SUP-lautailu

SUP-lautailu

SUP-lautailu on rennon aktiivinen vesiharrastus

SUP-lautailu eli stand up paddleboarding, on veden päällä liikkumisen muoto, joka yhdistää tasapainoilun, melonnan ja kuntoilun. Tämä laji on saavuttanut suurta suosiota viime vuosina sekä rentouttavana vapaa-ajan aktiviteettina että aktiivisena kuntoilumuotona ja sopii myös hyvin mukaviin rantapäiviin Oulun Nallikarissa.

Mitä SUP-lautailu on?

SUP-lautailussa harrastaja istuu tai seisoo laudan päällä käyttäen melaa liikkumiseen. Lautaa ohjataan melomalla, ja tasapainoa ylläpidetään jalkojen avulla. Tämä laji tarjoaa monipuolisen harjoittelun koko keholle, erityisesti keskivartalon, jalkojen ja ylävartalon lihaksille. SUP-lautailu sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille ihmisille. Sen avulla voi kokea veden päällä liikkumisen ilon samalla kun parantaa kuntoa ja hyvinvointia.

SUP-lautailu Oulussa

SUP-lautailua voi harrastaa monenlaisissa vesistöissä, kuten Oulujokisuistossa ja Nallikarin uimarannalla. Oulujokisuistosta löytyy luonnonkauniita reittejä aktiiviseen SUP-lautailuun. Nallikarin uimarannan edustalla laudalla voi nauttia kauniista kesäpäivistä meren aalloilla ja ihailla rantamaisemaa uudesta perspektiivistä. Oulun melontareittikarttaa voi hyödyntää myös inspiraationa SUP-retkien suunnittelussa.

Vuokraa SUP-lauta Oulun Nallikarista

Nallikari Safaris vuokraa SUP-lautoja aivan Nallikarin uimarannan edustalla Nallikarin Aallon toimipisteessä osoitteessa Nallikarinranta 10. Elämyskeskus on avoinna kesällä 1.6.-31.8. päivittäin klo 10-20. Tee ennakkovaraus verkosta ja saavu vain rannalle! Lautoja on vuokrattavana pariksi tunniksi tai vaikka ihan koko päiväksi. Nallikari Safariksen henkilökunta jakaa vuokrauksen yhteydessä vinkkejä reiteistä ja lautojen käytöstä.

Tutustu myös näihin aktiviteetteihin