Matkailuajoneuvoalue

Nallikari tarjoaa yhden Suomen parhaista ympärivuotisista leirintäalueista. Nallikariin on helppo tulla isommallakin matkailuajoneuvoilla; pääväyliltä on opastus suoraan perille.

Kaikilla yöpyjillä on käytössään veloituksetta yleinen saunavuoro (päivät vaihtelevat sesongin mukaan) Alueella on useita grillikatoksia asiakkaiden vapaassa käytössä ja polttopuusettejä voi ostaa vastaanotosta. Setti sisältää puiden lisäksi tulitikut ja sytytyspalat. Lisämaksusta käytössä on myös huoltorakennuksen pyykkitupa.

Nallikarin puistomaisella alueella on yhteensä yli 200 matkailuajoneuvopaikkaa. Paikat ovat varattavissa etukäteen aina yhdestä vuorokaudesta pitempiaikaiseen käyttöön. Varaukset on mahdollista tehdä suoraan online-varauspalvelumme kautta. Mahdolliset alennukset huomioidaan saapuessa.

Talvikausipaikkoja matkailuajoneuvoille on saatavilla elokuusta toukokuuhun


Nallikari Lomakylä tarjoaa Camping Key Europe -kortilla -2 € /vrk alennuksen aluemaksusta, sekä mahdollisuuden majoittua luotolla (max. 7 vuorokautta). Lue lisää CKE kortista ja hanki omasi ennakkoon osoitteessa www.camping.fi/cke


Nallikari Lomakylälle on myönnetty Vankkurihymiö laatumerkintä vuosille 2021-2023. Lisätietoja Vankkurihymiöstä.

Katso hinnat ja varaa majoitus

Varausehdot

Pyydä tarjous