Iloinen pariskunta juomassa päiväkahveja Nallikari Lomakylän Poiju Villassa

Tutustu lähilomailun helmeen Oulussa. Vietä staycation Nallikarissa.

11.8.2023

Rentouttava lähiloma eli staycation antaa mahdollisuuden tutustua omaan kotikaupunkiin uudella tavalla. Irtiotto arjesta meren äärellä tarjoaa hyvät yöunet pehmeiden lakanoiden välissä, kiireettömiä illallisia ja Oulun kauneinta kaupunkiluontoa.

Staycation Oulun Nallikarissa

Lähilomailu ja staycation-konsepti ovat nousseet viime aikoina suosituiksi vaihtoehdoiksi matkailun saralla. Kukapa ei haluaisi päästä lomatunnelmiin ilman pitkiä matkustusaikoja ja raskaita aikaeroja. Kuvittele, että olet päässyt irti arjen kiireistä ja matkustanut vain hetken matkan päähän kotikaupungistasi – tervetuloa Nallikariin, Oulun helmeen.

Oulun seudulla asuvien onneksi Nallikari sijaitsee vain 3,5 kilometrin päässä keskustasta kauniilla paikalla meren äärellä. Paikalla, jonne paikalliset ja matkailijat ovat löytäneet jo vuosisatojen ajan rentoutumaan ja nauttimaan vapaa-ajasta. Paikallinen kulttuuri, kaupunkiluonnon kauneus ja hyvä palvelun tarjonta paketoituvat Nallikarissa ainutlaatuiseksi elämykseksi.

Perhe lomailemassa Nallikarin poiju Villassa
Oulun Nallikarissa lähiloma onnistuu ihan koko perheellä.

Majoitus luonnon syleilyssä

Oulun Nallikarissa majoitus on elämys sinänsä ja vaihtoehtoja löytyy sekä romanttisiin viikonloppuihin kumppanin kanssa että perhelomille lasten kanssa. Voit valita majoituksen laadukkaista villoista tai vuokrata viihtyisän lomamökin luonnonläheisellä tunnelmalla.

Herää aamulla raikkaaseen meri-ilmaan ja nauti upeista maisemista suoraan mökin ikkunasta. Nallikarissa tunnet olevasi oikealla lomalla, vaikka olisitkin vain kivenheiton päässä kotoa.

Aktiviteetteja Oulun lähiluonnossa

Vierailuun Nallikarissa voi sisällyttää aktiviteetteja, joita ei ole aiemmin kotona kokenut. Kesäisellä lähilomalla pääsee kokemaan merellisen seikkailun vuokraamalla kajakin tai SUP-laudan ja tutkimaan Oulun upeaa saaristoa omatoimisesti. Ranta-alueella nautitaan aurinkoisista päivistä hiekalla makoillen tai pelaamalla rantalentopalloa perheen tai ystävien kanssa.

Syksyllä hämmästytään ruska-ajasta ja luonnon värikkäästä kauneudesta patikoiden ja pyöräillen. Upea syksyinen maisema tarjoaa rauhoittavan taustan staycationille. Talvisin Nallikari muuttuu lumiseksi taikamaaksi, jossa voi hiihtää ja lumikenkäillä heti ulos astuttua. Talvisen lähiloman Nallikarissa kruunaa revontuliretki meren äärellä. Onnekkaimmat voivat vetää ruksin ja todeta ihailleensa taivaan loimuja omassa kotikaupungissaan.

Makunautintoja ja rentoutumista

Lähilomailun ei tarvitse tarkoittaa ruoasta ja juomasta tinkimistä. Nallikarin alueella nautitaan paikallisista herkuista alueen ravintoloissa. Illallista Ravintola Nallikarissa pitkän kaavan mukaan tai suuntaa koko perheellä burgereille viihtyisään Nallikari Bakery & Bistroon. Ruoanlaitto omassa mökissäkin on mukava vaihtoehto, ja alueen lähikaupasta 1,5 kilometrin päästä löydät kaiken tarvittavan herkullisen aterian loihtimiseen.

Rento elämänmeno ja palautuminen arjen stressistä onnistuu myös oman mökin terassilla meren horisontin värejä ihmetellen ja lämpimistä saunan löylyistä nauttien. Ryhmille on lisäksi tarjolla rentouttavaa saunayoga- harjoittelua.

Paluu arkeen virkistyneenä

Pariskunta Nallikarin Poiju Villan terassilla saunan jälkeen

Nallikarin lähiloma on enemmän kuin pelkkä tauko arjesta – se on mahdollisuus palautua ja ladata akkuja sekä tutustua omaan kotikaupunkiin uudesta näkökulmasta. Lähiloma auttaa palaamaan arkeen virkistyneenä ja valmiina kohtaamaan uudet haasteet. Oli sitten kyseessä perheloma, romanttinen viikonloppu tai omatoiminen pakopaikka, Nallikari tarjoaa täydelliset puitteet rentoutua ja nauttia lähilomasta juuri omalla tavalla.

Uusimmat artikkelit