Työmatkalaisen mukava majoitus

Työmatkustukseen tarjoamme mukavan vaihtoehdon hotelleille! Majoitusta on tarjolla perinteisimmistä mökeistä aina moderneihin saunallisiin huviloihin. 

Tarjoamme yrityksille työmatkustukseen 2023 vuodelle kahta eri hintavaihtoa:  

  • Prosenttialennus sopii satunnaiseen työmatkustukseen arkipäiville. Kun majoitusta on kertynyt minimi 15 vrk:tta, saatte halutessanne käyttöön vuosisopimuksen.  
  • Vuosisopimus takaa kiinteät hinnat majoitukselle ympäri vuoden. Sopimus edellyttää min. 15 vuorokauden majoittumista vuoden aikana. Vuosisopimus jatkuu automaattisesti seuraavalle vuodelle, mikäli minimajoitusvuorokaudet ovat täyttynyt kuluneen vuoden aikana. Mikäli majoitus on jäänyt vähäisemmäksi, voi majoitusvuorokausia kerryttää uudelleen prosenttialennuksen avulla.  

Prosenttialennus ja sopimushinnat käytössä arkipäiville ja varauksen jatkuessa viikonlopun yli (varaus alkaa su-to välillä). Työmatkustushinta ei ole käytettävissä vapaa-ajan matkustukseen. Vuosisopimuksen hinnat tarkistetaan aina vuodenvaihteessa ennen uuden sopimuskauden alkua.  Vuosisopimusasiakkailla mahdollisuus saada koko yrityksen henkilökunnan vapaa-ajan matkustukseen oma alennus.

Teemme mielellään myös omat tarjoukset pidempiaikaisiin projekteihin tai useamman huoneiston varauksiin!

Lisätietoja majoituksesta työmatkustajille.

Nallikari Lomakylä myyntipalvelu 044 703 1329, sales@nallikari.fi

Voit jättää yhteydenottopyynnön myös alla olevalla lomakkeella ↓

  • Yrityksen kotisivu (ei pakollinen)
  • Tarjoamme yrityksille työmatkustukseen 2023 vuodelle kahta eri hintavaihtoa: Prosenttialennus sopii satunnaiseen työmatkustukseen arkipäiville. Kun majoitusta on kertynyt minimi 15 vrk:tta, saatte halutessanne käyttöön vuosisopimuksen.   Vuosisopimus takaa kiinteät hinnat majoitukselle ympäri vuoden. Sopimus edellyttää min. 15 vuorokauden majoittumista vuoden aikana. Vuosisopimus jatkuu automaattisesti seuraavalle vuodelle, mikäli minimajoitusvuorokaudet ovat täyttynyt kuluneen vuoden aikana. Mikäli majoitus on jäänyt vähäisemmäksi, voi majoitusvuorokausia kerryttää uudelleen prosenttialennuksen avulla.  
    Majoitusta löytyy perustason Pooki & Masto mökeistä aina deluxe-luokan saunallisiin Villoihin. Majoitusvalinnoissa kannattaa huomioida mökkien maksimihenkilömäärä. Esim. 4 hengelle kahden makuuhuoneen villa voi olla kustannustehokkaampi vaihtoehto!

Katso kaikki tarjouksemme