirkkoon tai vieraile mielenkiintoisissa museoissa. Kaupungin vilkkaasta kulttuurielämästä löytyy koettavaa jokaiseen makuun, on mielessä sitten teatteri, musiikki tai taide.

Nallikarin alueella on monia palveluita, jotka tekevät lomasta entistäkin mukavamman. Alueella on kaksi ravintolaa, joissa nauttia herkullista illallista tai tuoretta kahvia. Lisäksi Nallikarissa järjestetään erilaisia tapahtumia ja ohjattuja aktiviteetteja ympäri vuoden.

Nallikarin uimaranta soveltuu hyvin myös lapsiperheille
SUP-lautailu
Ohjatut aktiviteetit Nallikarissa
Hauskaa Nallikarin uimarannalla

Perheloma Oulussa

Nallikari on loistava kohde perhelomalle, sillä se tarjoaa lukuisia aktiviteetteja ja palveluita myös lapsille. Alueella sijaitsevat leikkipaikat ovat täynnä hauskoja aktiviteetteja kuten keinuja, kiipeilytelineitä sekä hiekkalaatikoita. Lapset voivat nauttia vapaudesta ja ilosta leikkiessään ympäröivässä luonnossa.

Lomakylän vieressä sijaitseva Vauhtipuisto on suosittu kohde paikallisille asukkaille ja matkailijoille, jotka etsivät aktiivista ja hauskaa tekemistä ulkoilmassa. Se tarjoaa monipuolisen valikoiman aktiviteetteja, jotka sopivat niin lapsille kuin aikuisillekin.

Nallikarin hiekkaranta on suosittu perheiden keskuudessa. Rannalla lapset voivat rakentaa hiekkalinnoja ja kahlata vedessä. Rantavalvonta on perinteisesti paikalla kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin saakka, joten lapset voivat turvallisesti nauttia vesileikeistä.

Nallikarista voi vuokrata myös polkupyöriä, joilla koko perhe voi lähteä tutustumaan alueen kauniisiin maisemiin ja polkea yhdessä kohti uusia seikkailuja. Nallikari tarjoaa lapsille unohtumattomia hetkiä, iloa ja liikkumisen riemua. Alueen monipuoliset palvelut takaavat perheelle ikimuistoisen loman täynnä iloa ja naurua.

Mökit tarjoavat yhdistelmän mukavuutta ja luonnonläheisyyttä, tarjoten tasapainon rentoutumisen ja seikkailujen välillä.

Varaa vuokramökki Oulusta

Kun etsit täydellistä vuokramökkiä Oulusta, Nallikarin mökit tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon. Rentoudu luonnon keskellä, nauti kauniista maisemista samalla hyödyntäen alueen tarjoamia aktiviteetteja. Nallikari on suosittu matkakohde ympäri vuoden, joten varaa mökki ajoissa ja varmista itsellesi ikimuistoinen loma.

Tutustu Nallikarin mökkien tarjontaan tästä ja löydä sinulle sopiva mökki. Sivulta löydät tarkemmat tiedot mökeistä, niiden varustelusta ja saatavuudesta. Voit varata majoituksen suoraa sivustolta ja varmistaa ikimuistoisen loman Oulussa.

Älä jää kaupungin kiireiden keskelle vaan varaa mökkiloma Nallikarista ja nauti rentouttavasta ja luonnonläheisestä ympäristöstä. Vuokramökki Oulussa tarjoavaa täydellisen mahdollisuuden irrottautua arjesta ja luoda ikimuistoisia muistoja yhdessä läheisten kanssa.

Uusimmat artikkelit