Kaupunkipyöräily

Kaupunkipyöräily on leppoisa aktiviteetti urbaanissa ympäristössä, Oulun loistavilla pyöräteillä. Kaupunki- eli citypyörät on nimensä mukaisesti suunniteltu kaupunkiajoon ja ne sopivat erinomaisesti myös lyhyille retkille ja keskustapyrähdyksille.

Pyöräilyn pääreitit Oulussa

Oulu on tunnettu ympärivuotinen pyöräilykaupunki, josta löytyy jopa 930 kilometrin verran pyöräteitä. Pyörätiet johtavat kaupunkissa etelästä pohjoiseen ja lännestä itään. Punaisella asfaltilla päällystettyjä täyden hoidon pyöräbaanoja on tarkoitus rakentaa vuoteen 2030 mennessä 75 kilometrin verran. Nallikarista keskustaan johtavan Nallibaanan on määrä valmistua syksyllä 2024. Pyöräilyn pääreitit Oulussa on numeroitu maastoon ja tarjoavat loistavat puitteet myös lomailijalle ottaa koko Oulu haltuun pyörän selästä.

Oulun kaupungin pyöräilyreittikartasta löytyy pääpyöräilyreittien lisäksi kolme erilaista suositeltua luontokohdereittiä eri tasoisille pyöräilijöille. Pyöräreiteillä pääsee tutustumaan merelliseen Ouluun, Oulujoen varren maisemiin sekä pohjoisessa sijaitseviin suosittuihin järvimaisemiin. Lataa kartta täältä.

Vuokraa kaupunkipyörä Oulun Nallikarista

Vuokraa kaupunkipyörä Jopo Nallikari Safariksen toimipisteestä. Jopo on tyylikäs kaupunkipyörä, joka sopii sekä miehille ja naisille. Saatavilla paljon eri värejä. Tee ennakkovaraus verkossa ja nouda pyörät Nallikarin Aallon alakerrasta osoitteesta Nallikarinranta 10. Nallikari Safariksen välinevuokraamo on avoinna kesäkaudella 1.6.-31.8. joka päivä klo 10-20. Henkilökunta antaa mielellään vinkkejä sopivien reittien löytämiseksi. Pyörät voi vuokrata lyhyelle tai pitkälle retkelle!

Klikkaa alla olevaa tuotekorttia ja vuokraa Jopo!

Tutustu myös näihin aktiviteetteihin