Nallikarin majakka syksyllä

Senioriloma Oulun Nallikarissa – Katso edut!

21.8.2023

Miltä kuulostaisi arjen kiireetön loma oman kumppanin, ystävien tai vaikka lastenlasten kanssa Oulun Nallikarissa huviloiden saarella – saarella jonne lomailijat ovat löytäneet rentoutumaan jo vuosikymmenten ajan.  

Majoitu Nallikari Lomakylässä maan kuulun hiekkarannan äärellä nyt seniorihintaan ja virkistäydy alueen aktiviteettien parissa nauttien Oulun kaupungin tarjoamista palveluista ja kulttuuririennoista. Kokosimme alle vinkkipankin eläkeläiseduista ja aktiviteeteista Oulussa loman suunnittelun tueksi. Tarkastathan edut vielä aina erikseen palveluntarjoajien omilta sivuilta. Nallikari ei vastaa etujen muutoksista. Arjen irtiotto on aina hyvä idea!

Mukavaa majoitusta yhdessä tasossa Oulun Nallikarissa

 Nallikari Lomakylässä hyvin varustellut huoneistot odottavat lomailijoita ja yhteisen ajan viettäjiä! 

Arkipäivien seniorietu on varattavissa varaussivustoltamme sekä Lomamökkeihin että Poiju Villoihin oman tarpeen ja mieltymysten mukaan. Seniorietu, -25 % päivän hinnasta, on tarkoitettu yli 65-vuotiaille majoittujille perheineen ja ystävineen. Edun saa kestoltaan min. 2 vuorokauden varaukselle. Varaus maksetaan saavuttaessa ja sitä koskee normaalit peruutusehdot

Kulkuyhteydet ja pysäköinti

Nallikariin on vaivatonta saapua sekä omalla autolla että julkisia kulkuyhteyksiä käyttäen. Omalla autolla saapuville löytyy parkkipaikka jokaisen huoneiston edustalta. Tämä helpottaa liikkumista ja tavaroiden kantamista auton ja majoituspaikan välillä.  

VR tarjoaa -20 %:n edun kaukoliikenteen lipuista yli 65-vuotiaille; olitpa sitten suuntaamassa Ouluun etelästä tai pohjoisesta. Ikä tulee todistaa junassa lipun tarkistuksen yhteydessä henkilökortilla. Osto tapahtuu näppärästi verkossa.  

Oulun seudun liikenteessä yli 65-vuotiaiden etu lipuista on -25 % ja voimassa arkipäivisin klo 10–14 Waltti-kortille ladatulla arvolipulla. Waltti-kortti on Oulun joukkoliikenteessä käytössä oleva matkakortti, jonka voi ostaa Waltti-kaupasta tai Oulu10 palvelupisteestä. Keskustasta Nallikariin pääsee linja-autolla numero 15 ja hinta alennuksen kanssa on 1,55 € per henkilö. Normaali maksu muina aikoina sekä ilman Waltti-kortin arvolippua on 3,30 € per henkilö käteisellä maksettaessa. Matka keskustasta Nallikariin kestää noin 20 minuuttia.   

Liikuntaa ja hyvinvointia

Nallikarissa on hyvät puitteet ulkoilulle jokaisena vuodenaikana. Aivan Lomakylän kupeesta alkavat Hietasaaren ulkoilureitit tarjoavat kauniit ja rauhalliset maisemat kävely- juoksu- ja pyörälenkkejä varten. Julkinen ulkoliikuntapaikka kuntoilulaitteineen löytyy Nallikarin uimarannan oikeasta päädystä. Talvella jäätyneestä meren jäästä pääsee nauttimaan vastaanotosta vuokrattavilla suksilla, lumikengillä tai läskipyörillä. Sulan maan aikaan vastaanotosta voi vuokrata jopoja, joilla suunnata kiireettömille pyöräretkille ympäri Hietasaarta.   

 Oulun kaupungin uimahallit ja kuntosalit tarjoavat yli 65-vuotiaille sisäliikunnan ystäville etuja palveluistaan. Palveluihin on saatavilla kertalippuja, sarjalippuja, sekä erilaisia kuukausikortteja. Hinnat kannattaa tarkastaa täältä.

Kulttuurielämyksiä etuhintaan

Museoita, taidegallerioita, musiikkiesityksiä ja paljon muuta! Oulu on valittu vuoden 2026 kulttuuripääkaupungiksi ja tarjoaa jo nyt monipuolisesti erilaisia kulttuurielämyksiä ja -kokemuksia.

Oulun museo- ja tiedekeskus Luuppiin kuuluu useita mielenkiintoisia kohteita; vuoden ympäri auki olevat Oulun taidemuseo ja Pohjois-Pohjanmaan museo sekä sesonkina toimivat museot kuten Merimiehen kotimuseo ja Turkansaari. Katso hinnat etuineen täältä.

 Oulun Teatteri tarjoaa eläkeläisille alennuslippuja omiin esityksiinsä ja osaan vierailuista. Ensi-iltoihin myydään eläkeläis- ja alennuslippuja vasta ensi-iltapäivänä, mikäli lippuja on vielä jäljellä. Lippuja voi ostaa verkosta, Oulun teatterin myyntipalvelusta, tai Oulu10 asiointipisteestä.  

Myös elokuvanautinnoista pääsee Oulussa nauttimaan eläkeläisalennuksineen kahden teatterin voimin. Keskustassa sijaitseva Finnkino tarjoaa kela tai työeläkekortilla vähintään -10 % alennuksen normaalihintaisista lipuista. Tuirassa sijaitseva elokuvateatteri Star tarjoaa puolestaan normaalihintaisista lipuista 1,5 € alennuksen. Alennus on voimassa ma-pe klo 17 jälkeen ja la-su koko päivän.

 Oulun Sinfonia tarjoaa musiikinystäville lukuisia konsertteja, joihin on saatavilla etuhintaisia lippuja. Alennukset kannattaa tarkastaa konserttikohtaisesti Oulun Sinfonian nettisivuilta.  

 Lisää Oulun tapahtumatarjonnasta löytyy:
https://visitoulu.fi/tapahtumat/ 

Nallikari Lomakylä
Leiritie 10 • 90510 Oulu

VASTAANOTTO: 

044 703 1353 • reception@nallikari.fi

MYYNTIPALVELU
 (yritys- tapahtuma- ja ryhmämyynti):
 044 703 1329 • sales@nallikari.fi

Uusimmat artikkelit