SUP-lautailu

SUP-lautailu

SUP-lautailu on rennon aktiivinen vesiharrastus

SUP-lautailu eli stand up paddleboarding, on veden päällä liikkumisen muoto, joka yhdistää tasapainoilun, melonnan ja kuntoilun. Tämä laji on saavuttanut suurta suosiota viime vuosina sekä rentouttavana vapaa-ajan aktiviteettina että aktiivisena kuntoilumuotona.

Mitä SUP-lautailu on?

SUP-lautailussa harrastaja istuu tai seisoo laudan päällä käyttäen melaa liikkumiseen. Lautaa ohjataan melomalla, ja tasapainoa ylläpidetään jalkojen avulla. Tämä laji tarjoaa monipuolisen harjoittelun koko keholle, erityisesti keskivartalon, jalkojen ja ylävartalon lihaksille. SUP-lautailu sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille ihmisille. Sen avulla voi kokea veden päällä liikkumisen ilon samalla kun parantaa kuntoa ja hyvinvointia.

Missä sitä voi harrastaa?

SUP-lautailua voi harrastaa monenlaisissa vesistöissä, kuten Oulun jokisuistossa ja Nallikarin uimarannalla. Nallikari Safaris vuokraa SUP-lautoja Nallikarin Aallon alakerrassa sijaitsevassa elämyskeskuksessa ja antaa samalla hyviä reittivinkkejä. Saavu vain rannalle ja vuokraa lauta pariksi tunniksi tai vaikka koko päiväksi.

SUP-lautojen välinevuokraus

Tutustu myös näihin aktiviteetteihin