Nallikari Lomakylälle on myönnetty Tervetuloa Pyöräilijä -tunnus

27.2.2023

Tervetuloa Pyöräilijä -tunnus on osoitus pyörämatkailijoiden huomioinnista ja palveluiden kehittämisestä.

Nallikari Lomakylälle on myönnetty Pyörämatkailukeskuksen kehittämä Tervetuloa Pyöräilijä -tunnus osoituksena pyörämatkailijoiden huomioinnista ja pyörämatkailijoille osoitettujen palvelujen kehittämisestä. Tervetuloa Pyöräilijä -tunnus on suunniteltu helpottamaan pyöräilijän elämää ja pyöräilijäystävällisten paikkojen löytämistä.

Tervetuloa Pyöräilijä -tunnuksen omaava kohde tarjoaa asiakkailleen pyöräilyyn liittyvät peruspalvelut; vankat runkolukitukseen soveltuvat telineet, pumpun ja perustyökalut. Lisäksi henkilökunta on valveutunut jakamaan tietoa alueen reiteistä ja pyöräilijöille suunnatuista palveluista.

”Tervetuloa Pyöräilijä -verkostoon mukaan lähteminen oli meille itsestäänselvä valinta”, kertoo Nallikari Lomakylän ympäristövastaava Antti Romppanen. ”GreenKey -sertifioituna ja Sustainable Travel Finland -merkin omaavana yrityksenä olemme sitoutuneet ympäristörasituksen pienentämiseen ja henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen. Nyt on hienoa päästä tuomaan esille myös pyöräilyn ilosanomaa täältä Nallikarista meren ääreltä”, Romppanen jatkaa.

Nallikariin pääsee hyvin pyöräteitä pitkin. Pyöräilyn pääreitti numero 12 tuo keskustasta upeita jokisuiston maisemia pitkin Nallikariin. Viimeinen pätkä Holstinsalmentien varressa on osa levennettyä Nallibaanaa. Myös pohjoisesta Toppilan suunnasta Nallikariin tultaessa on hyvät pyöräily- ja kävelytiet. Pyörille löytyy runkolukittavia telineitä ja vastaanotosta voi vuokrata fatbikeja ja jopo-pyöriä päiväretkiä varten.

Uusimmat artikkelit