Koko perheen syysloma Oulussa – katso vinkit Nallikariin!

30.8.2023

Koe täydellinen syysloma koko perheen kanssa Nallikarin upeissa maisemissa Oulussa – nauti rannasta, aktiviteeteista ja herkullisista ruokaelämyksistä.

Raikas ilma, kenkien alla rapisevat lehdet ja puiden häikäisevä värimaailma. Luonnonläheisyys, mukavat lenkkipolut ja keskustan läheinen sijainti. Syksy on upeaa aikaa kokea Oulun Nallikari koko perheellä!

Etsitpä syyslomille sitten mukavaa mökkimajoitusta Oulusta tai täyden palvelun syyslomapakettia aktiviteetteineen, löytyy Nallikarista monia eri vaihtoehtoja. Katso vinkit ja suunnittele syyslomasi.

Perhe lomailemassa Nallikarin poiju Villassa
Oulun Nallikarista löytyy mukavaa majoitusta koko perheelle. Lomamökeissa majoittuu parhaimmillaan jopa viisihenkinen perhe. Poiju Villoista löytyy kaksi makuuhuonetta ja tilaa myös isovanhemmille.

Mökkimajoitusta Oulussa

Kiireinen arki kaipaa vastapainokseen yhteistä aikaa läheisten kanssa. Tunnelmallista mökkimajoitusta ja rentouttavia iltoja yhdessä koko perheellä. Nallikarissa rentoudutaan kauniin kaupunkiluonnon keskellä perinteisen kodikkaissa Lomamökeissä ja moderneissa Poiju Villoissa. Matkailuautolla tai -yhdistelmällä kulkeville löytyy tilaa yli 200 paikkaiselta leirintäalueelta.

Lomamökeissä majoittuu parhaimmillaan jopa viisi henkinen perhe. Arkea on helppo paeta koko porukalla tupakeittiöön kokoontuen, tai omaan pieneen soppeen parvelle kivuten. Näissä mökeissä yöpyvät myös perheen lemmikit!

Poiju Villoista löytyy kaksi makuuhuonetta ja tilaa myös isovanhemmille! Keittiönpöydän ääressä onnistuu loman suunnittelu, lautapelien pelaaminen ja ihanan illallisen nauttiminen. Illat kruunaa oman saunan lämpö ja takkatulen loimu.

Syksyn majoituspaketit lapsiperheille

Aina ei ole aikaa järjestellä lomaohjelmaa. Nallikarin syyslomapaketista löytyy valmiiksi mietittynä ja paketoituna 3 tai 4 vuorokauden majoitus Poiju Villassa, 4 tunnin liput koko perheelle aktiviteettien täyteiseen Superparkiin sekä vierailu Superparkin vieressä sijaitsevassa Dinosauriassa.

Tekemistä Nallikarissa

Leikkipuistoja ja lapsille suunnattua syyspuuhaa! Ihanan kuulaat syyspäivät ovat kuin tehty hauskoihin ulkoleikkeihin ja seikkailuihin. Nallikarin ympäristöstä löytyy iso leikkipuisto sekä useita pienempiä leikkialueita. Miltä kuulostaisi liukumäen laskeminen suoraan oman Villan edustalla, tai Nallikarin ihmettely uimarannan kiipeilytelineen huipulta? Syyslomien ajan lapset voivat myös osallistua Nallikari Lomakylän omaan syyspuuhaan ja -seikkailuun. Peliohjeet ovat noudettavissa vastaanotosta.

Aktiviteeteista ja lähiluonnosta pääsee nauttimaan Nallikarissa sekä itsenäisesti että ohjatuilla retkillä.

Ohjatut aktiviteetit: Finnaction järjestää viikoittain retkiä vesille ja lähiluontoon. Melontaretki tutustuttaa Oulun kauniiseen jokisuistoon ja tarjoaa mahdollisuuden ihailla maisemia uudesta perspektiivistä. Fatbike retkillä tutuksi tulevat Oulun tunnetuimmat nähtävyydet ja Hietasaaren kaupunkiluonto.

Välinevuokraus: Nallikari Lomakylän vastaanotossa vuokrataan vakaita läskipyöriä. Vastaanotto jakaa mielellään reittisuosituksia ja karttoja, joilla tutustua Ouluun itsenäisesti koko perheen voimin.

Sisäaktiviteetit:
Nallisport on sisäpalloilukeskus aivan Nallikari Lomakylän vieressä. Nallisportissa pääsee harrastamaan kaikkia tunnetuimpia palloilulajeja, kuten tennistä, sulkapalloa ja padelia.
Luova liikuntakeskus Reenis on isompien lasten suosikki, jossa kehittää koordinaatiokykyä ja nauttia trampoliineista. Reenis sijaitsee noin 2,5 kilometrin päässä Lomakylästä.

Maistuva loma koko perheelle

Nallikarissa kelpaa herkutella! Hyvin varustetuissa Villoissa ja Lomamökeissä on oma keittiö, jossa loihtia antoisat aamupalat ja ihanat iltapalat. Jääkaapin täydennystä voi hakea K-Supermarket Toppilasta, parin kilometrin päästä Lomakylästä.

Syyslomalla Nallikarissa kannattaa tutustua myös alueen ravintolatarjontaan:

Vastaanottorakennuksen yhteydessä sijaitsevan Nallikari Bakery&Bistron listalta löytyy koko perheen suosikit;  hampurilaiset, pasta-annokset ja uuniperunat! Viikon kruunaa lauantaisin katettava pitsabuffet. Oman leipomon konditoriatuotteet taltuttavat makean nälän paikan päällä tai oman mökin ihanassa lämmössä nautittuna.

Rannan oikeassa päädyssä sijaitseva Ravintola Nallikari tarjoaa maukasta ruokaa upeilla merimaisemilla varustettuna. Arkipäivien lounasajan saaristolaisbuffet, lauantai aamupäivien brunssi, illat täydentävä a’la carte ja lapsille ihan oma lista. Ravintola Nallikarissa riittää valinnanvaraa jokaiseen makuun!

Muuta tekemistä syyslomalla Oulussa

Kolmen kilometrin päässä oleva, upean jokisuiston toisella puolella avautuva Oulun keskusta on mukava päiväretkikohde, jonne pääsee kätevästi myös julkisilla kulkuyhteyksillä. Linja 15 kulkee Oulun keskustan ja Nallikarin väliä päivittäin. Lipun voi maksaa pankkikortilla, käteisellä, ladatulla Waltti-kortilla tai mobiililipulla. Nallikari Lomakylän vastaanotosta voi myös ostaa vuorokausilippuja.

Oulun kauppatori: Toripolliisin tervehtiminen ja valokuvan räpsäys kuuluu jokaiseen lomaan Oulussa. Vieressä olevasta vanhasta kauppahallista löytyvät kaupunkireissun parhaimmat herkut ja paikalliset matkamuistot.

Hupisaaret: Vehreät Hupisaaret levittäytyvät Oulun keskustan välittömässä läheisyydessä. Oulun upein leikkipuisto, lukuisat pienet sillat ja purojen rentouttava äänimaailma takaavat sen, että alueella viihtyvät sekä lapset että aikuiset.

Sisäaktiviteettipuisto SuperPark: sijaitsee Oulun Limingantullissa noin 8,5 km:n päässä Nallikarista. Pallopelit, kiipeilyseikkailut ja trampoliinit tarjoavat hauskaa ja liikunnallista puuhaa koko perheelle säähän katsomatta.

Dinosauria: Oulun Superparkin tiloissa sijaitseva Dinosauria-näyttely on hauska koko perheen aikamatka menneisyyteen. Näyttelyssä pääsee kohtaamaan kymmeniä liikkuvia dinosaurushahmoja ja oppimaan lisää jännittävästä historiasta.

Lisää vinkkejä Oulun ja Oulun seudun syksyyn löytyy kätevästi VisitOulun sivuilta!

Tutustu syksyn majoitusetuihin tästä ja varaa syysloma Nallikarissa koko perheelle nyt! Valikoimissa mm. lapsiperheille suunniteltu syyslomapaketti.

Uusimmat artikkelit