Iloinen pariskunta juomassa päiväkahveja Nallikari Lomakylän Poiju Villassa

Tutustu lähilomailun helmeen Oulussa. Vietä staycation Nallikarissa.

11.8.2023

Rentouttava lähiloma eli staycation antaa mahdollisuuden tutustua omaan kotikaupunkiin uudella tavalla. Irtiotto arjesta meren äärellä tarjoaa hyvät yöunet pehmeiden lakanoiden välissä, kiireettömiä illallisia ja Oulun kauneinta kaupunkiluontoa.

Staycation Oulun Nallikarissa

Lähilomailu ja staycation-konsepti ovat nousseet viime aikoina suosituiksi vaihtoehdoiksi matkailun saralla. Kukapa ei haluaisi päästä lomatunnelmiin ilman pitkiä matkustusaikoja ja raskaita aikaeroja. Kuvittele, että olet päässyt irti arjen kiireistä ja matkustanut vain hetken matkan päähän kotikaupungistasi – tervetuloa Nallikariin, Oulun helmeen.

Nallikari sijaitsee vain 3,5 kilometrin päässä Oulun keskustasta kauniilla paikalla meren äärellä. Paikalla, jonne paikalliset ja matkailijat ovat löytäneet jo vuosisatojen ajan rentoutumaan ja nauttimaan vapaa-ajasta. Paikallinen kulttuuri, kaupunkiluonnon kauneus ja hyvä palvelun tarjonta paketoituvat Nallikarissa ainutlaatuiseksi elämykseksi.

Majoitus merinäköalalla

Herää aamulla raikkaaseen meri-ilmaan ja nauti upeista maisemista suoraan huoneiston ikkunasta. Nallikarin Aalto-huoneistot kutsuvat lähilomalle nauttimaan ripauksesta luksusta. Jokaisessa huoneistossa on oma parveke suoralla merinäköalalla. Aava-huoneistot ja Kuura-Sviitin kruunaa oma poreallas. Aamupala katetaan päivittäin alakerran ravintolassa. Ylelliseen lähilomapakettiin voidaan liittää hieronnat, aktiviteetit ja illalliset. Nallikarissa tunnet olevasi oikealla lomalla, vaikka olisitkin vain kivenheiton päässä kotoa.

Aktiviteetteja Oulun lähiluonnossa

Vierailuun Nallikarissa voi sisällyttää aktiviteetteja, joita ei ole aiemmin kotona kokenut. Kesäisellä lähilomalla pääsee kokemaan merellisen seikkailun vuokraamalla kajakin tai SUP-laudan ja tutkimaan Oulun upeaa saaristoa omatoimisesti. Ranta-alueella nautitaan aurinkoisista päivistä hiekalla makoillen tai pelaamalla rantalentopalloa perheen tai ystävien kanssa.

Syksyllä hämmästytään ruska-ajasta ja luonnon värikkäästä kauneudesta patikoiden ja pyöräillen. Upea syksyinen maisema tarjoaa rauhoittavan taustan staycationille. Talvisin Nallikari muuttuu lumiseksi taikamaaksi, jossa voi hiihtää ja lumikenkäillä heti ulos astuttua. Talvisen lähiloman Nallikarissa kruunaa revontuliretki meren äärellä. Onnekkaimmat voivat vetää ruksin ja todeta ihailleensa taivaan loimuja omassa kotikaupungissaan.

Makunautintoja ja rentoutumista

Lähilomailun ei tarvitse tarkoittaa ruoasta ja juomasta tinkimistä. Nallikarin alueella nautitaan paikallisista herkuista pohjoismaisiin makuihin erikoistuneessa Ravintola Nallikarissa pitkän kaavan mukaan.

Rento elämänmeno ja palautuminen arjen stressistä onnistuu myös oman huoneiston parvekkeella meren horisontin värejä ihmetellen ja lämpimistä saunan löylyistä nauttien.

Paluu arkeen virkistyneenä

Pariskunta Nallikarin Poiju Villan terassilla saunan jälkeen

Nallikarin lähiloma on enemmän kuin pelkkä tauko arjesta – se on mahdollisuus palautua ja ladata akkuja sekä tutustua omaan kotikaupunkiin uudesta näkökulmasta. Lähiloma auttaa palaamaan arkeen virkistyneenä ja valmiina kohtaamaan uudet haasteet. Oli sitten kyseessä perheloma, romanttinen viikonloppu tai omatoiminen pakopaikka, Nallikari tarjoaa täydelliset puitteet rentoutua ja nauttia lähilomasta juuri omalla tavalla.

Uusimmat artikkelit