Joulu hotellissa – Katso Oulun Nallikarin mökkitarjonta

31.10.2023

Joulu on vuoden odotetuin juhla! Se on aika, jolloin ystävät ja perhe kokoontuvat yhteen, lahjat vaihtavat omistajaa, herkut maistuvat erityisen hyviltä ja kadut kirkastuvat valojen loisteessa. Joulu hotellissa on vaihtelua arkeen. Uudet ulkoilumaisemat eikä stressiä joulusiivouksesta. Lue lisää Oulun Nallikarin mökkitarjonnasta ja suunnittele joulu kaukana kodin kiireistä.

Kodikas joulu Nallikarissa

Kun ajattelemme joulun viettoa, useimmat meistä mieltävät sen kodikkaana ja lämpimänä juhlana. Juhlana, jolloin kokoonnutaan yhteen ja nautitaan kiireettömyydestä. Oulun Nallikarissa on helppo yhdistää perinteet ja kokeilla jotain uutta. Nallikarin modernit Villat ja kodikkaat Lomamökit tarjoavat mahdollisuuden paeta kaupungin kiirettä ja antaa tilaa perinteiselle joulujuhlalle.

Sekä Villoista että Lomamökeistä löytyy hyvin varusteltu keittiö, jossa paistuvat perinteiset jouluherkut. Voit valmistaa jouluruokia yhdessä perheesi kanssa tilavassa keittiössä ja nauttia illasta joulumusiikin soidessa. Villoissa lämpenee oma joulusauna ja Lomamökkien asiakkaat voivat hyödyntää yleisiä saunoja ja vaihtaa kuulumisia muiden joulun viettäjien kanssa. Mökin varustelu ja sijainti voivat vaihdella, mutta yksi asia on varma: se tarjoaa kodikkaan ja rauhallisen paikan viettää joulua.

Liikuntaa ja lähiluontoa

Kun jouluruoka painaa vatsaa ja ikkunasta avautuva valkoinen maisema näyttää houkuttelevalta, voi Nallikarissa astua helposti lähiluontoon. Meren äärellä sijaitsevasta majoituksesta pääsee muutamassa minuutissa ihailemaan kuuluisaa Nallikarin uimarantaa. Jäätyvä meri, kuuran peittämä hiekkaranta ja punertava taivaanranta luovat ainutlaatuisen joulutunnelman ja maiseman joulun ajan kävelyille.

Aktiivisempaa otetta voi hakea Hietasaaren kaupunkiluonnosta ja talviliikuntareiteiltä. Polkujen varrelta löytyy nuotiopaikka ja lintutorni, josta tähystellä valkoisena avautuvaa maisemaa. Virkistyspolut on mahdollista ottaa haltuun sekä kävellen että pyörillä. Vastaanotostamme saa vuokrattua läskipyörät ja sukset myös joulun välipäiville.

Joulu Oulun kaupungissa

Kaupunkikävelyllä talvella

Oulun keskusta sijaitsee Nallikarista noin 3,5 kilometrin päässä. Matkan taittaa ympäri vuoden oman auton lisäksi bussilla numero 15. Oulun kauneimmat kevyenliikenteenväylät vievät keskustaan myös pyörän ja jalan. Matkan varrelle jäävät Oulun jokisuiston maisemat ja historiallinen Pikisaari kauniine puutaloineen.

Oulun kauppatorilla seisova Toripolliisi on tavattavissa vuoden jokaisena päivänä ja ottaa mielellään vastaan joulun toivotuksia. Suunnata kannattaa myös Kauppurien aukiolla sijaitsevaan Tiernatorin joulumetsään, johon pääsee tutustumaan 7.-26.12. välisenä aikana. Ravintoloiden ja kauppojen aukiolot kannattaa varmistaa suoraan yritysten sivuilta.

Tutustu Nallikarin majoitusvaihtoehtoihin tästä ja varaa joululomasi nyt!

Uusimmat artikkelit