Ravintola Nallikari

Ravintola Nallikari on alun perin oululaisen arkkitehti Risto Harjun vuonna 1975 suunnittelema rantaravintola ja juhlapaikka. Useiden eri vaiheiden jälkeen se on taas herännyt henkiin. Ravintola on auki ympäri vuoden ja tarjoaa oivan paikan syödä hyvin, juhlia ja kokoustaa pohjolan Rivieralla, Nallikarissa.

Kokoustilat on mitoitettu 10‒200 henkilölle ja kaksi tiloista on saunojen yhteydessä. Kokouksiin voi luontevasti yhdistää rentouttavaa saunomista, ruokailua ja yhdessäoloa. Asiakkaidemme käytössä on internet-yhteys huippunopealla valokuitukaistalla ja moderni AV -tekniikkamme mahdollistaa onnistuneen tilaisuuden.

Meri ja Bitsro Ravintola on jaettavissa useaan erilliseen tilaan ja soveltuu erinomaisesti erilaisten juhla- ja yritystilaisuuksien järjestämiseen sekä rentoon ruokailuun. Tunnelmallinen Meri avautuu ympäröivään merimaisemaan, ja rento Bistro palvelee patioineen ravintolan toisessa päässä. Listallamme painottuvat modernin pohjoismaisen keittiön tuotteet. Meri 200 asiakaspaikkaa, Bistro 60-110 asiakaspaikkaa ja Terassi 200 asiakaspaikkaa.

Saunamaailma & Kylpypikari Ravintola Nallikarissa on kaksi viihtyisää saunaa (20 ja 40 henkilöä). Saunaelämyksen huipentaa ravintolamme katolla oleva veistoksellinen ”kylpypikari” eli 7 henkilön poreallas, jossa voi rentoutua keskellä huikaisevaa merimaisemaa.

Osoite:
Nallikarinranta 15
90510 Oulu

+358 4451 51500

Verkkosivut

Nallikarin kartta