Nallikarin majakka meren äärellä

Nallikari.fi sai uuden ilmeen

22.3.2023

Vuosien saatossa Nallikarista on kasvanut ympärivuotinen ajanviettopaikka, jossa sekä paikalliset että matkailijat kohtaavat ja nauttivat elämästä meren äärellä.

Nallikari Lomakylästä on kehittynyt täyden palvelun lomakeskus, josta löytyy tänä päivänä moderneja Villoja, perinteisiä Lomamökkejä ja yksi pohjoisen Suomen suurimmista ympärivuotisista camping-alueista. Täyden palvelun lomakeskus on saanut rinnalleen ravintola- ja aktiviteettipalveluyrittäjiä, jotka tarjoavat monipuolisesti elämyksiä ympäri vuoden. Keväällä 2024 valmistuva uusi majoitus- ja liiketilarakennus tulee parantamaan alueen palveluja entisestään.

Uudella nettisivulla haluamme tuoda koko alueen palvelutarjonnan paremmin yhteen juuri sinulle. Etsitpä sitten sopivaa majoitusta, vinkkejä vapaa-ajan viettoon tai seuraavaa kohdetta yrityksesi virkistyspäiville, meiltä löytyy sinulle sopivia vaihtoehtoja. Samalla raikastimme brändin ulkoasua ja päivitimme logomme vastaamaan nykypäivän Nallikaria; vastuullista, elämäntäyteistä ja ikimuistoista paikkaa meren äärellä.

Olemme onnekkaita toivottaessamme sinut tervetulleeksi inspiroitumaan sekä nallikari.fi -sivustolle että paikan päälle Nallikariin!

Uusimmat artikkelit