Nallikarin uimaranta on kaunis auringonlaskun aikaan

Juhannus Oulussa – kurkkaa tarjonta!

11.6.2024

Juhannus, keskikesän juhla, on yksi Suomen rakastetuimmista ja odotetuimmista juhlista. Juhannuksena suomalaiset kokoontuvat perinteiden äärelle nauttimaan yöttömästä yöstä, juhannuskokoista ja saunomisesta. Oulu, Pohjois-Suomen sydän, tarjoaa unohtumattomia elämyksiä juhannuksen viettoon ja Nallikari mukavaa majoitusta vapaiden ajalle. Kurkkaa miltä näyttää kaupunkijuhannus Oulussa ja mitä nähdä ja kokea Nallikarissa.

Saunomista ja aktiviteetteja Nallikarissa

Nallikarissa juhannus saa erityisen merkityksen, kun perinteet ja aktiiviset harrastukset yhdistyvät kauniin luonnon keskellä meren äärellä!

Yksi juhannuksen keskeisimmistä perinteistä on saunominen. Nallikarissa on erinomaiset puitteet tähän suomalaisten rakastamaan tapaan rentoutua ja puhdistautua. Nallikari Lomakylän asiakkaiden käytössä oleva Kuunarin yleinen saunatila lämpenee kesäaikaan päivittäin klo 18-21. Poiju Villoissa ja osassa Aalto -hotellihuoneistoja pääsee nauttimaan löylyistä oman aikataulun mukaan.

Saunomisen lisäksi Nallikarin monipuoliset aktiviteetit tarjoavat mahdollisuuden viettää juhannusta reippaasti ja ulkoilmasta nauttien. Nallikari Safaris vuokraa Nallikarin Aallon alakerrassa SUP-lautoja, kajakkeja ja polkupyöriä, joiden avulla juhannuksesta voi tehdä entistä elämyksellisemmän. SUP-lautaillen voi tutkia rannikkoa rauhallisesti lipuen, kun taas kajakilla pääsee syvälle kauniisiin jokisuiston maisemiin. Pyöräillen voi kiertää kauniita rantareittejä tai tehdä retken Oulun keskustaan nauttien kaupungin juhannustunnelmasta. Illan kruunaa keskiyön auringon ihailu kultaisella Nallikarin uimarannalla.

Nallikarista löytyy useita saunatiloja löylyistä nauttimiseen
Saunominen kuuluu juhannukseen. Nallikari Lomakylän asiakkaat pääsevät nauttimaan lempeistä löylyistä päivittäin klo 18-21.
Läskipyöräily on suosittua Oulun Hietasaaressa
Luonnossa olo ja liikkuminen kruunaa juhannuksen. Pyöräillen voi kiertää kauniita rantareittejä tai tehdä retken Oulun keskustaan nauttien kaupungin juhannustunnelmasta.

Tapahtumia Oulussa

Nallikarin loistava sijainti lähellä Oulun keskustaa antaa mahdollisuuden tutustua paikallisiin juhannusjuhliin ja nauttia kaupungin tarjoamasta kaupunkimaisemasta.

Ravintola Seelarin juhannus

Merellistä ja tunnelmallista kaupunkijuhannusta vietetään Ravintola Seelarissa alle kilometrin päässä Nallikari Lomakylästä. Juhannusaattona 21.6.2024 juhlitaan klo 16 alkaen. Luvassa livemusiikkia, juhannuksen buffet illallinen sekä saunaa, uintia ja urbaaneja juhannustaikoja. Juhannuspäivää 22.6. juhlistetaan Ravintola Seelarissa kesäisellä lounasbuffetilla ja aurinkoisella terassilla.

Juhannusperinteitä Turkansaaren ulkomuseossa

Koe juhannusperinteet Turkansaaren ulkomuseossa. Saari pukeutuu juhannusasuun ja on valmiina vastaanottamaan vieraita Juhannusaattona klo 14 alkaen. Luvassa juhannusteemaista opastusta klo 16.00 ja 17.30, juhannushartaus ja lipunnosto klo 18.00 ja Makosa-bändi tahdittamassa iltaa.

Juhannuspäivän lauantaina 22.6. päivä Turkansaaressa alkaa klo 12.00 jumalanpalveluksella ja jatkuu klo 13.00 musisoinnilla Ylikärpän talon pihapiirissä. Iltapäivällä klo 15 luvassa vielä Juhannusteemaista opastusta alueella. Liput: 7-10 € + 2 € tapahtumamaksu

VARAA MAJOITUS NALLIKARISTA NYT JA VIETÄ JUHANNUS MEREN ÄÄRELLÄ. WWW.NALLIKARI.FI/VARAUKSET

Uusimmat artikkelit