KESÄTYÖPAIKAT 2021

Haemme reippaita kesätyöntekijöitä vastaanottoomme, järjestyksenvalvontaan, sekä siivouksen ja kiinteistöhoidon tehtäviin! Alta löydät lisätietoa myös yhteistyökumppanimme ISS Suomen kesätyöhausta.

Voit hakea suorittamaan myös kolmannen asteen harjoittelua; harjoitteluhakemuksia otamme vastaan ympäri vuoden.


VASTAANOTON KESÄTYÖHAKU ON PÄÄTTYNYT; KIITOS HAKEMUKSISTA! OLEMME YHTEYDESSÄ HAASTATELTAVIIN PE 26.2. MENNESSÄ

VASTAANOTTOAPULAISIA

Haemme vastaanottoomme 5-6 työntekijää kesäsesongin ajaksi!

Kiinnostaisiko kesätyö Oulun ykköspaikalla? Lomakylämme sijaitsee Oulun kesän vilkkaimmassa ytimessä, aivan Nallikarin kuuluisan rannan vieressä 🌅

Vastaanotossa sisään- ja uloskirjaat asiakkaita, myyt alueen majoituksia ja palveluita, sekä opastat lähialueiden palveluiden ääreen. Työ on kiireistä, mutta myös hieno ja opettava tapa päästä kokemaan matkailualan kesäsesonki.

Toivomme, että sinulla on kokemusta entuudestaan asiakaspalvelusta, sekä mielellään myös matkailualasta. Hotellijärjestelmien ja erityisesti Hotellinx Cloudin kokemus katsotaan eduksi. Hyvä kielitaito on plussaa ja minimivaatimus sujuva englannin kielen taito 👍

Palkallinen työharjoittelu mahdollista esim. yliopiston harjoittelutuen avulla!

Vastaanotossa vuorot ovat klo 8-23 välillä. Työsuhteita on eri mittaisia, mutta pääsääntöisesti työsuhde on kesä-elokuu ja min. 90h/3 vkoa. Palkkaus on Marates:n mukainen.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydämme lähettämään sähköpostitse 21.2.2021 mennessä vastaanottopäällikkö Anu Sarajärvelle anu.sarajarvi@nallikari.fi. Sähköpostin otsikoksi: ”Kesätyö/vastaanotto”.

Hakemukset käydään läpi niiden saapuessa, ja hakijoita haastatellaan myös haun ollessa vielä käynnissä.


JÄRJESTYKSENVALVOJIA

Haemme kahta jämerää järjestyksenvalvojaa kesäsesongin ajaksi!

Järjestyksenvalvojan työ edellyttää oma-aloitteisuutta ja jämäkkyyttä alueen rauhallisuutta valvoessa. Työssäsi olet paljon tekemisissä asiakkaiden kanssa, joten myös asiakaspalveluhenkisyyttä on hyvä olla. Englanninkielen taito vaaditaan, jotta voit sujuvasti kommunikoida myös ulkomaalaisten asiakkaiden kanssa. Työ edellyttää hyväksytysti suoritettua järjestyksenvalvojakoulututusta ja voimassaolevaa hyväksyntää järjestyksenvalvojaksi.

Työ sijoittuu ilta/yöajalle. Pääsääntöisesti työsuhde on kesä-elokuu ja täysiaikainen 112,5h/3 vkoa. Palkkaus on Marates:n mukainen.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydämme lähettämään sähköpostitse 21.2.2021 mennessä toimitusjohtaja Sirpa Walterille sirpa.walter@nallikari.fi Sähköpostin otsikoksi ”Kesätyö / järjestyksenvalvoja”


KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ SIIVOUKSEEN JA KIINTEISTÖHOITOON

Haettavana myös paikkoja siivouksen ja kiinteistöhuollon kesätöihin Oulun kaupungin järjestämän kesätyöhaun kautta. Oulun kaupunki tarjoaa kesätyöharjoittelupaikkoja oululaisille 30.4.2021 mennessä 18 vuotta täyttäneille opiskelijoille.

Lisätietoja löydät tästä linkistä. Kesätyöharjoittelupaikkoja julkaistaan sivulla 8.2. lähtien.


ISS SUOMEN AVOIMET TYÖPAIKAT

Ammattilaisemme työskentelevät teknisten palveluiden, siivouksen, turvallisuuden, ravintolapalveluiden ja aulapalveluiden parissa.

Tarjoamme myös satoja työssäoppimispaikkoja; meillä on vuosittain 300 oppisopimusopiskelijaa, ja olemmekin yksi Suomen suurimmista oppisopimuskouluttajista.

ISS Palvelut on yhteistyökumppanimme siivouksessa sekä kiinteistöhuollossa. Löydät kaikki ISS Palveluiden avoimet työpaikat tästä linkistä