Linja-autolla Nallikariin! – Katso talvikauden 2023-2024 aikataulut ja muutokset pysäkeissä

8.8.2023

Bussi numero 15 liikennöi Nallikarin ja keskustan väliä päivittäin myös alkavalla talvikaudella 10.8.2023 – 2.6.2024. Talvi tuo muutoksia sekä aikatauluihin että pysäkkijärjestelyihin.

Oulun seudun liikenne siirtyy talvikauden aikatauluihin 10.8. alkaen. Linja numero 15 jatkaa liikennöintiään Nallikarin ja keskustan välillä päivittäin pienin aikataulumuutoksin. Linja 15N palvelee lisäksi perjantai ja lauantai öisin. Näillä pienillä aikataulumuutoksilla Oulun seudun liikenne pyrkii vastaamaan paremmin matkustajien tarpeisiin ja lisäämään mukavuutta ja tehokkuutta matkustamiseen.

Uudet aikataulut – 10.8.2023 – 2.6.2024

Uudet aikataulut Nallikarin linjaliikenteessä löytyvät Oulun seudun liikenteen sivuilta: https://www.ouka.fi/oulu/joukkoliikenne/linja-nallikari-talvi-23-24. Uudet aikataulut astuvat voimaan 10.8. ja ovat voimassa aina 2.6.2024 saakka. Aikatauluista löytyy tietoa eri vuoroväleistä, reiteistä ja pysäkkien aikatauluista. Maksu onnistuu pankkikortilla, käteisellä, waltti-kortilla tai mobiililipulla.

Pysäkkimuutokset Nallikarissa

Oulun seudun liikenne tiedottaa myös, että Holstinsalmentien katutyöt aiheuttavat pysäkkimuutoksia 10.8.2023 alkaen. Nallikari E pysäkki siirtyy kääntöpaikan yhteyteen ja samalla vanha Nallikari P pysäkki poistuu käytöstä. Lisäksi Vellamontie E ja P pysäkit siirtyvät Toppilansaarentien varteen. Poikkeusjärjestelyt ovat käytössä noin 1-2 kuukautta ja tulevista muutoksista tullaan informoimaan Oulun seudun liikenteen sivuilla. Muutokset on suunniteltu parantamaan liikenteen sujuvuutta ja matkustajien turvallisuutta katutöiden aikana.

Tiedottaminen ja lisätietoja: Kaikki ajantasaiset tiedot Oulun seudun liikenteen aikatauluista, reitti- ja pysäkkimuutoksista löytyy osoitteesta www.oulunjoukkoliikenne.fi.

Uusimmat artikkelit