Ihmiset & arvot

Nallikari on rohkea ja avoin.
Nallikarissa meren äärellä olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

Sosiaalinen vastuullisuus on tärkeässä osassa Nallikarin toiminnassa ja kehittämisessä. Toivotamme meille kaikki tervetulleiksi seksuaalisesta suuntautumisesta, uskonnosta tai muista taustoista riippumatta. Työnantajana olemme sitoutuneet tasavertaisuuteen ja meillä on nollatoleranssi syrjinnälle ja epätasa-arvolle. Noudatamme liiketoiminnassamme reilun kaupan periaatteita. Alueen ulkopuolella haluamme tukea paikallisia järjestöjä ja tehdä mahdollisuuksiemme mukaan konkreettisesti hyvää.

Meren äärellä kaikki ovat tervetulleita

Sosiaalisen vastuun kulmakiviimme kuuluu syrjinnän vastustaminen ja tasa-arvon edistäminen ja näin ollen haluamme tarjota turvallisen ympäristön kaikille vierailijoillemme vuoden jokaisena päivänä. Meille voit tulla riippumatta seksuaalisesta suuntautumisesta, uskonnosta tai muista taustoista. Haluamme, että kaikki meillä vierailevat kokevat olonsa mukavaksi ja hyväksytyksi, olipa kyseessä sitten perheloma, romanttinen pakopaikka tai liikematka.

Meillä panostetaan henkilökunnan koulutukseen ja jokainen henkilökuntamme jäsen on sitoutunut kunnioittamaan erilaisia taustoja ja tarpeita. Haluamme olla läsnä ja tarjota tasa-arvoista palvelua jokaiselle asiakkaallemme. Meille Nallikariin meren äärelle olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

Rohkeaa reagointia

Yrityksemme perustana on rohkea ja innovatiivinen toimintatapa, joka ohjaa päivittäistä työtämme. Rohkeus näkyy siinä, että uskallamme kokeilla uusia ideoita ja lähestymistapoja liiketoiminnassamme. Innovaatiot ovat meille avainasemassa, ja pyrimme jatkuvasti löytämään uusia tapoja tehostaa toimintaamme ja tarjota asiakkaillemme entistä parempia palveluja.

Kohtaamme haasteet avoimesti ja näemme ne mahdollisuutena oppia ja kasvaa. Haasteiden voittaminen rakentavalla otteella on osa yrityskulttuuriamme. Rakentavaa lähestymistapaa tukevat avoin kommunikaatio ja yhteistyö, jotka ovat keskeisiä elementtejä tiimimme vahvuudelle. Olemme työpaikka, jossa ideoiden ja jatkuvasti parantaen kehitämme omaa ja yrityksen toimintaa.

Työntekijöiden hyvinvointi

Nallikarissa arvostetaan monimuotoisuutta ja kaikkien yhteistä viihtyvyyttä. Tiedämme, että tyytyväiset ja hyvinvoivat työntekijät ovat avainasemassa, kun haluamme tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme. Siksi panostamme monipuolisesti ja johdonmukaisesti henkilöstömme hyvinvointiin.

Työnantajana olemme sitoutuneet tasavertaisuuteen ja meillä on nollatoleranssi syrjinnälle ja epätasa-arvolle. Haluamme panostaa uusien työntekijöiden perehdytykseen ja tarjota jo nykyisille mahdollisuuden kouluttautua ja edistää urakehitystä. Tuemme toisiamme työn teossa ja pyrimme pitämään yllä matalan kynnyksen ilmapiiriä. Aito kuuntelu sekä toisten vilpitön tukeminen ovat saaneet positiviista palautetta myös menneiltä ja olemassa olevilta Nallikarilaisilta.

”Nallikarilaisena parasta on työn monipuolisuus ja kannustavat työkaverit. Kansainvälinen työympäristö, etenkin kesällä, tuo vaihtelevuutta päiviin. Perehdytys työtehtäviin on erinomainen ja perinpohjainen, kiitos siitä ja monista hyvistä hetkistä Lomakylän vastaanotossa eräänä kesänä!” -Elina

”Työilmapiiri on avoin ja hyvä, sellainen, jossa on mukava työskennellä.” -Siina

”Perehdytys oli erinomainen, työilmapiiri aivan huikea ja työkavereiden kanssa oli helppo keskustella.” -Kalle

Yhteisöllinen vaikuttaminen

Sosiaalinen vastuumme kattaa myös alueen ulkopuolella tapahtuvan tekemisen. Arvostamme lähialueiden kulttuuriperintöä ja olemme ylpeitä Hietasaaren vuosikymmeniä pitkästä virkistys- ja kulttuurihistoriasta. Teemme yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa ja pyrimme mahdollisuuksiemme mukaan tekemään myös konkreettista hyvää.

Yhteistyö Oulun Matkailu Oy:n kanssa

Oulun Matkailu Oy on Oulun ja Oulun seudun yhteismarkkinoinnista vastaava kattoyhtiö, jonka tärkein tehtävä on markkinoida aluetta ja samalla houkutella uusia asiakkaita matkailualueelle Visit Oulu sekä Pohjolan rengastie brändien alla kestävästi ja vastuullisesti.

Olemme tiiviisti mukana yhteismarkkinoinnissa kehittämässä koko matkailualueen tulevaisuutta. Haluamme olla mukana edistämässä avointa ja rehellistä toimintakulttuuria ja jakaa tietotaitoamme myös ulospäin saavuttaaksemme mahdollisimman paljon yhteistä hyvää koko toiminta-alueelle.

Kumppanuudet paikallisten toimijoiden kanssa

Teemme yhteistyötä lähialueella toimivien yrittäjien kanssa. Yhteistyöllä voimme tarjota laaja-alaisesti erilaisia ammattitaidolla laadittuja palveluja asiakkaillemme sekä parantaa alueen ympärivuotista tunnettuutta. Uskomme, että säännöllisellä yhteistyöllä voimme kehittää Nallikarista yhä suositumman neljän vuodenajan kansainvälisen lomakohteen sekä paikallisten suosiman ja suositteleman virkistysalueen.

Oppilaitosyhteistyö

Teemme yhteistyötä paikallisten oppilaitosten kanssa ja tarjoamme vuosittain harjoittelupaikkoja tuleville ammattilaisille. Esittelemme mielellämme toimintaamme ja käymme puhumassa kouluissa mahdollisuuksista Nallikarissa ja matkailualalla.

Verenluovutus

Nallikarilla on oma veriryhmä, johon kuuluvat kaikki Nallikarin työntekijät. Uuden työpaikkasertifikaatin myötä henkilökuntamme saa käydä luovuttamassa verta nyt myös työajalla. Omalla esimerkillämme haluamme kannustaa myös muita ojentamaan kätensä hyvän asian puolesta ja muistuttaa, että verenluovuttajia tarvitaan kaikista veriryhmistä joka arkipäivä. 

Nallikari Lomakylä
Leiritie 10 • 90510 Oulu

Vastaanotto: 

044 703 1353 • reception@nallikari.fi

Myyntipalvelu: 

044 703 1329 • sales@nallikari.fi