Nallikarin alue ilmasta katsottuna

Nallikari Lomakylä, vuoden leirintäalue 2019

3.2.2023

Nallikari Lomakylä on caravan-asiakkaiden valinta Suomen parhaaksi leirintäalueeksi vuonna 2019.

Valtakunnallinen caravan -matkailun kattojärjestö SF-Caravan ry nimeää vuosittain Vuoden Caravan-alueet jäsenäänestyksen perusteella. Jäsenäänestyksen lisäksi valinnassa huomioidaan alueiden suunnitelmallinen kehittäminen ja muu merkittävä toiminta leirintämatkailun hyväksi ja tämän myötä Nallikari Lomakylä nimettiin parhaaksi leirintäalueeksi vuonna 2019.

”Erityisen hienoksi tämän huomionosoituksen tekee se, että valinta perustuu Nallikarin asiakkaiden mielipiteisiin, olemme tästä todella ylpeitä ja iloisia”, toteaa Nallikari Seaside Oy:n toimitusjohtaja Sirpa Walter. ”Samalla tämä on signaali siitä, että teemme asioita oikein ja näyttää tietä sille miten jatkamme tulevaisuudessakin töitä asioiden kehittämiseksi. Haluan uskoa, että kaikkien näkemän fyysisen kehittämistyön lisäksi systemaattisesti tekemämme asiakaskuuntelu tuottaa tulosta näin. Keräämme palautetta kaikista mahdollisista kanavista ja käymme sen läpi useaan otteeseen: haluamme todella tietää mitä asiakkaat ajattelevat meistä ja toivovat palveluiltamme.” Vuoden Caravan-alueet julkistettiin leirintämatkailun kesäsesongin alkamisen kynnyksellä vappuaattona 2020.

Valinnan perusteet

SF Caravanin perustelut valinnalle ovat seuraavat: Nallikarin lomakylä on ollut pitkään kaikkialla maassa tunnettu, ympärivuotisesti toimiva leirintäalue, joka on viime vuosina merkittävästi kehittänyt palveluitaan erityisesti panostamalla tasokkaaseen lomaasunto- ja mökkimajoitukseen. Alueen palvelutarjonta on monipuolinen. Vetovoimaisuutta lisää kaupungin keskustan läheisyys ja viereiset aktiviteetit, kuten kunto- ja retkeilypolut, ainutlaatuinen uimaranta ja kylpylä.

Pitkäaikainen ja järjestelmällinen kehitystyö ja markkinointi näkyy myös runsaana pohjoismaisten kesävieraiden määränä sekä avoimina yhteistyösuhteina valtakunnallisten toimijoiden kuten Suomen leirintäalueyhdistyksen ja SF-Caravan ry:n kanssa. Nallikarissa on järjestetty usein leirintämatkailijoille suunnattuja tapahtumia. Alueelle on myönnetty Green Key -ympäristösertifikaatti tunnustuksena kestävän kehityksen ja Vankkurihymiö-laatutunnus turvallisuuden huomioimisesta palveluprosesseissaan. Nallikari saa kiitosta karavaanareilta myös hyvästä asiakaspalvelustaan.

Uusimmat artikkelit