Lemmikit ovat tervetulleita nyt myös Soolo Villoihin

Lisää lemmikkimajoitusta meren äärellä – Tutustu Soolo-huoneistoihin

1.3.2023

Asiakkaiden toiveita on kuultu ja lemmikkimajoitusta on lisätty Nallikari Lomakylässä. Jatkossa lemmikit ovat tervetulleita myös osaan Poiju Villa Soolo-huoneistoja. 

Poiju Villojen yksittäiset ja paritalomalliset huoneistot ovat nyt varattavissa omina kategorioinaan Nallikari Lomakylän varaussivustolla. Yksittäiset huoneistot ovat varattavissa Poiju Villa Soolo-huoneistojen nimellä. Paritalohuoneistot ovat puolestaan jatkossa Duo-huoneistoja. Samassa uudistuksessa osasta Soolo-huoneistoja tehtiin lemmikkiystävällisiä asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Muutos astuu voimaan 1.3. alkaen. 

Nallikarissa ollaan tyytyväisiä uudistukseen; “Tämän uudistuksen myötä voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja tarjota lisää majoitusta myös lemmikkien kanssa matkustaville. Uudistus täydentää mahtavasti jo olemassa olevaa tarjontaamme”, toteaa vastaanoton henkilökunta.

Muut Villa-huoneistot ovat edelleen lemmikkivapaita ja soveltuvat hyvin myös allergikoille. “Haluamme muistuttaa lemmikkien kanssa matkustavia, että lemmikistä tulee ilmoittaa aina ennakkoon, jotta voimme varmistaa lemmikkiystävällisen majoitusvaihtoehdon. Mikäli lemmikkiä ei ole ilmoitettu ennakkoon, emme pysty takaamaan, että majoittuminen onnistuu. Lemmikkiystävällisiä Villa-huoneistoja kun on rajoitettu määrä.”, jatkaa vastaanoton henkilökunta.

Lemmikkilisä Soolo-huoneistoissa on 20 € /vrk (max 100 € /vierailu). 28.2. mennessä tehdyt varaukset ovat ensisijaisesti siirretty Duo-huoneistoihin. Varaustilanteen vuoksi osa jo tehdyistä varauksista voidaan joutua muuttamaan Soolo-varauksiksi. Mikäli tarve on ehdottomasti lemmikkivapaalle huoneistolle esimerkiksi allergian vuoksi, kehottaa vastaanotto olemaan yhteydessä ennakkoon sähköpostitse tai puhelimitse.

Lue lisää lemmikkien kanssa matkustamisesta Nallikarissa täältä. 
Tutustu Poiju Villa huoneistoihin täällä. 

Lisätietoja: 
Vastaanotto:
p. 044 703 1353, reception@nallikari.fi

Uusimmat artikkelit