Hauskaa Nallikarin uimarannalla

Majoittujien kesäedut

Tarjous voimassa 31.8.2024 saakka

Tee kesälomasta entistä hauskempi ja hyödynnä Nallikari Lomakylän kesäedut majoittujille! Kesäetujen joukosta löytyy tekemistä usealle lomapäivälle!

VAUHTIPUISTO

Kaksi päivää huvittelua yhden päivän hinnalla!

Vauhtipuisto tarjoaa Nallikari Lomakylän asiakkaille kaksi päivää huvittelua yhden päivän hinnalla aivan Lomakylän naapurissa. Edun saa lunastettua Vauhtipuiston lipunmyyntipisteeltä, esittämällä digitaalisen etukupongin, joka löytyy DigitalGuest -vieraskirjasta. Lippu vaihdetaan Vauhtipuiston lipunmyynnissä 2 päivän rannekkeeseen.

Vauhtipuisto on avoinna kesällä 2024, 1.6.–11.8. joka päivä 11–18.
Ranneke käy myös kaupunkijuna Potnapekan kyyteihin keskustan ja Nallikarin välillä.

NALLIKARI SAFARIS

-10 % välinevuokrista ja retkistä koko kesän ajan!

Melontaa, SUP-lautailua ja pyöräilyä. Lähde opastetulle retkelle tai vuokraa itsellesi välineet Nallikari Safarikselta. Nallikari Safariksen toimipiste löytyy Nallikarin Aallon alakerrasta ja on avoinna kesällä 1.6 – 31.8 2024 päivittäin klo 10 – 20

Edun saa lunastettua Nallikari Safariksen toimipisteestä Nallikarin Aallon alakerrasta osoitteesta Nallikarinranta 10, esittämällä kassalla digitaalisen etukupongin, joka löytyy DigitalGuest -vieraskirjasta. Etu on tarkoitettu vain Nallikari Lomakylässä majoittuville.

RAVINTOLA BISTORIA PATIO

Majoittujien aamiaisbuffet -2 €

Ota maittava startti päivään ja aloita aamu Nallikarin Aallon alakerrassa sijaitsevassa Bistoria Patiossa. Uuden Bistoria Pation herkullinen aamiaisbuffet päivittäin Lomakylän asiakkaille hintaan 16,50 € (normaali hinta 18,50 €). Aamiainen tarjoillaan päivittäin arkisin klo 7-10 ja viikonloppuisin klo 8-11.

Edun saa lunastettua Bistoria Patiossa osoitteessa Nallikarinranta 10, esittämällä kassalla digitaalisen etukupongin, joka löytyy DigitalGuest -vieraskirjasta. Etu on tarkoitettu vain Nallikari Lomakylässä majoittuville.

PALLOILUKESKUS NALLISPORT

-10 % listahinnoista!

Nallisport on monipuolinen liikuntakeskus vain noin 500 metrin päässä Lomakylästä! Nallisport tarjoaa hyvät puitteet palloilulajien kuten sulkapallon, tenniksen ja padelin harrastamiseen sekä aloittelijoille että huipputason pelaajille.

Nallisportin kesäetu on voimassa 1.6.-31.8.2024 ja on lunastettavissa ainoastaan asiakaspalvelun aukioloaikoina ma–to klo 8.45–23.00, pe klo 8.45–22.30, la klo 8.45–21.30 ja su klo 8.45–22.30. Edun saa lunastettua Nallisportin lipunmyyntipisteeltä, esittämällä kassalla digitaalisen etukupongin, joka löytyy DigitalGuest -vieraskirjasta. Etu on tarkoitettu vain Nallikari Lomakylässä majoittuville.

LUOVA LIIKUNTAKESKUS REENIS

Kaksi yhden hinnalla!

Reenis on luova liikuntasali monipuoliseen harjoitteluun niin lapsille kuin aikuisille. Reeniksessä pidetään hauskaa trampoliineilla, kehitetään koordinaatiota temppuradoilla ja treenataan tavoitteellisesti kuntosalilla. Soveltuu kaiken tasoisille liikkujille, jotka haluavat kehittää taitojaan ja pitää hauskaa uusien haasteiden parissa. Reenis sijaitsee Meritoppilassa noin 2,5 kilometrin päässä Lomakylästä. Edustalla on maksuttomat parkkipaikat ja hyvät pyörätelineet!

Kesäetu kaksi yhden hinnalla koskee kertakäyntiä ja on voimassa 1.6-31.8.2024. Reenis avoinna ma-pe 12–21, la 10–18 & su 10–20. Edun saa lunastettua Reeniksen lipunmyyntipisteeltä, esittämällä kassalla digitaalisen etukupongin, joka löytyy DigitalGuest -vieraskirjasta. Etu on tarkoitettu vain Nallikari Lomakylässä majoittuville.

OULUN KIIPEILYKESKUS

Kiipeilykokeilu, kaksi yhden hinnalla!

Lähde kokeilemaan kiipeilyä 2,5 kilometrin päähän Meri-Toppilaan Alvan Aallon 1930 suunnittelemaan vanhaan voimalaan. Oulun Kiipeilykeskuksessa pääsee kokeilemaan ja harrastamaan kiipeilyä monipuolisesti. Oulun Kiipeilykeskuksen kiipeilykokeiluun kuuluu tarvittavat välineet ja opastukset paikan päällä. Kokeiluun ei tarvitse tehdä erikseen ajanvarausta. Edustalla on maksuttomat parkkipaikat ja hyvät pyörätelineet!

Kesäetu on voimassa 1.6-31.7.2024. Kiipeilykeskus avoinna ma–pe 14–20 ja la–su 10– 18. Edun saa lunastettua kiipeilykeskuksen lipunmyyntipisteeltä, esittämällä kassalla digitaalisen etukupongin, joka löytyy DigitalGuest -vieraskirjasta. Etu on tarkoitettu vain Nallikari Lomakylässä majoittuville.

SISÄAKTIVITEETTIPUISTO SUPERPARK

Liikkumaan etuhintaan!

SuperPark on Suomessa syntynyt ja maailmalle viety koko perheen sisäaktiviteettipuistoketju ja Oulun toimipiste sijaitsee noin 8 kilometrin päässä Nallikarista. SuperParkeista löytyy tekemistä ja kokemista kaikenikäisille.

Edut:

SuperPark Oulun kesäetu on voimassa 1.6-31.7.2024. Super Park on avoinna ti-pe 14–20 & la-su 11–18. Edun saa lunastettua Oulun Superparkin lipunmyyntipisteeltä, esittämällä kassalla digitaalisen etukupongin, joka löytyy DigitalGuest -vieraskirjasta. Etu on tarkoitettu vain Nallikari Lomakylässä majoittuville.

Nallikari Lomakylä
Leiritie 10 • 90510 Oulu

VASTAANOTTO: 

044 703 1353 • reception@nallikari.fi

Tutustu myös näihin tarjouksiin