Matkailuajoneuvoalue

Matkailuajoneuvoalue

Nallikari tarjoaa yhden Suomen parhaista ympärivuotisista leirintäalueista. Nallikariin on helppo tulla isommallakin matkailuajoneuvoilla – pääväyliltä on opastus suoraan perille.

Nallikari Lomakylälle myönnettiin ensimmäisenä yleisenä lomakylänä Suomessa Vankkurihymiö laatumerkintä vuosille 2018-2020. Lisätietoja Vankkurihymiöstä.

Nallikarin puistomaisella alueella on yhteensä yli 200 matkailuajoneuvopaikkaa. Paikat ovat varattavissa etukäteen aina yhdestä vuorokaudesta pitempiaikaiseen käyttöön.

Varaukset on mahdollista tehdä suoraan online-varauspalvelumme kautta. Mahdolliset alennukset huomioidaan saapuessa.

Pitkille matkailuajoneuvoille on nyt omat Reimari -läpiajopaikat, joihin on helppo ajaa sisään ja ulos peruuttamatta, eikä vaunua tarvitse irrottaa oleskelun aikana. Alue löytyy aivan päärakennuksen ja kaikkien alueen palveluiden tuntumasta. Vastaanotto ja ravintola ovat vain muutaman kymmenen metrin päässä.

Kaikilla yöpyjillä on käytössään veloituksetta yleinen saunavuoro (päivät vaihtelevat sesongin mukaan) ja alueen grillikatokset. Lisämaksusta käytössä on myös huoltorakennuksen pyykkitupa.

Talvikausipaikkoja matkailuajoneuvoille on saatavilla elokuusta toukokuuhun

Nallikari Lomakylä tarjoaa Camping Key Europe kortilla -2€/vrk alennuksen aluemaksusta, sekä mahdollisuuden majoittua luotolla (max. 7 vuorokautta).

Lue lisää CKE kortista ja hanki omasi ennakkoon osoitteessa: https://www.camping.fi/cke

Katso hinnat ja varaa majoitus

Varausehdot

Pyydä tarjous