Nallikarin Aalto saavutti harjakorkeuden – avajaisia vietetään helmikuussa

29.8.2023

Nallikarin uusi majoitus- ja liiketilarakennus Nallikarin Aalto on saavuttanut harjakorkeuden. Tapahtumaa juhlittiin rakennus- ja kutsuväen voimin innostunein mielin.

Nallikarin Aallon ympärille kertyi innostunutta juhlaväkeä perjantaina 25.8. harjannostajaisiin. Tilaisuus alkoi työmaakierroksella, jossa juhlaväki pääsi tutustumaan lähemmin vuodenvaihteessa valmistuvan majoitus- ja liiketilarakennuksen kulisseihin kohteen rakennustöistä vastaavan rakennusliike Häyrysen voimin.

Nallikarin Aaltoon tulee 21 merinäköalallista majoitushuoneistoa, ravintola, välinevuokraamo ja elämyskeskus sekä hieronta- ja hyvinvointipalveluita. Lisäksi Aaltoon rakennettavat yleiset wc- ja suihkutilat tulevat palvelemaan uimarannan kävijöitä.

Kutsuvieraita ilahduttivat erityisesti tulevien huoneistojen parvekkeilta avautuvat maisemat sekä lisääntyvä ympärivuotinen palvelutarjonta. Kiinnostusta herätti myös Aallon tulevat huoneistotyypit Hiekka, Aava ja Kuura.

Hernekeittoa ja juhlapuheita

Työmaakierroksen jälkeen Ravintola Nallikari tarjosi perinteisiin kuuluvasti rieskaa ja hernekeittoa juhlaväelle. Syönnin lomassa käytiin mielenkiintoisia keskusteluja matkailun kehittämisestä ja kuultiin juhlapuheita.

Nallikari Seaside Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jaakko Ruokola nosti puheessaan esille Nallikarin kunnianhimoiset tavoitteet tehdä Nallikarista Suomen houkuttelevimman lomakohteen. Ruokola korosti investoinnin merkitystä ja totesi investointien jatkuvan myös tulevaisuudessa.

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jarmo Husso jatkoi puheessaan Ruokolan linjalla todeten Nallikarilla olevan merkittävä rooli Oulun seudun matkailutavoitteiden saavuttamisessa. Husso sanoo, että lapsuuden assosiaatio kesäisestä Nallikarista on muutoksessa, sillä alueesta rakennetaan juuri ympärivuotista korkealuokkaista lomakohdetta.

Avajaisia vietetään helmikuussa

Nallikarin Aallon on määrä valmistua vuodenvaihteessa. Seuraavat kuukaudet käytetään tehokkaasti sisätilojen rakentamiseen, jonka jälkeen Aallossa alkaa sisustus- ja kalustustyöt.

Avajaisia meren äärellä on tarkoitus viettää helmikuussa viikolla kahdeksan. Avajaisista suunnitellaan kaikille avointa hyvän mielen tapahtumaa, joka tulee sisältämään koko perheen ohjelmaa.

Nallikarin Aalto
Nallikarin Aallon avajaisia on tarkoitus viettää helmikuussa 2024 viikolla 8. Avajaisista suunnitellaan kaikille avointa hyvän mielen tapahtumaa, joka tulee sisältämään koko perheen ohjelmaa.

”Avajaisten ohjelmaa suunnitellaan parhaillaan Aallossa toimintansa aloittavien ja alueen muiden yritysten kesken. Sen verran voimme ohjelmasta jo paljastaa, että avajaisvierailla on mahdollisuus ainakin käydä ihailemassa merelle avautuvia maisemia huoneistoista käsin”, kommentoi Nallikari Seaside Oy:n myynti ja markkinointijohtaja Hanna Tauriainen.

Tauriainen muistuttaa myös, että varausmahdollisuus Aaltoon on jo avattu. ”Nallikarin Aallon varauskalenteri täyttyy mukavasti, ja nyt kannattaakin varata majoitukset niin kesän festariviikonloppuihin kuin mukaviin hemmotteluhetkiin puolison, ystävien ja perheen kanssa. Vielä ehtii myös varata kevään talviloman etuhintaan -15% koodilla AALTO2024 (voimassa 3.9. saakka).” Tauriainen jatkaa.

Lisätietoja Nallikarin Aallosta:  
Nallikarin Aalto on osa Oulun kaupungin hyväksymää Nallikarin alueen asemakaavaa. Uuteen kolmikerroksiseen, noin 1500 neliöiseen rakennukseen tulee 21  lomahuoneistoa merinäköalalla sekä tilat ravintolalle, välinevuokraamolle ja hyvinvointipalveluille. Lisäksi rakennuksen yleiset wc- ja suihkutilat palvelevat rannalla kävijöitä. Uudet tilat sijoittuvat osoitteeseen Nallikarinranta 10, Nallikari Lomakylän ja Nallikarinranta-tien väliselle alueelle. Rakennus valmistuu helmikuussa 2024. 

Uusimmat artikkelit