Majoitusinfo Messi Kesämökit

LUETTEHAN LÄPI ALLA OLEVAN TÄRKEÄN INFON KOSKIEN VARAUSTANNE JA VARAUSEHTOJA

HUOM! Alla oleva info koskee ainoastaan varauksia Messi Kesämökkeihin


VARAUS-, MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT

✓ Normaalien peruutusehtojen mukaiset varaukset maksetaan viimeistään saavuttaessa.

✓ Varausaika on sitova, eikä mahdollisesti käyttämättömiä öitä hyvitetä.

✓ Maksaa voi käteisellä, tai kortilla.

✓ Varaustanne koskevat varaus- ja peruutusehdot löydätte kokonaisuudessaan kotisivuiltamme https://nallikari.fi/majoitus/varausehdot/

MÖKKIVARAAJAN TULEE OLLA 18 VUOTTA TÄYTTÄNYT

Majoittuva varaaja on aina vastuussa varausehtojen noudattamisesta, eikä varauksen hallintaa voi siirtää eteenpäin.

LEMMIKIT OVAT SALLITTUJA LISÄMAKSUSTA

Lemmikit ovat sallittuja ainoastaan Pooki & Masto mökeissä, sekä Messi Kesämökeissä. Lemmikkilisä 10€/vrk peritään saapuessa. Lisää infoa lemmikkien kanssa majoittumiseen löydät täältä.

VARAUKSEN VAHVISTAMINEN LUOTTOKORTILLA & KORTIN TARKISTUS

✓ Kaikki varaukset tulee vahvistaa luottokortilla (Visa Electron ei ole luottokortti).

✓ Pidätämme oikeuden testata kortin toimivuus ennen saapumista varmentamalla kortilta katevarauksena ensimmäisen yön majoitusmaksu, tai vähintään lisäsiivousmaksua (200€) vastaava summa. Varaukselle annettu luottokortti tulee olla esittää myös saapuessa, jotta kortin voidaan todeta kuuluvan varaajalle. Mahdolliset peruutus- ja lisäsiivousmaksut veloitetaan varaukselle annetulta luottokortilta.

✓ Varmennus perutaan, kun huoneisto on tarkistettu viimeistään lähtöä seuraavana arkipäivänä. Varmennuksen peruutus näkyy kortilla muutamassa arkipäivässä (aika voi vaihdella pankkikohtaisesti).

SISÄÄN- JA ULOSKIRJAUTUMINEN

Sisäänkirjautuminen alkaa klo 15 ja luovutus on klo 11 mennessä. Ilmoitattehan ennakkoon, mikäli olette saapumassa aukioloaikojen ulkopuolella.

Huomioittehan, että kesäsesonkina kesä-elokuussa aikaisempi sisäänkirjautuminen / myöhäisempi luovutus, eivät ole mahdollisia.

Vastaanoton aukioloajat
1.6.-31.8. päivittäin klo 8-23
1.9.-31.5. päivittäin klo 9-21

SAAPUMINEN AUKIOLOAIKOJEN ULKOPUOLELLA

✓ Luottokortilla vahvistetut, ja ennakkoon maksetut, varaukset pidetään varattuna sulkemisaikaan asti.

✓ Mikäli myöhäistä saapumista ei ole ilmoitettu ennakkoon, varaukset peruutetaan vastaanoton sulkeutuessa.

✓ Nallikari Lomakylällä on oikeus veloittaa peruutusmaksuna varausehtojen mukaiset veloitukset, mutta aina vähintään yhden vuorokauden majoitus.

✓ Mikäli haluat maksaa ennakkoon, tai saavut myöhään, voit pyytää maksulinkkiä, jonka kautta maksun voi suorittaa. Mikäli ennakkoon maksettu varaus peruutetaan, palautettavasta summasta vähennetään palautusmaksu todellisten kulujen mukaan (Paytrail/tilisiirtomaksu).

LIINAVAATTEET JA PYYHKEET SISÄLTYVÄT MAJOITUSHINTAAN

✓ Huomioittehan, ettei vuoteita ole pedattu valmiiksi.

✓ Etukäteen varattavissa matkasänky ja syöttötuoli hintaan 15€/oleskelu.

LÄHTÖSIIVOUS & LISÄPALVELUT

Messi Kesämökin hintaan ei sisälly astioita eikä keittovälineitä. Astiapaketin vuokra on 5€/vrk. Koska astiapaketteja on rajallinen määrä, pyydämme varaamaan paketin etukäteen.

✓ Lähtösiivous sis. hintaan, mutta huoneiston edellytetään asiakkaan lähtiessä olevan normaalin asumisen jäljiltä: huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, sekä roskat vietynä. Kaikki huoneistot ovat savuttomia.

✓ Mikäli varauksen päättyessä huoneiston siisteys/kunto ei vastaa edellä esitettyä, tai huoneistossa on tupakoitu, veloitetaan ylimääräisestä siivouksesta/korjauksesta todellisten kulujen mukaan, kuitenkin min. 200€ lisämaksu.

HILJAISUUDESTA & VARTIOINNISTA

✓ Alueella on hiljaisuus klo 23-07. Tänä aikana asiakkaiden tulee välttää häiriön aiheuttamista, sekä ylimääräistä liikennettä.

✓ Mikäli asiakas ei noudata henkilökunnan antamia ohjeistuksia, tai aiheuttaa häiriötä muille asiakkaille, Nallikari Lomakylällä on oikeus päättää varaus ja poistaa asiakas alueelta. Varausehtojen noudattamatta jättäminen johtaa varauksen välittömään päättämiseen.

✓ Securitas vartijan numeron löydätte huoneiston kansiosta. Oven avaus maksaa arkisin 60€ ja viikonloppuisin/arkipyhinä 120€. Yleinen hätänumero on 112.

RAVINTOLAPALVELUT

Nallikari Bakery & Bistro palvelee vastaanottorakennuksessa ja Ravintola Nallikari rannalla upeissa merimaisemissa! Ajantasaiset aukioloajat, sekä menut, löydätte ravintoloiden omilta kotisivuilta.

SAAPUMINEN, PYSÄKÖINTI & KULJETUSPALVELUT

✓ Ajo- ja saapumisohjeet löydätte täältä. Sisäänkirjautuminen tapahtuu vastaanotossa osoitteessa Leiritie 10.

✓ Jokaisen huoneiston yhteydessä on oma parkkitila. Sähköauton lataus on mahdollista virallisilla sähköauton latauspisteillä. Lisätietoja latauksesta.

✓ Kauttamme on mahdollista varata kuljetukset ennakkoon sopimushinnalla Nallikari – Rautatieasema / Nallikari – Lentokenttä. Lisätietoja ja hinnat löydät täältä.

AKTIVITEETIT

Alueen aktiviteeteista löydät tietoa https://nallikari.fi/tekemista/

PALAUTETTA?

Arvostamme palautetta ja käymme kaikki palautteet läpi järjestelmällisesti. Risut ja ruusut voit jättää palautesivustomme kautta!

Lämpimästi tervetuloa!