Ajantasaiset suositukset ja majoitusinfo

Ma 30.11. alkaen (toistaiseksi) Meriholstin sauna- ja kokoustila ei ole varattavissa tilaisuuksiin, ja yleiset saunat ovat poissa käytöstä.

29.11.2020– toistaiseksi voimassa olevat suositukset

Yksityistilaisuudet

  • Yksityistilaisuuksia ei järjestetä. Poikkeuksena suositukseen on pienimuotoiset muistotilaisuudet, joita voidaan järjestää.

Maskisuositukset (koskee yli 15-vuotiaita)

  • Aina joukkoliikenteessä ja muissa julkisissa liikennevälineissä.
  • Aina julkisissa sisätiloissa ja yleisötilaisuuksissa
  • Yksityisten palveluntarjoajien tiloissa (kaupat, pankit jne.)

Tiedote sekä suositukset/rajoitukset kokonaisuudessaan: https://oyskorona.fi/

 

Lomakylämme palvelee normaalisti ja meille voit huoletta tehdä uusia varauksia mökki- ja huvilamajoituksiimme, sekä caravan-paikoille.

Siivousta on ennestään tehostettu ja kiinnitämme tarkasti huomiota hygieniaan. Lisäksi:

  • kaikki majoitustilamme ovat omalla sisäänkäynnillä, mikä mahdollistaa joustavan kulkemisen, sekä ajoneuvon pysäköinnin majoitustilan läheisyyteen.
  • halutessanne voimme järjestää niin, ettei vastaanotossa tarvitse käydä tullessa, sillä Villojen ovien kulkukoodit voimme toimittaa teille tekstiviestillä ja mökkien avaimet voimme jättää tallelokeroon noudettavaksi.

Suosittelemme tekemään kaikki varaukset suoraan vastaanotostamme, tällä tavoin pystymme palvelemaan Sinua mahdollisimman joustavasti.

Voit tehdä varauksen suoraan vastaanotostamme 044 703 1353reception@nallikari.fi, tai varaussivustolta www.nallikari.fi/varaukset