Ohjatut aktiviteetit Nallikarissa

Ohjatut aktiviteetit

Nallikarissa on tarjolla aktiivista tekemistä ympäri vuoden.

Ohjatut aktiviteetit ovat mukava tapa tutustua ryhmässä uusiin lajeihin ja Nallikarin maisemiin. Sesonkiaikoina yleinen viikko-ohjelma tarjoaa takuulähtöjä, jotka toteutetaan, mikäli niihin ilmoittautuu yksikin osallistuja. Fatbike-retket, melonta ja pilkintä. Virkistyspäivät ja räätälöidyt aktiviteettipaketit.
Tutustu tarjontaan ja ota yhteyttä!

Talven viikko-ohjelma 2024
2.1.-30.3.

Viikko-ohjelman aktiviteetit ovat helppo ja hauska tapa tutustua uusiin lajeihin Nallikarin kauniissa maisemissa. Talven viikko-ohjelmasta löytyy viikoittaisia takuulähtöjä liukulumikenkäilemään ja pilkkimään. Muina aikoina retkiä järjestetään toiveiden mukaan räätälöitynä. Pyydä tarjous ottamalla yhteyttä!

Pilkkiretki Nallikarissa
Yleiset lähdöt 21.12.2023-29.3.2024

Useita lähtöjä viikossa. Katso tarkat ajat varauskalenterista.
Opi talvikalastuksen salat ja lähde pilkkiretkelle Nallikarin meren jäälle ammattitaitoisen oppaan kanssa. Retki alkaa Nallikarin majakalta, josta kävellään yhdessä kalapaikalle, jossa odottaa pieni lämmitetty teltta. Jokainen osallistuja saa mahdollisuuden kairata reiän jäähän ja kalastusopas opastaa, kuinka syötti kiinnitetään ja miten kalat houkutellaan iskemään pilkkiin. Ripaksella onnea retken kruunaa pannukarkeat ahvenet.

Aktiviteetin järjestäjä: Nallikari Safaris
Hinta: 49 € / henkilö –
Hintaan sisältyy: opastus, lämmitetty pop-up-teltta, pilkkivavat, vieheet, syötit, porakone, istuimet, nuotio jäällä, välipaloja ja kahvipannu jäällä sekä yksi kaikuluotain. Lisämaksusta talvivarusteet sekä makkarat ja pannukahvit jäällä.
Lisätiedot ja varaukset
: https://nallikarisafaris.fi/fi_FI/viikko-ohjelma/pilkkisafari-nallikarissa-oulu

Liukulumikenkäretki valkoisissa talvimaisemissa
Yleiset lähdöt 2.1.-30.3.2024

Tiistaisin klo 17.30-20.30 ja lauantaisin klo 10-13.
Lähde ohjatulle liukulumikenkäretkelle ja koe valkoiset hanget parhaimmillaan!
Liukulumikenkäretki on täydellinen tapa tutustua talvisen luonnon kauneuteen ja samalla nauttia aktiivisesta ulkoilusta hyvässä seurassa. Viikko-ohjelman liukulumikenkäily järjestetään Pilpasuolla, joka on kuuluisa aukeista ja luonnonrauhasta. Pilpasuolle on saatavilla kuljetus lisämaksusta.

Aktiviteetin järjestäjä: Nallikari Safaris
Hinta: 49 € / henkilö – Hintaan sisältyy: ammattiopastus, liukulumikengät, sauvat ja otsalamppu. Kuljetukset Pilpasuolle lisämaksusta.
Lisätiedot ja varaukset
: https://nallikarisafaris.fi/fi_FI/viikko-ohjelma/yleinen-liukulumikenkailysafari-pilpasuolla

Yksityiset pyynnöstä järjestettävät aktiviteetit

Nallikarissa järjestetään lukuisia yksityisesti juuri sinun ja porukkasi tarpeeseen ja ajankohtaan räätälöityjä ohjattuja aktiviteetteja ympäri vuoden. Fatbike ajelut ja leikkimieliset olympialaiset ympäri vuoden, melontaa ja SUP-lautailua kesällä ja lumikenkä-, pilkki- ja revontuliretket talvella.

Yksityiset aktiviteetit ryhmille ja porukoille

Ohjatut aktiviteetit ja koko tiimin virkistyspäivät. Löydä ryhmälle sopivat ohjatut aktiviteetit Oulun Nallikarista.

Tutustu
Nallikari Lomakylän Poiju Villan kattaus

Tarjoukset

Tutustu kuumimpiin tarjouksiin ja varaa majoitus Oulusta, Nallikari Lomakylästä parhaaseen hintaan. Tarjoushinnat varattavissa vain suoraan Nallikari Lomakylän varaussivustolta.

Tutustu

Nallikari Lomakylä
Leiritie 10 • 90510 Oulu

Vastaanotto: 044 703 1353 • reception@nallikari.fi
Myyntipalvelu: 044 703 1329 • sales@nallikari.fi