Teatteriloma Oulussa

Aina on aikaa ystäville! Helpota kulttuurin nälkää ja kutsu kaveriporukka mukaan viettämään virkistävää viikonloppua Oulun Nallikariin. Teatteripaketti sisältää koskettavan Tommi Kinnusen menestysromaaniin perustuvan teatteriesityksen Oulun Teatterilla sekä majoituksen modernissa Poiju Villa Duossa Oulun Nallikarissa.

Teatteripaketit saatavilla 2vrk:n viikonloppuvarauksille (pe-su) näytelmän esitysviikonloppuina 30.9.2023-27.1.2024 välillä. Varaus tulee tehdä viimeistään 14 vuorokautta ennen ajankohtaa ja varaus on sitova.

Teatteripaketti sisältää

2 YÖN VIIKONLOPPUMAJOITUS
(PE-SU) POIJU VILLA DUOSSA

Nauti Poiju Villan vieraanvaraisuudesta ja modernista tunnelmasta. Poiju Villa Duot ovat paritalomallisia huoneistoja, joissa on 2 makuuhuonetta yksittäisvuoteilla (yht. 4kpl), tupakeittiö levitettävällä vuodesohvalla (140cm), 2 wc:tä, oma sauna, takka ja tilava terassi.

Poiju Villaa suositellaan enimmillään 5 aikuiselle. Auton saa pysäköityä Villan edustalla olevalle parkkipaikalle. Poiju Villa Duot ovat lemmikkivapaita.

TEATTERILIPUT VALITUN HENKILÖMÄÄRÄN MUKAISESTI

Tommi Kinnusen menestysromaaniin perustuvaa esitys ”Ei kertonut katuvansa” vie toisen maailmansodan loppupuolelle ja tuo vaietun ihmisjoukon kokemukset lähelle.

Esitysajankohdat:
– Klo 19: 7.10., 18.11., 2.12., 16.12., 13.1., 20.1., 27.1.
– Klo 13: 30.9., 14.10., 25.11., 9.12.

Esitys kestää noin 2,5 tuntia väliajan kanssa ja sitä suositellaan yli 13-vuotiaille. HUOM. varaukset tulee tehdä 14-vuorokautta etukäteen ja varaukset ovat sitovia!

Oulun teatteri - ei kertonut katuvansa teatteriesitys

Varausohje:

Kampanjan varaus- ja peruutusehdot

Kampanjaehdot:
Teatteripaketti sisältää 2 yön majoituksen (pe-su) Poiju Villa Duossa sekä teatteriliput valitun henkilömäärän mukaisesti Oulun Teatterin Ei kertonut katuvansa -esitykseen. Teatteripaketti tulee ostaa viimeistään 14 päivää ennen tuloa ajalle 30.9.-27.1 esitysviikonloppujen mukaisesti. Matkapaketit maksetaan etukäteen varauksen teon yhteydessä verkkopankin kautta tai maksukortilla. Teatteriliput annetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Muutos – ja peruutusehdot:
– Varaus tulee tehdä viimeistään 14 vuorokautta ennen tuloa ja se on sitova. Teatteripaketilla ei ole muutos- tai peruutusoikeutta.

Teatteripaketteja myynnissä rajoitettu määrä. Hinta koskee vain uusia, suoraan tehtyjä varauksia. Ei yhdistettävissä muihin etuihin.

OTA YHTEYTTÄ
044 703 1329 • sales@nallikari.fi

Tutustu myös näihin tarjouksiin